Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 96. sērija

AUNS

Viņš nemēdz pārāk daudz uztraukties par to, ko par viņu domā citi, jo dienas beigās tik un tā neviena cita domām nav nekādas nozīmes. Neatkarīgi no tā, vai Auns tevi pazīst vai nē, ja viņš dzirdēs un redzēs, ka pret tevi izturas nepamatoti slikti, viņš tevi aizstāvēs.

VĒRSIS

Viņam diezgan bieži ir grūti atslābināties, ja viņš zina, ka ir palikušas kādas paveicamas lietas. Viņš par tām visu laiku domā, tās neliek mieru, līdz nav paveiktas. Nav nekā noturīgāka par Vērša uzticību, tādēļ viņš to dāvā tikai un vienīgi tiem cilvēkiem, kuri to no visas sirds ir pelnījuši.

DVĪŅI

Viņš sevi mīl pietiekami daudz, lai nepieļautu tādu situāciju, kad viņš varētu kļūt izmisis. Viņš no nepareizajām lietām dzīvē aizies pareizajā laikā. Dvīņi nekad neieguldīs savu laiku un naudu lietās, kurām viņi nespēj piešķirt nekādu vērtību – viņi nedara neko lieku.

VĒZIS

Viņa iekšējā pasaule ir tik dziļa, ka pat vārdos bieži vien emocijas ir grūti izskaidrot, tādēļ viņš paliek klusējot. Vēzis cenšas noklusēt savus nākamos gājienus un plānus, tādēļ viņa panākumi ir pēkšņi un ļoti spoži – viņš visu ir rūpīgi sagatavojis, lai nebūtu jāizgāžas.

LAUVA

Tā kā Lauva ir tendēta uz panākumiem, viņa mēdz nepamanīt, ka tiek izmantota. Bieži vien viņai apkārt apgrozās cilvēki, kuri paši neko negrib darīt, bet kuriem patīk nopelnīt uz citu rēķina. Lauvai jāiemācās pārstāt atdot visus 100%, kamēr citi nedara neko.

JAUNAVA

Jaunavas standarti ir augsti – to zina ikviens, kurš viņu pazīst, bet viņai būtu jāiemācās, ka standartiem ir jābūt augstiem, tomēr neviens cilvēks nav perfekts. Ir jāprot sadzīvot ar trūkumiem – tā pašam arī paliks vieglāk dzīvot, jo vairāk cilvēku gribēs būt viņas dzīvē.

SVARI

Viņš, iepazīstot cilvēku, vienmēr centīsies par viņu uzzināt maksimāli daudz – un viņu šajās darbībās nevajag apturēt, citādāk uzticību neiegūsi. Svariem ļoti patīk visu atlikt uz pēdējo brīdi – un vēl arī pēdējo brīdi atlikt uz pēdējo. Tas viņiem tiešām sanāk ļoti labi.

Lasi vēl: Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 95. sērija

SKORPIONS

Viņam patīk turēties pie lietām, kas liek viņam justies pilnvērtīgam, gribētam un nesalauztam. Skorpions pārāk maz uzticas cilvēkiem, viņš domā, ka visi viņu pievils – un dažkārt šī neuzticība tieši pie tā arī noved. Ja viņam būtu vairāk pārliecības, tad neviens tik labam cilvēkam pāri nedarītu.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks domā pārāk lielā amplitūdā, viņam ir vajadzīgs vairāk uzmanības pievērst detaļām – tas ir ļoti svarīgi, citādāk viņš daudz ko palaiž garām. Nav tā, ka Strēlnieks emocionāli būtu ļoti noturīgs, viņš vienkārši kaut kā ir iemācījies apvaldīt emocijas un reaģēt “pareizi”.

MEŽĀZIS

Dažkārt Mežāzis visu uztver pārāk nopietni, kas neļauj viņam pilnībā izbaudīt dzīvi. Viņam vajadzētu visu uztver vieglāk, ar lielāku “vienaldzību”. Mežāzim piemīt ļoti augsta atbildības sajūta, tādēļ uz viņu vienmēr var paļauties – izmantot sevi neļaus, bet palīdzēs gan.

ŪDENSVĪRS

Viņam noteikti vajadzētu pievērst vairāk uzmanības dzīves stabilitātei, citādāk viņš pārāk “mētājas” pa gaisu. Ūdensvīrs bieži vien jūtas kā atrauts no ārējās pasaules – it kā viņam būtu pašam sava mazā pasaulīte, kur viņš dzīvo viens pats. Šādu īpašību nevajag attīstīt!

ZIVIS

Zivīm patīk ieklausīties savā sirdsbalsī, bet viņas to dara tikai tad, kad viss apkārt tiešām jūk un brūk – un tad jau dažkārt ir par vēlu. Zivis ir ļoti ziņkārīgas – viņām vienmēr ir jābūt informētām par visām jaunākajām baumām, tādēļ, ja viņas pie tām netiek, dažkārt izdomā pašas savas.

 

Leave a Comment