Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 82. sērija

1

AUNS Viņam neinteresē milzīgs draugu loks – svarīgi, ka apkārt ir cilvēki, kuri ir patiesi un kuriem patiešām var uzticēties. Viņi neredz jēgu liekulīgos cilvēkos, kurus patiesībā viņš nemaz nepazīst un kuri par viņu neko īsti nezina. Auns stāsta visu tā, kā viņš to redz, neizmantojot nekādus iecietības filtrus – no viņa tu vienmēr uzzināsi patiesību.

2

VĒRSIS Viņam ir ļoti nelāgs ieradums – aizrauties vakarā ar kādu lietu, palikt augšā pārāk ilgi un no rīta pamosties ļoti nogurušam. To viņš nožēlo katru dienu, tomēr savu nelāgo ieradumu mainīt ir ļoti sarežģīti. Draugi Vērsim ir ļoti svarīgi – dažkārt pat pārāk svarīgi, jo viņš nesaredz to, ka nesaņem atpakaļ to, ko dod citiem.

3

DVĪŅI Trīs lietas, kuras Dvīņiem padodas: izglītot pašam sevi par dažādām atšķirīgām tēmām, izdomāt tēmas, par kurām sarunāties ar citiem cilvēkiem, uzzināt…pilnīgi visu. No viņa ir grūti noslēpt patiesību, jo Dvīnis patiesībā ir mazs spiegs, kurš ir apņēmies uzzināt par visām pasaules taisnībām un netaisnībām.

4

VĒZIS Viņš var būt trakulīgs un milzīgs piedzīvojumu meklētājs, bet var būt arī kautrīgs introverts – tas ir atkarīgs no viņa garastāvokļa, cilvēkiem, kuri ir apkārt un vides. Lai arī Vēzis ir ļoti emocionāla un empātiska zīme, tev atliek tikai viņu nokaitināt, un viņam būs pilnīgi vienalga par tavām jūtām. Zini kā – pats vien esi vainīgs.

5

LAUVA Viņa ir ļoti labs draugs, jo bieži vien aizstāv tos, kuri paši sevi nespēj aizstāvēt – šīs īpašības dēļ no viņām sanāk labi advokāti. Laba lieta – Lauva māk būt mīlīga un jauka, kad tas ir vajadzīgs, un arī strikta un bez maz vai bezjūtīga, kad to prasa situācija. Viņa prot nolasīt citu nodomus gandrīz vai precīzi.

6

JAUNAVA Kad viņa dod padomu, labāk ir tajā ieklausīties, jo Jaunava nerunā tukšu – viņa saka pilnīgi reālas un loģiskas lietas. Nedomā, ka Jaunavu ir iespējams apmānīt – viņa pamana katru sīkāko detaļu pat tad, ja tev liekas, ka tev ir lieliski izdevies viņu apvest ap stūri. Viņa emociju ziņā spēj just vairāk nekā citas zīmes.

7

SVARI Viņi spēs daudz upurēt, lai savus mīļotos cilvēkus padarītu laimīgus, tādēļ tu labāk to novērtē. Viņi necieš to “ja nu…” sajūtu, bet ļoti bieži dzīvo pēc šī principa, visu laiku gaidot, ka kaut kas notiks pavisam citādāk, ka kaut kas noies greizi, nostāsies ceļā. Šī iemesla dēļ Svariem nav viegla dzīve, jo pārāk daudz domā par to, kas varētu notikt.

8

SKORPIONS Viņam ļoti grūti ir paust savas patiesās emocijas. Ja tu viņam jautāsi, lai viņš izstāsta, kā jūtas patiesībā, viņš neteiks ne pušplēsta vārda. Samierinies ar to – viņam ir vajadzīgs ilgs laiks, lai atvērtos – gan jau kādreiz pateiks, ko domā patiesībā. Ja uzdosi viņam stulbus jautājumus, saņemsi sarkastiskas atbildes – tādi nu ir Skorpioni.

9

STRĒLNIEKS Lai arī Strēlniekam patīk izbaudīt dzīvi, atrasties lielās kompānijās, viņš ir ļoti privāta persona – ne visi tie, kuri sauc viņu par draugu, zina, kāds viņš ir patiesībā. Dažkārt viņam ir vajadzīgs laiks prom no ģimenes, draugiem un mīļotā cilvēka – viņam vajag aptuveni tādu reakciju, kāda ir tad, kad lādējas telefons – uzlādēsies un atkal būs gatavs ar visiem komunicēt.

10

MEŽĀZIS Dziļi sirdī Mežāzim ir bailes par to, ka viņš neattaisno citu cerības. Jā, uz viņu parasti tāk tiek liktas biezākā slānī nekā uz citiem, tomēr Mežāzis ir pietiekami labs un sevi soda bez iemesla. Viņš ir lielisks stingrā, sarkastiskā, mīļā, mīlošā un jautrā apvienojums – tieši tādēļ Mežāzis var būt labs draugs jebkuram.

11

ŪDENSVĪRS Patiesībā Ūdensvīrs nav diezko runīgs, līdz viņš sāk justies ērti tavā klātbūtnē – tad gan viņu ir grūti apklusināt. Viņš vienmēr būs melnā avs, bet viņš ar to ir mierā, jo spēj pats tikt galā ar savām dziļākajām domām un pārdzīvojumiem. Ja tu interesē Ūdensvīram, tev nekad nebūs jāšaubās par viņa uzticību.

12

ZIVIS Viņām ir ļoti laba spēja citus uzkurināt, iedvesmot, teikt, ka viņiem izdosies, bet pašām sev gan to ir grūti ieskaidrot. Viņām pilnīgi nav nekāda filtra, kad viņas ir dusmīgas, tādēļ ar Zivīm labāk ir censties nestrīdēties – vismaz iespēju robežās. Vismaz tā, lai trauki nešķīst. Viņām ir nelāgs ieradums turēties pie cilvēkiem, kuri pret viņām izturas slikti.

Leave a Comment