Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 23.sērija

1

AUNS Viņš uzskata, ka viņam visā ir taisnība, tādēļ strīdā ar viņu uzvarēt ir praktiski neiespējami. Viņi saka to, ko domā – ja nepatiks, kā tu šodien izskaties, tu to uzreiz uzzināsi – un tas viss tiks pateikts ļoti tiešā un skaidrā valodā – caur puķēm viņi nerunā. Viņam patīk visu laiku ieteikt kaut ko jaunu, bet pašam kaut ko darīt gan ir problēma.

2

VĒRSIS Viņš vienmēr vēlās, kaut viņam būtu taisnība. Strīdēsies par visām lietām, pie kurām vien varēs piekasīties. Stūrgalvīgi uzskata, ka katram notikumam ir tikai viena puse. Citu palīdzību lūdz diezgan bieži, bet tāpat neieklausās pat pusē no tā visa, kas viņam tiek pateikts. Par viņu praktiski vienmēr tiek turētas aizdomas pat tad, ja tām nav nekāda pamata.

3

DVĪŅI Viņi visu laiku spēj izdomāt ko jaunu, par ko runāt. Protams, ne vienmēr šiem monologiem un dialogiem ir baigā jēga, bet viņi cenšas no visas sirds. Viņi paši sevi iekšēji ļoti žēlo par to, cik viss ir grūti, sarežģīti un briesmīgi – dažreiz to arī parāda uz āru, bet, kad tas notiek, viņš visiem kārtīgi uzkrīt uz nerviem.

4

VĒZIS Viņš baidās pat no tā, ko pats savā galvā ir izdomājis. Ir spējīgs atstāt savus mīļākos cilvēkus pat tad, ja viņš tikai ir iedomājies, ka viņi ir neuzticīgi. Tomēr patīk labi pavadīt laiku un ballītēs spēj kļūt pat par vakara naglām, lai arī ikdienā noslēpjas savā aliņā un cer, ka neviens viņam neko nepajautās un nepaskatīsies uz viņu.

5

LAUVA Pats sev tic tā, ka nu ļoti – tieši tādēļ bieži vien mēdz būt kārtīgs egoists, bet citi par to viņu nesoda. Viņam ļoti patīk, ja viņu slavē – tomēr tas nav nepieciešams mērķu sasniegšanai, jo pats spēj sev būt vissvarīgākais slavētājs un mudinātājs. Viņam ļoti lielas grūtības sagādā ģimenes veidošana, jo patīk būt neatkarīgam pēc iespējas ilgāk.

6

JAUNAVA Viņa var citiem aiz muguras perināt ļaunus plānus, kaut gan tos praktiski nekad nepiepilda. Cilvēkos spēj saredzēt daudz sliktā, tomēr tas gandrīz vienmēr ir patiesi. Viņa neieredz nodevību, vājumu, nesakārtotību un nevīžīgumu – uzskata, ka cilvēka prātam ir jābūt skaidram un saprātīgam, citādāk cilvēks vispār nav vēl izaudzis.

7

SVARI Viņam patīk visu ko darīt un tā kārtīgi, lai nav neviena brīva brītiņa, tomēr aiz sevis praktiski neko nemēdz savākt. Dzīves laikā sāpina daudz cilvēku, jo pārsvarā domā tikai un vienīgi par sevi. Uzskata, ka cilvēki paši ir vainīgi pie tā, ka uzķeras uz viņa āķa, jo katram jau vien pašam ir jāatbild par savu rīcību.

8

SKORPIONS Viņam patīk citiem sagrozīt galvu – gan mīlas frontē, gan visās pārējās arī. Tiecas pēc tādas kārtīgas pilnības, jo ar mazumiņu dzīvē nekad netaisās samierināties. Viņam nepatīk aizdot naudu, jo neuzticas cilvēkiem, ka tā vispār kādreiz tiks atdota. Viņš patīk pats sev – varētu teikt, ka viņš sevī ir iemīlējies.

9

STRĒLNIEKS Viņam nepatīk, ja kāds nepiekrīt viņa viedoklim – pat tad, ja viņa paša viedoklis tiks apgāzts ne pa jokam, citā nemaz klausīties negribēs. Spītīgi turas pretī visam, kas varētu viņam kaitēt. Ja cilvēki uz viņu ir apvainojušies, bez sirdsapziņas pārmetumiem var aiziet prom, pat nepaskatoties atpakaļ.

10

MEŽĀZIS Bieži vien viņš uz dzīvi raugās pārāk pesimistiski. Pietrūkst konkrētākas nākotnes ainas – parasti skaidri zina, ko darīs ar savu karjeru, bet par emocionālākām lietām viņam nākotnes ainas ir izplūdušas. Viņam ļoti nepatīk atrasties bezdarbībā – var darīt pilnīgi nesakarīgas lietas tikai tādēļ, lai vienkārši kaut kas tiktu darīts.

11

ŪDENSVĪRS Viņš patīk ļoti daudziem cilvēkiem, tomēr parasti tiem, kuri nav spējīgi atkost viņa humoru. Bieži vien par citiem izsakās ar joku palīdzību, tādēļ grūti saprast, ko tieši viņš ar to domā. Ir piedzīvotāju meklētājs un patīk ceļot – dzīvē būtu vislaimīgākais, ja varētu apceļot kaut visu pasauli. Nauda viņam nekad nav pirmajā vietā.

12

ZIVIS Viņi no ārpuses var šķist tīrie eņģelīši, tomēr no iekšienes viņi ir oij, oij! Slēpj ļoti daudz ko no tā, ko domā un jūt. Bieži vien ir arī liekuļi – noliek citus aiz muguras, bet acīs rādās tuvākie draugi. Ļoti daudz melo, bet paši to reti pamana, jo melo par to, par ko būtu priecīgi, ja tā būtu patiesība. Realitātē dzīvo reti…

Leave a Comment