Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 105. sērija

AUNS

Auns ir mūžīgi mežonīgais bērns. Tev ir stipra griba, tu esi impulsīvs un vēlies eksperimentēt ar jaunām lietām. Šāda dzīvesveida vēlme tevi nereti nogarlaiko, tomēr, ja tu esi atradis savu īsto cilvēku, tad viņš tev kļūst par savu svarīgāko prioritāti, un tu nekad nebaidīsies to izrādīt.

VĒRSIS

Vērsis ir viena no aizsargājošākajām Zodiaka zīmēm. Kad runa ir par romantiskām attiecībām, tu ne viena vien pretējā dzimuma pārstāvja acīs izskaties kā balva. Tu vienmēr rūpējies par tiem, kurus mīli, kā arī tev var uzticēt noslēpumus – to, ko nedrīkst stāstīt, nevienam neizpaudīsi.

DVĪŅI

Tevi fascinē neparastais, atšķirīgais, tu esi ziņkārīgs un unikāls, tomēr tevi nereti ietekmē garastāvokļa maiņas. Tu otram cilvēkam nereti esi kā apgrūtinājums sava īpatnējā rakstura dēļ, bet tu pretējā dzimuma pārstāvjiem tik ļoti iepatīcies, ka viņi ir gatavi ar to sadzīvot. Svarīgākais – ar tevi nekad nebūs garlaicīgi.

VĒZIS

Jauks, jūtīgs, patīk mazliet dramatisma – tu neesi tāds, kurš samierināsies ar vienkāršiem randiņiem, un tieši ar to tu izcelies. Tu zini, ko tu vēlies, esi par to skaidri pārliecināts. Tomēr Vēzim ir tā: visu vai neko. Nav nekāda vidusceļa un samierināšanos – vai nu viņš mīl, vai nu nevēlas ar tevi nekā kopīga.

LAUVA

Tu esi uguns zīme, kas nozīmē to, ka tu esi ļoti uzticīgs tiem cilvēkiem, kurus mīli. Šie cilvēki tev ir svarīgākie, un tu viņu dēļ esi gatavs praktiski uz visu. Tu esi pašpārliecināts, entuziastisks, kā arī labprāt pagozējies uzmanības centrā. Lai arī kā tur nebūtu, tu vienmēr apzinies: kas ir mans, tas ir mans!

JAUNAVA

Dažkārt tev ir grūti nodibināt saikni ar cilvēkiem, jo viņi tevi vienkārši nesaprot – tas ir saistīts ar to, ka tev ļoti patīk slēpt savas emocijas. Tu esi ļoti “neietiepīga” zīme, bet, kad tu zini, ka tev ir taisnība, tev ir taisnība – un tu vienmēr parūpēsies par to, ka tavs partneris to saprot. Tavs trumpis ir kautrība – tā visiem šķiet ļoti pievilcīga.

Lasi vēl: Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 104. sērija

SVARI

Dažkārt tev vajadzētu pieskatīt savu tempermentu – visiem ir zināms, ka tu tiesies pēc harmoniskākas pasaules, bet dažreiz vienkārši ir jānomierinās. Brīžos, kad garastāvoklis nemainās ik pēc sekundes un kad nejūti visu pasaules smagumu uz saviem pleciem, ar tevi ir jautri. Kad ir depresīvas noslieces, kas visbiežāk ir saistītas ar attiecībām, labāk bēgt.

SKORPIONS

Runājot par augstiem standartiem… Kā Skorpions tu esi augstsirdīgs un ar enerģisku raksturu. Cilvēki to tevī mīl, bet šīs īpašības nereti rada apmulsumu citiem, nezinot, kā tev pietuvoties. Jā, tu vari būt samērā biedējošs. Ja tu cilvēkiem dotu vairāk iespēju, tad pats sev manāmi visu uzlabotu.

STRĒLNIEKS

Tu esi piedzīvojumu meklētājs, kuram patīk norauties no ķēdes. Tava spontanitāte no malas ir ļoti pievilcīga – cilvēki vēlas būt tavā tuvumā, jo tur nekad nav garlaicīgi. Tavam partnerim ar tevi būs labi, bet tikai tad, ja spēsi savu eksperimentēt gribēšanu mazliet pieklusināt.

MEŽĀZIS

Praktisks un neparedzams – tas citus ļoti pievelk. Tomēr tev attiecībā pret cilvēkiem (īpaši savu partneri) ir ļoti augsti standarti. Sākumā tu piever acis, bet vēlāk jau sāc meklēt mīnusiņus. Mežāzis nekad nebūs ucinātājs un mīlinātājs, tādēļ partnerim ar to vienmēr būs jāsamierinās.

ŪDENSVĪRS

Otrajai pusītei tev tikt līdzi ir ļoti grūti – praktiski to izdarīt ir grūti jebkuram cilvēkam. Tev labāk patīk dzīvoties pa savu sapņu pasauli, nevis pievērsties realitātei. Tev vairāk būtu jāapzinās, ka nevari aizbēgt no savām problēmām – attiecībās problēmām ir jāstājas pretī un tās jārisina. Par šo tēmu attiecībās var izraisīties vairāki strīdi.

ZIVIS

Tu esi viena no romantiskākajām horoskopa zīmēm – un ar tevi arī ir visvieglāk saprasties. Sapņotājs, kurš, ja arī iepriekš ir ticis sāpināts, nepārstāj ticēt īstajai mīlestībai. Tu esi spēcīgāks, nekā pats domā, tomēr tev vairāk būtu jāpievēršas pareizo cilvēku izvēlē – tu nereti tiecies ar tādiem, kuri nav tava laika vērti.

Leave a Comment