Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 70.sērija

1

AUNS Viņam ļoti patīk, ja viss, kas notiek, tas notiek uzreiz, ātri un momentā, tādēļ bieži vien viņa izdarītie darbi ir diezgan pavirši. Auns neizceļas ar mīlestību pret kārtību, patiesībā viņam nemaz nav tāda vajadzīga, ko citi cilvēki dažkārt nevar ciest. Viņš nespēj ilgi noturēt uzmanību, viņam nemitīgi vajag pārmaiņas un kaut ko, kas no jauna viņu aizraus.

2

VĒRSIS Viņš tiecas pēc miera, stabilitātes un harmonijas. Dažkārt neprot dzīvē salikt pareizas prioritātes, tomēr šī māka ar laiku izlīdzinās. Vērsis dzīvē nedara praktiski neko, no kā viņš nevar gūt labumu, vienmēr piedomās, cik tas izdevīgi ir viņam pašam. Viņam svarīgi ir justies fiziski labi, citādāk viss, kas viņam būs apkārt, liks justies slikti.

3

DVĪŅI Viņi ir ļoti asprātīgi, grib atrasties uzmanības centrā un visu laiku runāt. Viņiem pat patīk runāt par lietām, par kurām viņi nekā nezina. Dvīņi ir atklāti, varbūt pat pārāk atklāti, tādēļ viņiem īsti nevajadzētu uzticēt noslēpumus. Cīnās par savu taisnību, aizstāvēs sevi līdz pēdējam un cilvēkam, kurš viņiem nepatiks, to arī skaidri acīs pateiks.

4

VĒZIS Uzmanies no Vēža, kurš nezina, ko grib. Viņš var staigāt turpu un šurpu, cenšoties saprast, kas viņam ir vajadzīgs, un beigās atmest ar roku, jo viņam, lūk, ir apnikusi šāda staigāšana. Vēzis labi prot uzklausīt citus, mācēs vienmēr pažēlot. Ir aktīvs, māk arī atrasties uzmanības centrā, ja apkārt ir laba kompānija, tomēr barjeras ap sevi nekad nenojauc.

5

LAUVA Viņa ir ļoti radoša, grib visas savas iekšējās domas un idejas materializēt. Nauda vienmēr Lauvai ir ļoti laba motivācija. Viņa skaidri apzinās, kas viņai ir vajadzīgs un kas ir nepieciešams, lai sasniegtu savus mērķus. Citi par to Lauvu mazliet apskauž, lai arī šķiet, ka savu mērķu sasniegšanas vārdā viņa aizmirst par romantiskās saiknes veidošanu.

6

JAUNAVA Viņai ļoti svarīgs ir darbs, jo, ja viņa strādā, tad jūtas nozīmīga un noderīga. Nav tā, ka Jaunavu interesētu ļoti daudz lietu, tomēr tās, kuras interesē, viņa cenšas attīstīt līdz pēdējam. Jaunava ekselenti spēj pielāgoties jaunām situācijām un iejusties jaunās vietās. Viņu nebiedē pārmaiņas, un tas ir tas, kas ļauj dzīvē sasniegt ļoti daudz.

7

SVARI Viņi necieš strīdus, bet paši nereti tos izraisa. Svariem gribas atrasties uzmanības centrā, viņi ļoti tiecas pēc tā, lai viņiem skrietu pakaļ pielūdzēju bars. Ja nejūt ne no viena nekādas simpātijas, Svari bez maz vai var sākt jukt prātā. Viņiem ir nepieciešama nedalīta uzmanība, kas ir diezgan liela problēma, jo reti kurš to ir spējīgs viņiem dot.

8

SKORPIONS Viņš ir ļoti neatlaidīgs. Ja ir mērķis, tad viņš to sasniegs. Un labākais ir tas, ka savus darbus viņš dara savā nodabā, nevienam neplātās ar saviem mērķiem, jo novērtējums no citiem viņam nav vajadzīgs. Skorpions pats sevi motivē, un, kad būs vajadzība, pats arī sev uzsitīs pa plecu un pateiks kādus uzmundrinājuma un uzslavas vārdus.

9

STRĒLNIEKS Viņš ir gaišais tēls, ja vien kāds viņam nav tik ļoti nodarījis pāri, lai aizēnotu viņa pozitīvo dzīves uztveri. Strēlnieks ir ļoti draudzīgs, vienmēr būs spējīgs ar cilvēkiem atrast kopīgu valodu. Viņš ir cēlsirdīgs un rīkojas dzīvē tikai pēc labākajiem nodomiem. Ja sastop mīlestību, tā viņam ir īsta un dziļa, un reti kas to viņā varēs mainīt.

10

MEŽĀZIS Viņš mēdz būt pārāk stūrgalvīgs, dažkārt skrien ar pieri sienā, nepadomājot vairākus soļus uz priekšu. Attiecībās Mežāzim ir diezgan viegli uzkāpt uz galvas, jo, ja viņš ir iemīlējies, nav biezāku rozā briļļu kā viņam. Tomēr, kad viņš sapratīs, ka tiek izmantots vai arī ka negūst labumu no attiecībām, tad gan piesargies, ka esi tā nodarījis pāri Mežāzim!

11

ŪDENSVĪRS Viņš ir ļoti ekscentrisks, vēlas izcelties pārējo vidū, necieš pakaļ-skrējējus un “kopētājus”. Pats par sevi ir pārāk augstās domās, bet viņam pašam tas nāk tikai par labu, jo domā par sevi pozitīvas lietas, tajā pašā laikā nospļaujoties par to, ko domā citi. Tieši šo īpašību dēļ Ūdensvīram ir diezgan daudz slepenu ienaidnieku.

12

ZIVIS Viņas ir ļoti elastīgas, spēj pielāgoties jaunām situācijām. Patīk viss skaistais, dažkārt pat pārāk ļoti, jo ne vienmēr ir nodrošināmi tādi dzīves apstākļi. Vairāk vajadzētu tiekties pēc individualitātes. Zivis vienmēr vēlas justies mīlētas, tādēļ no partnera prasa ļoti daudz, uzmanībai ir jābūt nedalītai un vērstai tikai un vienīgi pret viņu.

Leave a Comment