Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 84. sērija

1

AUNS Viņš ir ļoti neatkarīgs, nekad negrib atzīt, ka kāds viņam būtu vajadzīgs, negrib izrādīt, ka viņam ir nepieciešama palīdzība, jo grib būt labākais itvisā un spēt pats ar sevi tikt galā. Viņš praktiski vienmēr iegūst to, ko vēlas, pateicoties savai drosmei un neatlaidīgajam darbam – tikai tas, protams, nedrīkst “sakāpt galvā”.

2

VĒRSIS Ja viņam kaut kas nepatiks, kaut kas neapmierinās viņa vēlmes, viņš tam neveltīs vairs nevienu minūti sava dārgā laika – viņam nepietiek laika muļķībām. Ja esi izdarījis ko tādu, kas varētu laupīt vērša uzticību, to atpakaļ dabūt būs ļoti grūti. Viņš piedod, bet nemaz tik ātri neaizmirst, tādēļ domā līdzi laicīgi.

3

DVĪŅI Viņi bieži vien pasaka lietas, kuras labāk ir paturēt pie sevis, bet viņiem reti ir tas “filtrs”, kas pasaka priekšā, ko labāk skaļi neteikt. Viņi cenšas uz dzīvi skatīties caur pēc iespējas reālākām acīm, tādēļ dažkārt var likties ciniski, bezsirdīgi, lai gan dziļi sirdī Dvīņi ir ļoti maigas būtnes. Viņi vienkārši grib pieņemt izaicinājumus un izbaudīt dzīvi.

4

VĒZIS Viņš ir spēcīgs cilvēks, kurš smaida par spīti visām grūtībām, ko dzīve noliek viņa priekšā. Viņš ir uzticīgs saviem mīļotajiem cilvēkiem līdz pat savai pēdējai mūža dienai, bet tiem tad tiešām ir jābūt patiesi mīļiem cilvēkiem. Citiem būtu jāatceras, ka, ja tu Vēzim esi svarīgs cilvēks, viņš pret tevi izturēsies kā pret ģimenes locekli.

5

LAUVA Kad viņa sarauj attiecības/draudzību ar kādu, tas ir tikai uz labu. Viņa tik viegli nedod visiem savu uzticību un dārgo dzīves laiku – ja tev ir pienācis laiks pazust no viņas dzīves, tad tev arī ir jāpazūd. Viņa māk uzlikt sev neaizskaramā cilvēka masku, bet, kad visa kā ir sakrājies par daudz, tas viņai ir lūzuma punkts, krīt visas maskas.

6

JAUNAVA Viņai nevajag tikai “kaut ko” – viņai vajag pašu labāk un tādu, kas dos vēlamos rezultātus un visādus labumus. Jaunavai ļoti labi padodas strādāt stresa situācijās, tādēļ tad, kad visi apkārt ārdās un streso, viņa saglabā vēsu mieru un izdara visu, kas viņai ir jādara – tieši tādēļ viņa vienkārši ir labākā.

7

SVARI Viņiem ļoti nepatīk cilvēki, kuri viņos neklausās – nevar izturēt, ja sevi neskaitāmas reizes ir jāatkārto. Dažkārt, sadraudzējoties ar jauniem cilvēkiem, Svari mazliet apspiež savu patieso ES, lai tikai varētu izveidot kontaktu ar cilvēku, pielāgojas viņa vēlmēm, interesēm un vajadzībām, bet no tā nekādu lielo draudzību neizveidosi.

8

SKORPIONS Viņš spēj izdzīvot pašos stingrākajos un nežēlīgākajos apstākļos – lieliski pielāgojas situācijām – arī tām, kas viņam rada lielas neērtības. Ar Skorpionu nav nekādas sacensības. Viņam ir nepieciešams diezgan ilgs laiks, lai sāktu pa īstam uzticēties cilvēkiem. No ārpuses var izskatīties, ka viņi ir atvērušies, bet patiesībā tie ir tikai maldi.

9

STRĒLNIEKS Viņš tev teiks patiesību un tikai patiesību. Un, ja tu par to apvainosies, tad viņš uzskatīs, ka ir nevis tevi aizskāris, bet ka tā vienkārši ir tava problēma. Viņš neuzskata, ka viņam būtu jārunā “caur puķēm” – labāk pateikt visu tieši un tā, kā tas ir, nevis ļaut cilvēkiem dzīvot savā iedomu pasaulītē.

10

MEŽĀZIS Iegūt Mežāža sirdi ļoti reti ir vienkārši – un šajā konkursā nevajadzētu pieteikties zaudētājiem, kuriem dzīvē nav nekādu mērķu, jo šādi cilvēki Mežāzim neinteresē – varbūt kādu laiku paauklēsies, bet, sapratis savu vērtību, pametīs to cilvēku tur, kur viņš ir. Šajā ziņā Mežāzis var izrādīties diezgan nežēlīgs.

11

ŪDENSVĪRS Viņš vienmēr ir gatavs uzklausīt citus, bet ja sāks dzirdēt, ka pa tavu muti nāk ārā pilnīgas muļķības, viņš vairs tev laiku netērēs pilnīgi nekādā gadījumā. Viņš palīdzēs kaut vai visai pasaulei, ja tas būs nepieciešams, bet, kad runa ir par sevis glābšanu, Ūdensvīrs īsti to nepieprot – viņam tad ir nepieciešama palīdzība.

12

ZIVIS Lai arī cik ļoti viņas netiktu sāpinātas, viņas nemeklēs palīdzību pie neviena. Viņas ir izlēmušas pašas tikt galā ar savām problēmām bez nekādām ārējām ietekmēm. Zivis labāk jūtas kompānijā, kurā ir maz, bet ļoti uzticami un īsti draugi, nekā milzīgā barā, kurā viņas pat nevar visiem cilvēkiem nosaukt vārdus.

Leave a Comment