Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 83. sērija

1

AUNS Viņš nepavisam nav slinks – vienā reizē var izdarīt aptuveni 10 cilvēku darbu savas neatlaidības dēļ – viņi strādā labi un ātri. Lai arī no ārpuses viņš izskatās spēcīgs, tomēr tad, kad viņam ir bijusi slikta diena, viņam vajag mīļumu un atbalstu no tuvajiem cilvēkiem. Ja Auns nesaprot, kas notiek, tas viņu padara pilnīgi traku.

2

VĒRSIS Viņš ir nenormāli noslēpumanais pat tad, ja tev liekas, ka viņš ir ļoti runīgs un atklāts – dziļākos noslēpumus viņš kuram katram nestāstīs. Dažkārt viņš paliek bēdīgs un dusmīgs bez nekāda iemesla, bet tad viņš kādu laiku paliks viens un centīsies pats ar visu tikt galā. Lai arī cik reizes Vērsim kaut kas neizdotos, viņš mēģinās vēl un vēl.

3

DVĪŅI Viņi runā daudz tikai tad, ja jūtas komfortabli tavā kompānijā. Kad Dvīnis kādu ir iemīlējis, viņs mīl ar visu savu sirdi un dvēseli – tajā brīdī aizmirstas visa ne tik gaišā pagātne, un Dvīnis kļūst par pavisam citu cilvēku. Ja tu viņam nepatīc, tad viņš izliksies, ka tu nemaz neesi uz šīs zemes – kādēļ velti tērēt laiku, ne?

4

VĒZIS Viņš uztrauksies, lai arī cik daudz reižu tu nebūtu pateicis, ka viss ir kārtībā. Dziļi sirdī Vēzis vienmēr paliks bērns un priecāsies par pašiem mazākajiem sīkumiņiem, kas viņu padara laimīgu. Tas, ja Vēzis pret tevi ir jauks, nenozīmē, ka viņš tev uzticas. Viņš noteikti vienkārši ir pieklājīgs, bet uzticības personas viņš izvēlas ļoti rūpīgi.

5

LAUVA Viņam nav nekādu problēmu mīlēt citus, tomēr dziļi sirdī viņš zina, ka viņš tādu pašu pretmīlu nekad nesaņems atpakaļ. Viņam ir ļoti liela sirds, tomēr ne katram izdodas pie tās piekļūt klāt tuvāk. Sev Lauva uzstāda ļoti augstus standartus, tādēļ viņam nekad nav vajadzīgs kāds cilvēks, kurš viņu motivētu un palīdzētu.

6

JAUNAVA Viņa ir lielisks draugs, bet tikai līdz brīdim, kad tiek nodota – tad viņai šis cilvēks ir izdzēsts no dzīves uz visiem laikiem. Viņai ļoti svarīgi ir tas, lai viņa vienmēr zinātu nākamo gājienu – tad Jaunava var mierīgi uzelpot un atpūsties. Viņa labāk izliksies, ka viņai viss ir pilnīgā kārtībā, nekā uzgāzīs citiem virsū savas problēmas.

7

SVARI Viņi spēj atrast kopīgu valodu ar praktiski jebkuru cilvēku, bet par patiesi dziļām un svarīgām lietām runās tikai ar tiem cilvēkiem, kuri viņam ir tiešām svarīgi. Svariem ir grūti atrast savu hobiju, jo viņi grib darīt visu un izmēģināt visu. Visgrūtāk viņiem ir sniegt nepatiesus komplimentus – kāda jēga melot?

8

SKORPIONS Viņš cilvēkus spēj ignorēt tik ļoti, ka viņi paši sāks šaubīties par savu eksistenci. No ārpuses Skorpions var izskatīties priecīgs, jautrs, laimīgs, tomēr dziļi sirdī viņš nēsā pašas tumšākās emocijas, par kādām tu pat iedomāties nespētu. Viņš ir ļoti vērīgs – pamanīs kaut ko, bet neteiks neko par to, paturēs prātā un izmantos tad, kad tas būs izdevīgi.

9

STRĒLNIEKS Vienas no lielākajām viņa bailēm ir ieslīgt rutīnā – viņam vajag piedzīvojumus un jautrību, tādēļ garlaicīga un ierasta dzīve viņam galīgi nederēs. Strēlnieks praktiski nekad neko daudz negaida no citiem cilvēkiem, jo zina, ka visbiežāk cilvēki neatbilst tam, ko viņš ir gaidījis, lai gan šajā ziņā viņam ne reizi vien nākas aprauties.

10

MEŽĀZIS Ja tu domā, ka karma ir atriebīga, pagaidi, kamēr nokaitināsi Mežāzi. Tad kad labāk ir piesargāties un nerādīties viņam acīs. Viņš pats atzīst, ka cilvēkiem dod pārāk daudz iespēju, kuras viņi nav pelnījuši, bet tad, kad viņam pietiek, tad pietiek – tad vairs nebūs nekādu jautājumu. Viņš vienmēr gaida, kad viņa dzīve kļūs labāka.

11

ŪDENSVĪRS Kad viņš tiek sāpināts, viņš nekļūst emocionāls un bēdīgs – viņš pārvēršas par aukstu akmeni, kuram viss ir vienalga – neies jau izrādīt savas jūtas. Ūdensvīrs zina, ka tad, kad ir dusmīgs, viņam labāk nevajag runāt, jo viņš pateiks tādas lietas, ko patiesībā nedomā un vēlāk tās nāksies ļoti nožēlot.

12

ZIVIS Esi uzmanīgs, kā apejies ar Zivīm – viņa neko neteiks par to, kā izturies pret viņu, bet vienkārši sāks pret tevi izturēties tieši tāpat. Viena lieta, ko Zivis nekad nedara – nekad neaizmirst, ko kurš cilvēks viņam ir nodarījis un pateicis. Viņām padodas iedvesmot un motivēt citus, bet pašiem sev sniegt motivāciju ir ļoti grūti.

Leave a Comment