Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 24.sērija

1

AUNS Viņi mēdz būt diezgan iedomīgi, bet parasti tas viņiem piestāv. Viņi praktiski mūžīgi paliek jauni, jo viņos saglabājas iekšējais bērns. Viņiem visur patīk būt pirmajiem, patīk arī sacensības gars – tomēr, ja zaudē, nekad nepadodas, tikai pieliek vairāk pūļu, lai varētu pārspēt tos, kuri ir bijuši labāki par viņu.

2

VĒRSIS Viņš ir uzticams cilvēks, jo tur doto vārdu, bet to pašu sagaida arī no citiem cilvēkiem, tādēļ cenšas uzmanīgi izvēlēties draugus. Viņam patīk ik pa laikam būt vienam pašam, jo vajag laiku, lai padomātu tikai par sevi un aizmirstu visus citus. Kā mīnusu var minēt to, ka pārāk bieži samierinās ar otro vietu.

3

DVĪŅI Viņiem praktiski vienmēr patīk labi paēst – katra ēdienreize kā mazi svētki. Dažkārt par daudz sadomājas, beigās izdomājot nereālas lietas un bieži vien par to apvainojas. Viņiem patīk labi izklaidēties un labi prot uzturēt jautrību praktiski jebkurā kompānijā. Patiesībā ir diezgan kautrīgs, bet neļaus to citiem pamanīt.

4

VĒZIS Viņam nepatīk prasīt palīdzību, jo uzskata to par vājuma pazīmi – labāk sēdēs viens pats stūrī un gaidīs, kamēr pats atradīs problēmas atrisinājumu. Viņi principā ir jauki cilvēki, bet attiecīgā situācijā var kļūt pat ļoti atriebīgi un ļauni. Viņi ir telepātiski – tādēļ daudzi cilvēki brīnās, kā viņš var zināt specifiskas lietas.

5

LAUVA Viņiem dzīves laikā var būt pat vairākas it kā īstas mīlestības, tomēr viņš tajās tiek sāpināts. Bet labi ir tas, ka prot tam diezgan ātri tikt pāri, jo pievēršas lietām, kas tajā brīdī šķiet svarīgākas. Palikt zaudētājos nav Lauvas garā – viņam visur vajag būt pirmajam un pie tam būtu vēl labāk, ja citi to novērtētu.

6

JAUNAVA Viņām patīk, ja viņas tiek novērtētas, tomēr centīsies neizrādīt to, ka viņas iepriecina uzslavas. Ļoti svarīga ir tīrība – un ne tikai savā mājvietā, bet arī iekšējā pasaulē. Negatīvi un pesimistiski noskaņoti cilvēki viņus atraida – ar tādiem viņas pat necentīsies komunicēt, ja nu vienīgi tikai tādēļ, lai parādītu, cik nepareizi viņi domā.

7

SVARI Viņi ļoti ātri aizmirst strīdus un pāridarījumus. Patīk smaidīt un likt smaidīt citiem. Jautrība dažādos dzīves posmos spēlē galveno lomu, aizmirstot par to, kas ir patiešām svarīgs. Viņi mēdz būt diezgan lielas sūdzambībeles – sūdzas visvairāk par to, cik daudz viņiem nākas darīt, lai arī paši par to ir parakstījušies.

8

SKORPIONS Viņš visu saka tā, kā tas ir – meli un mānīšanās nav viņa garā. Viņiem parasti ir ļoti siltas sirdis, un viņi ir spējīgi sasildīt tās arī pārējiem, bet tikai tādā gadījumā, ja tie pārējie pret viņu izturas labi. Viņam nepatīk izcelt kādus konkrētus cilvēkus – viņš vēlas, lai visi domātu, ka ir aptuveni vienlīdzīgi.

9

STRĒLNIEKS Viņam izveidojas ļoti laba saikne ar bērniem un dzīvniekiem – tie ir kā radīti viņiem, tomēr cilvēcisku kontaktu ar cilvēkiem viņa vecumā nodibināt ir ļoti grūti. Visvairāk tādēļ, ka spītīgi pastāv par savu viedokli, neļaujot citiem izteikt savējo. Tomēr viņi ir patiesi, dāsni un sirsnīgi, kas ļoti piesaista pretējo dzimumu.

10

MEŽĀZIS Viņi visu dara ar savu sirdi – tādēļ nekad neparakstās uz lietām, kas viņiem nav tuvas. Māk skaidri novilkt līniju starp to, kas ir labs un kas ir slikts – nepakļaujas mirkļa iegribām un neaizraujas ar atkarībām. Viņi pateiks tev, ko domā, pat tādā gadījumā, ja tas varētu aizskart tavas jūtas. Dažkārt emocijas viņiem ir svešas.

11

ŪDENSVĪRS Viņiem patīk atklāti un sabiedriski cilvēki, jo pats ir tāds. Viņiem ir svarīgi, lai cilvēki, kas atrodas blakus, ir gudri – viņiem ir jāmāk argumentēt savs viedoklis. Tie, kuri pakļaujas citu viedoklim, viņam šķiet vāji cilvēki. Viņš vienmēr ir spējīgs sajust briesmas – ja kāds par viņu nav sajūsmā, viņš to jūt jau pa labu gabalu.

12

ZIVIS Viņi ir vieni no emocionālākajām zīmēm. Patīk kārtīgi izraudāties, bet tā, ka neviens to neredz. Patīk tēlot stiprus cilvēkus, kaut gan skaidri apzinās, ka citi pa gabalu jau redz, kādi viņi ir patiesībā. Viņi dievina iemīlēšanās procesu – tā šķiet labākā sajūta pasaulē. Bet necieš, ja mīlestība tiek pievilta – tās gan ir beigas.

Leave a Comment