Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 79. sērija

1

AUNS Aunam ar otrajām pusītēm ir tā, ka viņš vēlas sev blakus to otru cilvēku, tomēr viņam viņš nav vajadzīgs. Auns ir diezgan pašpietiekams, un patiesībā viņam vieglāk ir bez mīļotā cilvēka. Ja Auns kādreiz tiks nostādīts nekomfortablā situācijā, instinkti viņam liks jebkādā veidā no tās steidzami izkļūt – šeit Aunam iedarbojas viņa radošums.

2

VĒRSIS Viņš citus ir spējīgs pārliecināt par to, ka viss ir kārtībā pat tad, ja tā nemaz nav taisnība. Vērsim nav daudz ienaidnieku, bet, ja tu viņam nepatīc, tad tev sev ir jāpajautā, ko tu esi izdarījis nepareizi. Varētu teikt, ka tas ir mīnuss, varētu teikt, ka pluss, bet Vērsis ļoti ātri piedod sev svarīgiem cilvēkiem, bet nekad neaizmirst.

3

DVĪŅI Viņus ļoti pievelk cilvēki ar augstu inteliģences līmeni, stipru personību un labu humora izjūtu. Savā dzīvē viņam vajag komunikāciju, sapratni, siltumu un smieklus. Tomēr Dvīņi nav tik labi, kā varētu šķist – slepenībā viņiem patīk drāma, strīdēšanās, patīk aizstāvēt savu viedokli un pierādīt, ka viņi ir gudrāki par visiem citiem.

4

VĒZIS Viņam ir zelta sirds, bet tu nevēlētos redzēt, kāds viņš paliek tad, kad viņam tu vairs nerūpi. Vēzim ir ļooti laba intuīcija – kad viņš nojauš, ka kaut kas nav labi, 9 no 10 gadījumiem viņam ir taisnība. Vēzītim patīk dot cilvēkiem pārāk daudz iespēju, tomēr, kad viņš būs sapratis, ka vienreiz pietiek, tas būs uz mūžīgiem laikiem.

5

LAUVA Kad viņai kaut kas neizodas vai kad viņa jūtas slikti, pirmkārt, viņa dusmosies tieši uz sevi par to, ka šādu situāciju vispār ir pieļāvusi. Pats savs lielākais sods. Visvairāk Lauva nevar ciest cilvēkus, kuri nekad nevar aizvērties un nemitīgi pārtrauc citu sakāmo. Lauvai ir ieteicams vienmēr būt aizņemtai, citādāk viņas savā galvā sāk izdomāt neesošas problēmas.

6

JAUNAVA Jo vairāk tu iepazīsi Jaunavu, jo dīvaināka tev viņa šķitīs. Visvairāk viņai riebjas, ja viņu nosoda cilvēki, kuri par viņu nekā nezina. Citiem viņa var iemācīt, kā fokusēties, būt motivētiem un nekad nezaudēt sapratni par to, kas ir patiešām svarīgs. Jaunava zina, kad paklusēt, jo skaidri zina, cik ļoti vārdi var sāpināt.

7

SVARI Viņi diezgan ātri pamana, vai viņiem iepazītais cilvēks patīk vai nē, tādēļ arī viņiem ne brīdi nav jāizliekas. Dažkārt par sevi ir mazliet pārāk augstās domās, tādā veidā cenšoties aizvainot citus cilvēkus, bet gadiem ritot, šī īpašība pazūd. Attiecībās viņiem ir jāsaglabā romantika un pārsteigumi, citādāk viņiem attiecības šķitīs pilnīgi nekādas.

8

SKORPIONS Viņam riebjas raudāt citu cilvēku klātbūtnē, bet, ja viņš to dara, tas nozīmē, ka viņam patiešām sāp no visas sirds. Skorpions ir viens no labākajiem draugiem, jo ļoti labi prot glabāt noslēpumus – viņam patiešām var uzticēties, jo viņš nekad nedarīs citiem cilvēkiem tā, kā nevēlētos, lai dara viņam pašam.

9

STRĒLNIEKS Viņš vienmēr ir atklāts par to, kas viņš ir. Neko necenšas no sevis tēlot un izdomāt – tu vienmēr redzēsi viņa patieso “es”. Strēlniekam ir ļoti sakāpinātas emocijas – kad viņš ir priecīgs, tad staro no laimes, bet, kad dusmīgs, viņš ar kailām rokām var sagāzt kalnus. Cīņa, kas viņam visu laiku ir sevī – viņam pārāk daudz rūp pilnīgi viss!

10

MEŽĀZIS Viņš ir spēcīga personība – ja būs izlēmis tevi izdzēst no savas dzīves, tas nenozīmē, ka viņš tevi ir pārstājis mīlēt, vienkārši Mežāzim pietiek spēka un apņēmības izdarīt pareizās izvēles.Viņš ir mentāli ļoti spēcīgs, tomēr tajā pašā laikā diezgan viegli ievainojams. Lielākā daļa Mežāžu ir jauki un mīļi, līdz tiek nokaitināti.

11

ŪDENSVĪRS Kad viņam sāk kāds rūpēt ļoti, ļoti, tad tā kļūst par viņa atkarību. Viņš īsti nav cīnītājs, bet, ja tas būs nepieciešams, viņš par tādu kļūs, un uzticies man, tas nebūs skaisti. Ūdensvīrs nekad tev nelūgsies – ja tu gribēsi aiziet, viņš to ļaus darīt. Ja nodarīsi viņam pāri, viņš nekad to neaizmirsīs – nekad!

12

ZIVIS Viņām ļoti labi padodas izsekošana, spiegošana – neko no viņas nav iespējams noslēpt. Ja viņām tas būs vajadzīgs, viņas nekad tev neļaus aiziet. Zivis ļoti labi prot noslēpt emocijas, tomēr tas nenozīmē, ka viņas to vienmēr darīs. Kad viņas tiek nokaitinātas, viņas var kļūt pat ļoti rupjas, tādēļ vispār neieteiktu mēģināt.

Leave a Comment