Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 93. sērija

1

AUNS Viņš praktiski nekad nebaidās no neizdošanās un neveiksmēm, tādēļ tāda lieta kā bailes viņu neattur mēģināt sasniegt ko jaunu un nezināmu. Viņam nav vajadzīgas garantijas, jo viņš saprot, ka jebkurš kādā situācijā var izgāzties, bet labāk ir mēģināt nekā sēdēt un neko nedarīt.

2

VĒRSIS Viņa spēja savaldīties ir apsveicama – pateicoties tai, Vērsis var pielāgoties pat situācijām, kurām viņš nevēlas pielāgoties. Viņš labi zina, ka nav perfekts – tas viņu padara par patiesu un īstu cilvēku.

3

DVĪŅI Viņi ļoti labi spēj noslēpt savu nervozumu, tā vietā jokojot un smejoties. Bet acīgākie, protams, to pamana. Dvīņi savu laimi sasniedz caur sevis izzināšanu un parādīšanu, kā arī spēju viegli iemācīties jaunas lietas.

4

VĒZIS Viņam parasti nepatīk runāt par savām jūtām – it īpaši tad, ja viņš tevi īsti labi nepazīst. Ja Vēzis mēģina kādu cilvēku iedrošināt kaut ko darīt, tas nozīmē, ka viņš tiešām tic viņa spēkiem. Vēzis var būt viens no lielākajiem atbalstiem.

5

LAUVA Viņš spēj otram cilvēkam sajusties ļoti īpašam – it kā viņš būtu miljonu eiro vērts. Lauva citu vajadzības noliek pirmajā vietā un dažkārt pārāk bieži ļauj citiem saņemt šādu labumu – cilvēki retu reizi sāk to arī izmantot.

6

JAUNAVA Viņa ir diezgan stūrgalvīga, tomēr pietiekami pielāgoties spējīga, lai visas lietas novestu līdz perfekcijai. Nopietni strīdi viņai ir galīgi nepiemēroti, jo viņa tos vienkārši nespēj uztver par pilnu. Strīdēšanās Jaunavai šķiet nevajadzīga.

7

SVARI Viņu moto: “Vārdiem ne vienmēr ir jātiek izrunātiem, lai saprastu, ko tu domā.” Mīlestība Svariem vienmēr ir ļoti kaislīga, tam viņi ir gatavi ziedot visu, tomēr paiet labs laiks un daudz attiecību, kamēr Svari atrod to īsto un vienīgo.

Lasi vēl: Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 40.sērija

8

SKORPIONS Viņš ļoti mīl savus draugus un ir gatavs uz praktiski jebko viņu dēļ. Skorpionu ļoti vienkārši ir pazaudēt tad, ja tu viņam melo un tad, ja tu centies viņu kontrolēt. Skorpionam ir nepieciešama brīvība – to neviens nedrīkst ierobežot.

9

STRĒLNIEKS Nav iespējams pakļūt “zem viņa ādas”, ja vien viņš to pats neļauj – un tas notiek nenormāli reti. Viņam ir ieradums visur un vienmēr sadraudzēties – tādēļ par draugu daudzumu Strēlnieks reti kad var sūdzēties.

10

MEŽĀZIS Viņam mazās lietiņas ir tās pašas svarīgākās. Lielas, mantiskas vērtības nav domātas viņiem – mazs uzmanības apliecinājums nozīmēs daudz, daudz vairāk. Viņš pats uz sevi liek lielas cerības, tādēļ, ja kaut kas neizdodas, viņš ir ļoti vīlies.

11

ŪDENSVĪRS Viņam neviens nevar noteikt, kā viņam dzīvot. Viņam ir pašam sava pieeja un uzskati, pēc kuriem viņš arī vadās. Ja nevēlies problēmas, tad nedod liekus solījumus. Ar nokaitinātu Ūdensvīru labāk nesarunāties – tā būs labāk visiem.

12

ZIVIS Viņi var kļūt emocionāli par vismazākajām lietām, tādēļ tiešām svarīgiem pārdzīvojumiem tikt pāri viņām ir ļoti grūti. Kad tu esi kopā ar Zivīm, jutīsies kā svarīgākais cilvēks viņa pasaulē – viņas cilvēkiem liek juties īpašiem.

Leave a Comment