Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 56. sērija

1

AUNS Viņi rēķinās ar citu jūtām – cenšas nesāpināt citus cilvēkus, tomēr dažreiz sanāk nolaist greizi. Viņi ātri var sadusmoties par nejēdzīgām lietām, tomēr ļaunu prātu ilgi netur. Bieži vien dramatizē situācijas – redz visu citādākā gaismā kā pārējie.

2

VĒRSIS Viņam ļoti nepatīk strīdēties- tas viņus morāli sagrauj. It īpaši, ja vēl pie visa tiek paaugstināts balss tonis vai, Dieva dēļ, tas jāpaaugstina viņam. Viņi uzskata sevi par kaut ko ļoti īpašu, kas sagādā problēmas komunikācijā – viņiem jāapzinās, ka viņi nav pasaules centrs.

3

DVĪŅI Viņi ir nepastāvīgi- tādēļ parasti vēlāk kā citas horoskopa zīmes sāk veidot ģimeni, precēties utt. Viņiem patīk cilvēkus pazīt īsu laiku – tu iepazīsties, pavadi labu laiku kopā, atmiņās to saglabā un “atā!” Patīk jauni iespaidi un jauni pavērsieni.

4

VĒZIS Viņi mēdz būt savtīgi un skopi, bet tas attiecas tikai pret cilvēkiem, kuri viņam nenozīmē pārāk daudz. Tuvākajiem ir gatavs atdot pēdējo kreklu. Viņš necieš dzīves netaisnības – ir gatavs par tām cīnīties līdz pēdējam, līdz viss nostāsies savās vietās.

5

LAUVA Viņiem ļoti patīk nauda – patīk būt bagātiem, jo tas viņiem rada drošības un stabilitātes sajūtu. Viņiem daudz laika prasa pucēšanās – un kas ir dīvainākais- tas raksturīgs tieši vīriešu kārtas Lauvām. Viņiem mēdz veidoties tāda pompoza personība.

6

JAUNAVA Viņi mēdz būt ģēniji, jo nepārtraukti tiecas pēc visa kā jauna, laba, gudra un informējoša. Viņa kritizē citus cilvēkus, bet cenšas to darīt pie sevis, kas viņai sagādā patiesu prieku. Nu kas tad var būt labāks par to, ka citi ir sliktāki par pašu?

7

SVARI Viņiem vajadzētu vairāk balstīties uz savām jūtām – saskatīt, kas ar tām notiek visās situācijās. Lēmumus nemāk pieņemt, jo neklausa sirsniņai. Dažreiz visu sasteidz tā, ka pašam vēlāk nākas nožēlot, ka kaut ko tik ļoti ir vēlējies.

8

SKORPIONS Viņam gan ir lielas bruņas – māk aizstāvēties no visa un visiem. Viņiem pašiem nepatīk sacelt strīdus un uzbrukt citiem, jo viņiem raksturīga stingrība, stabilitāte un neatlaidība. Viņš dzīvi bauda..nu tā – uz pilnu klapi!

9

STRĒLNIEKS Viņi mēdz sevi parādīt no sliktās puses – dažreiz pārāk bieži, jo paši neapzinās, kura tad īsti ir tā sliktā puse. Kad viņiem beidz interesēt citu viedoklis, sāk domāt par sevi, tad viņš sāk krist uz nerviem – šādos gadījumos viņš nav jāņem par pilnu.

10

MEŽĀZIS Viņiem ļoti patīk veikt darījumus – viņiem tas sagādā patiesu prieku. Viņi ir pacietīgi, ko citi pārsvarā nesaprot, jo nespēj tik ilgi uz kaut ko gaidīt vai izturēt. Viņiem vairāk vajadzētu iemācīties izrādīt savu mīlestību, citādi izskatās pārāk “cieti”.

11

ŪDENSVĪRS Ja viņu piemeklē neveiksme, tad viņš ļoti ātri atkāpjas, jo necieš izgāšanos. Viņš ļoti paļaujas uz savu intuīciju – domā, ka tā ir nekļūdīga. Šāda dzīves nostāja viņam arī ļauj sasniegt praktiski visus iecerētos dzīves mērķus.

12

ZIVIS Bieži vien savas neveiksmes uzskata par pasaules galu, kā arī parāda tās par tik reālām, ka nespēj ar tām samierināties. Viņi nemitīgi cenšas sevi attīstīt, bet bieži vien viņiem sanāk kaut kur aizķerties. Viņi ļoti bieži piedzīvo vilšanos.

Leave a Comment