Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – 29.sērija

1

AUNS Viņš no citiem ir tendēts vairāk ņemt, nekā dot pretī, tādēļ viņa partnerim ir jābūt gatavam ar to samierināties. Auns ir diezgan patmīlīgs, tomēr var jau arī uznākt dienas, kad iesākas eksistenciālā krīze un viņš vairs nezina, kur likties un ko darīt. Ja pārkāpj pāri savam slinkumam, tad ir spējīgs sasniegt ļoti daudz.

2

VĒRSIS Viņš ļoti reti atkāpjas no tā, ko savā galvā ir iecerējis un iztēlojies, ja nu vienīgi kāds viņam neiebelž ar bomi pa galvu un nepierāda, ka viņam nu pilnīgi nekādā ziņā nav taisnība. Viņš nedrīkst just, ka kāds cilvēks cenšas viņu mainīt, jo tad atvērsies pavisam cita Vērsīša daba, kas nu diemžēl nav no tām jaukākajām.

3

DVĪŅI ir ļoti, ļoti nepacietīgi – viņi grib visu un uzreiz. Tādēļ viņam ļoti patīk spontānas idejas – iedomājies, tev kaut kas ienāk prātā un tu to arī uzreiz īsteno – īstena paradīze! Dvīņi nemācēs noslēgties sevī, viņi visur grib iebāzt savu deguntiņu – bieži vien tāpēc, lai pārliecinātos, ka viņam iet labāk, nekā citiem.

4

VĒZIS Citiem būtu kārtīgi jāpiesargās, pirms runā ar Vēzīti, citādāk viņš var kārtīgi apvainoties par visniecīgāko sīkumu un nelāgu piezīmi. Viņam dažkārt vajag veselu pulku uzmundrinātāju, lai viņš izkārpītos no savas komforta zonas un sāktu kaut ko darīt. Vēzis ir gudrs, un, ja izmantos šo dotību pareizi, tad dzīvē plūks lielus laurus.

5

LAUVA Citiem, ja vien viņi vēlas uzturēt kontaktu ar šo cilvēku, nākas izrādīt lielu elastību un piekāpību. Viņa grib visiem parādīt viņu īsto vietu, lai gan pati nemaz nav tik pārliecināta par savu taisnību. Necieš kritiku, jo pats reti uzskata, ka ir to pelnījis. Tomēr, ja tādu būs saņēmis, centīsies vairs nekad nepieļaut tādu situāciju.

6

JAUNAVA Nav īsti nekādas dižas jēgas teikt viņai, ka viņa ir aizstrādājusies un ar kaut ko pārņemta – tas neietilpst viņas saprašanas robežās. Un saviem principiem pārkāpt pāri viņai ir liela problēma, jo viņa to nemaz nevēlas. Pilnīgi nemaz. Viņai patīk atpūsties, bet atpūtai ir jābūt aktīvai – viņai kaut kas no tās ir jāiegūst.

7

SVARI Viņiem svarīga ir harmonija – gan mājās, gan attiecībās ar citiem cilvēkiem. Tomēr, ja izveidojas konfliktsituācijas, viņi neklusēs, bet gan metīsies aizstāvēt savu viedokli līdz pēdējam. Ciena kārtīgus, precīzus un pieklājīgus cilvēkus, tomēr bieži šie standarti ir pat augstāki par to, kāds viņš ir pats.

8

SKORPIONS Nevajag viņu aizvainot un pazemot – tāpat arī nevajag teikt kaut ko aizskarošu un nicinošu – vēl jo vairāk citu cilvēku klātbūtnē. Viņš to vienkārši nepārdzīvos, atcerēsies vēlos vakaros, guļot uz spilvena un pārdomājot savu dzīvi. Un tieši tāpat viņam iekšā kūsās ļaunums un atriebības kāre, un tu to patiešām nevēlies piedzīvot.

9

STRĒLNIEKS Viņš visbiežāk ir labā garastāvoklī, tāpēc ir labs draugs un sarunu biedrs. Tāpat arī ballītēs ir ļoti ievērojama vakara nagla. Viņš baidās kļūt par izsmiekla objektu un palikt muļķa lomā, tāpēc neieredz tos, kas viņu izzobo. Un nemaz netaisies izmantot Strēlnieku. Ja viņš pamanīs, atriebsies tev bez žēlastības.

10

MEŽĀZIS Viņa reputāciju neviens nedrīkst aizskart – tā viņam tāda svēta lieta. Tāpat nevajag apšaubīt viņa cēlsirdību, lai arī dažreiz apšaubītājam ir taisnība. Vienkārši nesakiet to – nevajag. Strīdēties ar viņu nav jēgas – ja arī jums liksies, ka esat uzvarējis, Mežāzis skaidri zina, ka tā nav un nemaz netaisīsies piekāpties.

11

ŪDENSVĪRS Viņam ir tāds kārtīgs dumpinieka raksturs – un tas viņu uz citu fona padara tik neatkārtojamu un īpašu. Tikai nestājieties viņam ceļā – viņam tā nebūs problēma, bet tev gan. Viņš necieš aizliegumus un ierobežojumus, tādēļ visas dzīves garumā cīnās pret tiem. Ja jūs bāzīsiet viņam sprunguļus riteņos – atcerieties, ka esat brīdināti.

12

ZIVIS Viņām ir jauka, līdzcietīga dvēsele, kas parasti tiek slēpta aiz cietsirdīga rakstura. Ātri pakļaujas dažādām atkarībām – ne tikai tām, kas saistītas ar nelegālo pasauli. Nekrāpiet Zivtiņas, jo tā viņas var sagraut pilnībā. Viņas nepārtraukti vajag motivēt, jo tad ar pilnu sparu viņas atļaujas doties pretī saviem mērķiem.

Leave a Comment