Izmantojiet savas ekstrasensorās spējas

Mums visiem ir slēptas ekstrasensorās spējas kā cilvēka dvēseles priekšrocības. Bet lielākā daļa šo slēpto spēku parasti tiek zaudētas, jo mēs nezinām, kā to izmantot.

Kad mēs nonākam saskarē ar mūsu ekstrasensorālajām spējām, mums var būt daudz dažādu iespēju. Bet ir situācijas, kad mēs vienkārši nezinām, kur sākt.

LASI ARĪ: Natālija Vorotņikova: kādu enerģiju nes jūsu kaķis mājās

Šādos gadījumos mēs varam darīt vairākas lietas, kas palīdzēs mums nonākt saskarē ar mūsu slēptajām ekstrasensorajām spējām!

Ikdienas meditācija

Meditācija ir pirmais veids, kā mēs varam sasniegt enerģiju, kas baro mūsu ekstrasensorās spējas. Patiesībā daudziem cilvēkiem tas ietver mierīgu domāšanu, mantras utt.

Bet ir daudzi cilvēki, kas dod priekšroku nodarboties ar meditāciju dabā. Pastaiga pa mežu vai ap ezeru var būt meditatīva.

Auras noteikšanas prakse

Faktiski, viena fundamentālā prasme, kas jāuzsāk visiem ekstrasensorajiem darbiniekiem, ir spēja atklāt auras. Par laimi, veids, kā to izmantot, ir diezgan vienkāršs. Mums būs jāatrod mūsu ģimenes loceklis vai draugs, kurš stāvēs tieši pie gaišas, vienmērīgas sienas.

Mums vajadzētu stāvēt apmēram astoņu līdz desmit metru attālumā, cenšoties koncentrēt acis uz šīs trešās personas acīm.

To darot, ap viņa galvu parādīsies neliela krāsu līnija, kas pakāpeniski nonāks jūsu uzmanībā. Tā būs viņa aura, liela vai neliela auras daļa.

Praktizē mūsu ekstrasensorās dzirdes prasmes

Dažreiz gaišdzirdība tiek raksturota kā „garīgā dzirde”. Tā ir arī galvenā gaišreģa prasme. Mūsu skaidras uztveres attīstība būs vislabākā laikā, kad mēs apskatīsim jūsu tālruni.

Mums jācenšas noskaņot katru skaņu un koncentrēties uz fona troksni, ko mēs parasti ignorējam.

Mums ir jāizvēlas mūsu īpašās skaņas, un tad mums ir jāmēģina tās atpazīt. Galu galā mums būs iespēja dzirdēt kaut ko, kas notiek, pat pirms tas notiek.

Mēs nedrīkstam aizmirst atpūsties

Visbeidzot, mums ir jānodrošina vajadzīgā atpūta. Dažreiz mūsu ekstrasensoro spēju izmantošana un attīstība var būt garlaicīga, un, kad mēs esam nepieredzējuši, mēs varam pat uzkrāt dažas negatīvas enerģijas mūsu aurā.

Kopā ar regulāru meditāciju un dziedināšanu mums ir arī jānodrošina, ka mēs nepārslogojam savas garīgās spējas.

avots: esotericblog

Leave a Comment