Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 92. sērija

1

AUNS Viņš praktiski vienmēr vēlas būt līderis, tomēr tad, kad viņam izdodas sev pakļaut cilvēkus, Auns nereti viņus ieved pilnīgās auzās. Viņa draudzību iegūt nav viegli, bet tas tiks izdarīt tikai tad, kad viņš skaidri varēs pateikt, ka tev uzticas.

2

VĒRSIS Viņam patīk rūpēties par sev tuviem cilvēkiem, uz viņu noteikti var paļauties, bet labāk neriskēt ar viņa izmantošanu, jo viņš to ātri vien atkodīs, un tad tev gan klāsies plāni. Savus solījumus viņš lauž reti, bet, ja lauž, tam ir pamatīgs iemesls.

3

DVĪŅI Viņam padodas būt melim – viņš melus var stāstīt pat ne sekundi nenoraustot valodu, tomēr, ja draugi viņu labi pazīst, tad pamanīs izteiksmju maiņu un pieķers Dvīni melos. Un tad gan vairs viņš nespēj ieskaidrot pretējo. Viņš māk labi izpriecāties, dažreiz pāršauj pār strīpu. Nepiemīt pārāk laba laika izjūta, tādēļ daudzkārt kavējas.

4

VĒZIS Viņam dzīvē patiesībā veicas daudz vairāk, nekā viņam pašam šķiet. Veiksme Vēzim blakus stāv praktiski visu laiku. Viņam noticēt pašam sev ir ļoti grūti, tādēļ nepieciešams konstants atbalsts no tuvajiem cilvēkiem.

5

LAUVA Viņa ļoti kaislīgi pievēršas tām lietām, kas viņu aizrauj – gatavas iet caur uguni un ūdeni, lai sasniegtu savas vēlmes. Karjera viņai gandrīz vienmēr ir svarīgākā, tādēļ daudzkārt upurē citas lietas, lai tikai sasniegtu iecerēto.

6

JAUNAVA Ļoti radoša personība, kurai ir daudz talantu. Viņai padodas gandrīz vai viss, ko citi ļoti labi ievēro un apskauž. Tomēr Jaunava ir pārāk nedroša pati par sevi – viņai vajadzētu būt daudz augstākai pašapziņai.

7

SVARI Viņi ir ļoti jautri cilvēki, kuru kompānijā draugi jūtas labi. Tomēr labāk ir nebūt viņu ienaidniekam, jo, ja Svari ienīst, tad diezgan spēcīgi. Svari reti kad saprot, ka dzīve ir realitāte un pieļauj daudz kļūdu, kuras vēlāk nākas smagi nožēlot.

Lasi vēl: Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 54. sērija

8

SKORPIONS Viņam ļoti patīk dažādi piedzīvojumi, tādēļ ar Skorpioniem ir ļoti jautri – viņi piekritīs dažādām avantūrām. Tomēr Skorpions ir arī diezgan egoistisks – domā par sevi, neņemot vērā citu jūtas, bet ko gan tu tur padarīsi.

9

STRĒLNIEKS Viņš ir ļoti mīlošs cilvēks – lai gan pēc viņa dzīvessveida tā varētu nešķist, viņam svarīga ir ģimenes dibināšana. Vēlas iemīlēties un dzīvot savā mīlas ligzdiņā, bet vienmēr baidās no neizdošanās.

10

MEŽĀZIS Viņš ir ļoti unikāls – izceļas uz citu zīmju fona. Viņš skaidri apzinās savas spējas, tomēr dažkārt ir pārāk nedrošs, lai mestos iekšā jaunajā, nezināmajā. Ja vajag izsūdzēt bēdas, neej pie Mežāža, jo viņš īsti neko nomierinošu nespēs pateikt, jo ir diezgan liels pesimists. Ja gribi dzirdēt patiesību – tad gan Mežāzis būs īstā persona.

11

ŪDENSVĪRS Viņam vienmēr klāt stāv veiksme. Viņš nebaidās no saviem talantiem, nebaidās mēģinot kļūdīties, pakrist, jo zina, ka vienmēr varēs piecelties. Tomēr šie talanti ne vienmēr tiek attīstīti līdz galam – bieži apstājas pusceļā. Daudz ņem uz saviem pleciem, nesaprotot, ka visu kopā noturēt nemaz nav iespējams.

12

ZIVIS Viņam bieži uznāk nostaļģiskas pārdomas – par bijušajiem mīļākajiem, par bērnības mājām. Patīk viss, kas ar viņu dzīvē ir noticis, pat tad, ja tas ir sagādājis sāpes. Jo viss taču ir tikai pieredze! Interesanti ir tas, ka viņš ir gan sabiedrisks, gan kautrīgs. Spēj runāt to, ko domā, taču būs situācijas, kurās kaunēsies no praktiski jebkura vārda.

Leave a Comment