Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 35.sērija

1

AUNS Viņš ir apveltīts ar ļoti stingru gribu, kā arī viņam ir stingras prasības pret darbu. Viņš sev uzliek daudz pienākumu, uzliek latiņu, kuru ir grūti sasniegt, jo vienkārši viņam ir augstas prasības pašam pret sevi. Patīk pieņemt risku, ir ļoti ambicioza persona. Auns ir ļoti kaislīgs, tieši tādēļ viņam ir raksturīga nepacietība.

2

VĒRSIS Viņš mēdz būt ietiepīgs, bet pats to īsti nemana- citi gan. Bet viņam to nedrīkst pārmest, citādi aizsvilsies kā sērkociņš, un to nodzēst būs ļoti grūti. Lai arī teiks, ka naudai nav lielas nozīmes, viņš tomēr savā ziņā ir materiālists, bet nekad neaizmirst par pārējām vērtībām. Visu laiku tiecas pēc stabilas dzīves-ja tādas nav, tad jūtas kā no laivas izmests.

3

DVĪŅI Viegli nogarlaikojama persona. Ar viņu ir jautri, bet, ja viņam nav īstais garastāvoklis (kas notiek diezgan bieži), labāk ir mukt no viņa pa gabalu. Viņiem ļoti patīk sarunāties, klačoties un dalīties ar citiem pieredzē. Patīk sports, tas palīdz atbrīvoties, bet pārsvarā ir ļoti grūti saņemties uzsākt kaut ko darīt.

4

VĒZIS Viņam ir patiesa, dziļa mīlestība pret mājām. Bet mājas ne vienmēr ir tas, kur viņš dzīvo – pārsvarā tā ir vieta, kur viņš vienkārši jūtas labi un piederīgs. Interesē ģimenes vēsture, labākā dāvana viņam dzīvē būtu viņa ģimenes koks. Viņš spēj novērtēt to, kam ir patiesi dvēseliska vērtība, nevis to, kam tā ir materiāla.

5

LAUVA Lauva ir ļoti droša, viņa ir spējīga uz lielākiem izaicinājumiem, nekā citi horoskopa zīmju pārstāvji. Viņai patīk atrasties uzmanības centrā – pasaulē nav labākas vietas par to. Viņa reti izrāda emocijas, uzskata, ka labāk ir visu paturēt pie sevis, nevis izrādīt savu vājumu. Par spīti visam viņa ir ļoti dāsna un mīloša.

6

JAUNAVA Viņai padodas ļoti daudz lietu, tādēļ savā karjerā vienmēr piedzīvo lielus panākumus. Viņa savas emocijas tur līdzsvarā, domā, ka nedrīkst atklāt ne par maz, ne par daudz. Pārāk daudz kritizē citus cilvēkus, ja tie neatbilst viņas noteiktajiem standartiem. Ļoti lielu uzmanību pievērš detaļām, tādēļ viņas varētu būt labi spiegi.

7

SVARI Viņa dzīve sastāv no mācīšanās, apgūšanas un zināšanu papildināšanas. Tomēr viņam vajadzētu iemācīties visus dzīves labumus turēt līdzsvarā, citādāk parasti viņam kaut kas pietrūkst. Citi cilvēki viņam ir līdzeklis, ar ko piepildīt savu iekšējo pasauli, bet daži cilvēki viņam ir nepieciešami tikai tādēļ, lai tie būtu tad, kad ir noderīgi.

8

SKORPIONS Viņi ir diezgan mistēriski – citi reti nojauš, kas viņiem ir padomā. Viņos ir daudz, daudz prieka, kuram reti kad kāds cits spēj turēt līdzi. Viņam piemīt magnētisks šarms – tam nespēj pretoties praktiski neviens. To viņš ne vienmēr izmanto pretējā dzimuma piesaistīšanā, bet arī sava dzimuma – kādu citu mērķu labad.

9

STRĒLNIEKS Viņš ir optimists un vienmēr skatās uz dzīvi no tās gaišākās puses. Tas viņiem palīdz parādīt sevi no labākās puses pat ļoti sarežģītās situācijās. Viņš ir ļoti dāsns cilvēks, viņš var atteikties no sev svarīgām lietām tikai tādēļ, lai palīdzētu citiem. Strēlnieks ir liels piedzīvojumu meklētājs, tādēļ viņam ir daudz paziņu.

10

MEŽĀZIS Viņš raksturo stabilitāti, balansu un gudrību. Viņš ir jūtīgs un saprātīgs – citi no viņa ņem piemēru, un arī tas Mežāzim ļoti paceļ pašapziņu. Tāda negatīva īpašība ir viņa attieksme ceļā uz mērķi – viņi var kļūt pat pavisam agresīvi, lai tikai sasniegtu to, ko vēlas. Lēmumus pieņem saprātīgi, apdomājot visus “par” un “pret”.

11

ŪDENSVĪRS Viņi ir ļoti spēcīgi un pievilcīgi. Citi vēlas sekot viņa piemēram, jo šķietami viņam dzīvē padodas viss. Ūdensvīram ir brīnišķīga īpašība spēt pieņemt cilvēkus tādus, kādi viņi ir pat tad, ja viņu dzīves uzskati neatbilst Ūdensvīrs dzīves uztverei. Viņi ir emocionāli un finansiāli neatkarīgi – šajā ziņā viņiem nekad nav ierobežojumu.

12

ZIVIS Viņi ir diezgan populāri savā sociālajā lokā, bet viņi šo populariāti var pazaudēt ļoti ātri. Nepatīk pasākumi, kuros ir pārāk daudz cilvēku, jo viņam ir nepieciešama sava vieta. Viņiem patīk palīdzēt citiem, tāpat viņš arī neatteiksies no citu palīdzības. Pieņemot lēmumus, viņi pārāk bieži balstās tikai uz savu intuīciju.

Leave a Comment