Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 57.sērija

1

AUNS Viņiem ļoti patīk uzvarēt – visur. Viņš bieži vien neapdomā lietas līdz galam, tādēļ pieņem nepareizus un sasteigtus lēmumus. Viņiem patīk pārkāpt noteikumus, jo kam tad tie ir domāti? Viņam ļoti labi sanāk flirtēt – dažreiz viņi to dara pat tad, ja tam neredz nekādu jēgu.

2

VĒRSIS Viņš uz savu mērķi skrien kā traks – nekas, kas stāsies viņa ceļā, nebūs šķērslis. Dažkārt viņa sapņi ir pārāk naivi un neiespējami, bet tas viņus neattur no cenšanās. Ļoti pārdzīvo neizdošanos. Mīlestība viņam ir viena no svarīgākajām lietām dzīvē.

3

DVĪŅI Viņi ir labi draugi, bet ne vienmēr – viņiem šad tad vajag paņemt pauzi, jo nespēj diendienā klausīties citu problēmās. Savas tomēr ir daudz interesantākas. Viņiem ļoti nepatīk garlaicīgi cilvēki – tie viņiem izsūc visu spēku un enerģiju. 

4

VĒZIS Viņš ir liels sapņotājs – sapņo par perfektu ģimeni, lielu māju un ideālu dzīvi, tomēr ik pa laikam viņa sapņus pārtrauc lielas melnās svītras. Viņš ļoti pārdzīvo šķiršanās – tās viņu var novest līdz izmisumam. Ieklausies tajā, ko viņš saka, jo tajā patiešām ir vērts ieklausīties.

5

LAUVA Viņš grib vadīt un viņš arī to darīs – viņam par visu svarīgāk ir būt tur, kur atrodas līderi. Viņš domā un runā patiesi – no visas sirds. Viņš nav liekulis, jo tā ir viena no īpašībām, ko viņš citos cilvēkos neieredz visvairāk. Neapcel Lauvu – norausies!

6

JAUNAVA Dažkārt viņa viedokli izskata tā, ka tas citiem liek domāt, ka viņu viedoklis jau nu noteikti nespēs to pārspēt. Viņa uz visu skatās daudz dziļāk un visu arī analizē daudz vairāk. Vai tas ir labi vai slikti? Tas ir kā kurai Jaunavai – ja māk to ielikt rāmjos, tad tas nekā nekaitē.

7

SVARI Viņš kļūst dusmīgs, kad netiek pienācīgi novērtēts. Nav nekā tāda, kas viņu aizvainotu vēl vairāk. Viņi mīlestībā ir ļoti kaislīga un cenšas atdot sevi visu, bet viņiem ātri apnīk viens partneris, tādēļ diezgan bieži mēdz tos mainīt, kamēr neatrod īsto.

8

SKORPIONS Kad viss nonāk līdz mīlestībai, viņi kļūst ļoti emocionāli cilvēki. Tad viņi nespēj slēpt savu patieso būtību aiz cietās čaulas, ko paši ir izveidojuši. Viņi praktiski nekad neapstāsies ceļā uz sevu mērķi, jo tas ir tas, kas viņiem vispār ļauj kustēties uz priekšu.

9

STRĒLNIEKS Viņi ir ļoti pārsteigti par to, ka visiem nav atvērtas un mīlošas sirdis. Kā tā vispār var būt? Viņam ir ļoti laba humora izjūta, ko draugi ciena un novērtē. Viņam reti sagādā problēmas savu mērķu sasniegšana, jo viņi ir drosmīgi un bravūrīgi.

10

MEŽĀZIS Viņš nebaidās no sava viedokļa paušanas pat tad, ja zina, ka viņam atpakaļ atnāks negatīvu viedokļu jūra. Viņš strādā ļoti smagi savu mērķu vārdā. Viņiem parasti ir ļoti interesanta mūzikas un filmu gaume – bet tā nebūt nav slikta.

11

ŪDENSVĪRS Viņš praktiski nekad nebēg no grūtībām. Viņi spēj nostādīt sevi ļoti stingri. Viņš augstu vērtē neatkarību – tā taču ir cilvēka lielākā brīvība. Viņi ir ļoti neparedzami – bet tas ir tieši tas, kas viņu dzīvi padara tik interesantu – un ne tikai viņa dzīvi – arī visu viņam tuvu stāvošo cilvēku dzīvi.

12

ZIVIS Viņiem ļoti nepatīk redzēt, ka mīlestība sāk izjukt. Viņi tajā brīdī darīs visu, lai to noturētu. Viņi ir daudz jūtīgāki, nekā ļaus tev to redzēt. Viņi ir ļoti inteliģenti, bet ir pārāk sapņaini, lai to visu liktu lietā. Viņam gandrīz vienmēr atradīsies laiks draugiem. 

Leave a Comment