Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 38.sērija

1

AUNS Viņš ir runātīgs, bet padomu dos tikai tad, ja viņam tas tiks prasīts. Lai arī ko viņi teiktu, viņiem ļoti patīk pārsteigumi, tādēļ novērtēs draugus, kuri, piemēram, sarīkos viņam dzimšanas dienas ballīti. Aunam patīk sistemātiska un sakārtota dzīve, tieši tādēļ sev nelaiž klāt cilvēkus, kuri nav spējīgi viņam pielāgoties.

2

VĒRSIS Viņš parasti ļoti izceļas un pūļa fona – ir neatkārtojams, satriecošs, bet ne visi to ir viņā spējīgi pamanīt. Viņš parasti ļoti analizē cilvēkus un viņu uzvedību, pārsvarā pat pārāk daudz un pārāk bieži. Mēdz arī daudz sadomāties par cilvēkiem ko tādu, kā nemaz nav. Tāpat arī bieži vien pats nespēj izlemt, ko vēlas.

3

DVĪŅI Ar savu smalko runāšanas prasmi, viņi vienmēr iegūst to, ko vēlas – par to viņu apskaudīs draugi, bet ļaunu prātu uz viņu nekad neturēs – zini kā, lai jau tiek! Viņi reti pieturas pie viena- parasti meklē kaut ko jaunu, jo tie taču ir lielākie piedzīvojumu meklētāji, nav nekādas vēlmes sēdēt vienā un tajā pašā stūrī katru dienu.

4

VĒZIS Viņiem patīk zināt, kas notiek visu apkārt esošo dzīvē, bet viņš nebūs balamute, kurš to visu izplatīs tālāk, viņš vienkārši ir ļoti ziņkārīgs. Ja viņiem kaut kas interesē, tad tas interesē patiešām ļoti – pārējās lietas var būt pat pilnīgi mazsvarīgas. Viņam ļoti bieži mainās garastāvoklis un tas galīgi nav maināms – ar to vienkārši ir jāsadzīvo.

5

LAUVA Viņiem patīk izpalīdzēt, bet saņemt palīdzību no citiem- ne. Viņi vienkārši ir pārāk augstprātīgi un pašpietiekami, lai kāds cits viņu vietā kaut ko darītu. Viņu dusmas parasti pāriet ļoti ātri, lai arī tieši dusmu uzplūds var būt kā pilnīgs atomsprādziens. Viņa tikai grib, viņai nevajag, jo pati īstenībā visu var izdarīt viena.

6

JAUNAVA Viņa ir kautrīga, bet, ja iesāksi runāt par interesantu tēmu, gatavojies garai sarunai – viņai vienmēr būs savs viedoklis. Protams, uzklausīs arī tavu, bet vienmēr paliks pie savējā. Viņa ir gatava upurēt sevi savu mīļoto dēļ, jo tā ir viņas dzīve, viss, kas viņai ir patiesi svarīgs. Nav pārāk sabiedrību mīloša – labāk ir viena pati, nevis lielā pūlī.

7

SVARI Viņi mēdz kļūt dusmīgi par to, ka nostāda citu intereses augstāk par savām – paši jau pie tā ir vainīgi, bet vēlāk to ļoti pārdzīvo. Viņiem patīk iepirkties vairāk kā citām horoskopa zīmēm, un ne tikai parastajos lielveikalos, lietoto apģērbu veikals viņiem ir īsta paradīze, jo tur var rakāties un rakāties, sameklējot dārgumus!

8

SKORPIONS Viņi ir lieli romantiķi – dara romantiskas lietas bez īpaša iemesla, bet vienmēr to pašu sagaidīs arī no partnera. Ja viņš to nedarīs – atā, atā! Viņi raud tikai tumsā, kad neviens to neredz, jo kautrējas no savām vājajām pusēm, patiesībā viņiem šķiet, ka viņi kļūst zemāki ar to, ka atzīst kādu no savām vājajām vietām.

9

STRĒLNIEKS Viņus ļoti var nokaitināt rutīna, jo viņam ir nepieciešama nepārtraukta kustība, azarts, jautrība, draugi, lielas kompānijas, daudz smaidīgu cilvēku – tas viss viņam dod neatņemamu prieku. Viņam patīk strādāt tad, kad ir diezgan liela spriedze, jo tā viņš sev pierāda, uz ko patiesībā ir spējīgs.

10

MEŽĀZIS Viņam ir svarīgi, lai viņš kaut kas būtu- lai viņš tiktu pamanīts. Mežāzis neprasa slavu un naudu, bet gan acīmredzamu novērtējumu. Viņš pieņem cilvēkus tādus, kādi viņi ir, jo saprot, ka nav jēgas lauzīt galvu par kādu citu – lai jau dzīvo savu dzīvi tā, kā pats vēlas, jo svarīgākais jau ir tas, kāda ir paša Mežāža dzīve.

11

ŪDENSVĪRS Viņš ir ļoti loģisks cilvēks – drāmu no viņam nesagaidīt, jo viņš zina, kas dzīvē ir patiešām svarīgs un par ko ir vērts strīdēties. Viņš nerunās ar aplinkiem- ar to nākas sadzīvot. Skaidri teiks to, ko domā, paudīs savu viedokli, dažkārt pat neuzklausot pretējo viedokli. Ūdensvīrs neskatās uz cilvēkiem no ārienes, viņiem svarīgākais, kas ir iekšā.

12

ZIVIS Ar mīļoto viņš vienkārši vēlas vēlos vakaros skatīties romantiskas filmas, viņam pat patīk rutīna, patīk būt tur, kur viņš jūtas labi un droši. Viņš ir viegli aizvainojams un uzvelkams, bet tikai tāpēc, ka viņiem interesē tas, piemēram, ko par viņu domā un kā pret viņu attiecas. Bet katrā ziņā viņš var izlikties, ka viņam kāds neinteresē pat tad, ja tas ir svarīgākais cilvēks pasaulē.

Leave a Comment