Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 76.sērija

1

AUNS Viņu ļoti labi raksturo tas, ka viņš vēlas būt pirmais un labākais – neizdošanās viņu var ietekmēt ļoti spēcīgi, nespēj to pārdzīvot. Bet tik un tā, lai arī kā sanāktu, viņš nepadosies. Aunam dažkārt sagādā grūtības savu domu noformulēšana un it kā vienkāršas lietas cenšas panākt ar sarežģītiem līdzekļiem. Kad viņš iemācās no tā izvairīties, tad sākas Auna panākumi.

2

VĒRSIS Viņam ir svarīgi, lai viņš spētu parūpēties par sevi un saviem mīļajiem. Un it īpaši svarīgi ir tas, lai Vērsis būtu materiāli nodrošināts. Ģimene viņam ir pirmajā vietā – un viņam arī diezgan labi patiktu ģimenes modelis, kurā viņš rūpētos par visu ģimeni, it īpaši, ja Vērsis ir vīrietis. Bieži pazūd kontakts ar tuviem cilvēkiem, un viņš cenšas to atjaunot, kad jau ir par vēlu.

3

DVĪŅI Viņam ļoti svarīga ir izglītība, negrib būt sliktāks par citiem – tāpat arī negrib būt mazāk izglītots kā citi. Dvīņiem patīk īstenot savas idejas – šķiet patīkami, ka piepildās tas, ko pats ir izdomājis. Patīk organizēt visdažādākos pasākumus, bet organizēšanas laikā bieži vien zaudē savaldību, ja kaut kas notiek tā, kā nebija domāts.

4

VĒZIS Ak, vēzīši ir lieli spītnieki. Un tas nav raksturīgs tikai jaunākajiem vēzīšiem, bet arī pavisam pieaugušiem vēžiem – viņi var būt bērnišķīgi spītīgi pat visu savu mūžu. Bieži domā, ka viņiem kāpj uz galvas, kaut gan patiesībā tā nemaz nav. Viņam ļoti nepatīk pārkāpt likumu – pat pāriešanu pāri sarkanajai gaismai viņš glabās vēl kādu laiku savā sirdsapziņā.

5

LAUVA Viņš ir ļoti augstās domās par sevi – pat īsti neatbilstošās situācijās. Bet tāpat viņš sevi tajā prot attaisnot – vienmēr visu izdarīs līdz galām, neko neatstās pusmastā. Viņi ir drosmīgi cilvēki, nekad otram nepiekasīsies vājākajai vietai, visu darīs ar eleganci, saglabājot savu pašapziņu. Ja kaut kas nepatiks, nekad nepieminēs cilvēka vājās vietas, tāpat arī neaprunās.

6

JAUNAVA Viņai ļoti patīk labs ēdiens – gatavot pašai īsti neiet pie sirds, bet paēst gan patīk. Dievina jaunas lietas – bet tām visām ir jābūt perfektām līdz pēdējam sīkumam. Ļoti svarīga ir kvalitāte un ērtības – tomēr vajadzīgos gadījumos ir gatava pielāgoties. Patīk sportiskas aktivitātes, necieš cilvēkus, kuri tikai sēž un neko nedara.

7

SVARI Viņi nekad ilgi netur ļaunu prātu – dažkārt pat ir tā, ka viņi vēlētos dusmoties un dusmoties, bet vienkārši nespēj. Viņiem patīk visu pakļaut sev, savām ērtībām. Patīk tikties ar cilvēkiem tur, kur viņam ir izdevīgāk, patīk, ka viņš tiek “apkalpots”. Daudz domā par savu ārieni, bet ir grūti saņemties kaut ko darīt, ja kaut kas tajā viņu neapmierina.

8

SKORPIONS Viņš vienkārši zina, ko grib, bet ne vienmēr darīs visu, lai to panāktu. Dažkārt pat sēdēs rokas klēpī salicis un gaidīs, kad viss notiks pats no sevis. Viņam ļoti nepatīk vāji cilvēki, necieš arī pats savas vājības. Uzskata, ka cilvēkam būtu jābūt kā vairogam – imūnam pret visiem ārpasaules kairinājumiem. Dažkārt viņš pat ir spējīgs uzminēt citu cilvēku domas.

9

STRĒLNIEKS Pret ienaidniekiem viņš var būt pat ļoti nežēlīgs. Bet ir arī ļoti labs draugs cilvēkiem, kuri viņam patīk. Viņam ir ļoti laba intuīcija – viņš pat ir spējīgs paredzēt to, kas vēlāk notiks, bet dažkārt pats nemaz nepamana, ka uz to ir spējīgs. Vajība viņam ir pacietība – viņš nespēj iemācīties tāds būt, bet, ja iemācīsies kādreiz, tad varēs daudz ko vairāk sasniegt.

10

MEŽĀZIS Viņš nekad labprātīgi no nekā neatteiksies. Mežāzis mīl naudu – var pat arī šajā lietā palikt diezgan skopi. Viņam patiesībā diezgan patīk vientulība, jo tas ir brīdis, kad viņš sevi pilnīgā mierā var attīstīt. Patīk uzzināt daudz jaunu lietu, patīk mācīties. Parasti ir ļoti izglītots vienā specifisakā jomā.

11

ŪDENSVĪRS Viņam ļoti svarīgas ir dziļas, garīgas attiecības – blakus ir vajadzīgs cilvēks, kurš ir spējīgs pielāgoties viņa dzīves režīmam un kurš atbalstīs arī neveiksmēs un nekad nepadosies. Viņam arī darbs ir ļoti svarīgs – to viņš izpilda akurāti. Patīk atklāt jaunas idejas, bet ideju zagšanu no viņa paša viņš pārdzīvot nespēj.

12

ZIVIS Viņam parasti ir muzikāla daba – piemīts talants, ar kuru, ja to attīsta, var sasniegt diezgan augstas virsotnes. Viņam viegli ir zaudēt pacietību. Ja kāds viņu sadusmo, viņš diezgan ilgi nespēs nomierināties. Dažkārt viņiem iestājas dzīvē slinkuma periods, no kura tikt ārā ir ļoti, ļoti sarežģīti. Un to, kas ir iekavēts, nākas vākt kopā ar pēdējiem spēkiem.

Leave a Comment