Natālija Vorotņikova: kādu enerģiju nes jūsu kaķis mājās

Natālija Vorotņikova, “Ekstrasensu cīņu” dalībniece, pastāstīja lasītājiem par kaķu burvju spējām. Pēc viņas domām, kaķiem un kaķenēm mājā ir dažādas enerģijas, bet vienmēr pozitīvas. Kaķis vienmēr tiek uzskatīts par mājas siltuma un komforta turētāju. Šis dzīvnieks var brīdināt par draudošajām briesmām un pat izārstēt slimību.

Ekstrasens Natālija Vorotņikova apgalvo, ka kaķi var kalpot kā enerģijas bilancesrādītājs mājā. Ja jūsu mājā ir daudz negatīvas enerģijas, tad šis dzīvnieks jūs par to brīdinās.

Lai noteiktu enerģijas raksturu mājās, varat pavērot jūsu mājdzīvnieku.

LASI ARĪ: 3 efektīvi veidi, lai noskaidrotu, kurš uzlicis lāstu!

  • Ja kaķis sapnī raustās un izdod skaņas, tas nozīmē, ka viss nav labi mājā. Tas liecina par lielu negatīvās enerģijas uzkrāšanos.
  • Ja kaķis ir pazaudēts, tad drīz vien jūsu mājās būs problēmas. Šādos gadījumos, kā saka Natālija Vorotņikova, šķiršanās bieži notiek ģimenēs, sākas finansiālas problēmas vai rodas nopietnas problēmas attiecībās starp mājsaimniecības locekļiem.
  • Ja pie jums atnāca svešs kaķis, priecājieties! Šī ir zīme, ka jūsu mājās tiek izstarota pozitīva enerģija.
  • Ja kaķis sāka ierasties pie jums gultā vai sāka biežāk piespiesties jums- piesargājieties no slimībām. Parasti kaķi jūtas nopietnas Sli**bas ilgi pirms to rašanās un vēlas atbrīvot savu saimnieku no Sli**bas.

Nekad neglaudiet kaķus pret vilnu – jūs ievedat neveiksmes un asaras. Tā pat arī nepieskarties kaķiem pie astes, jo tā ir viņu savdabīgā antena, caur kuru viņi saņem cilvēkiem nezināmu informāciju.

Pēc kaķa astes var noteikt savu enerģijas stāvokli. Ja kaķis atnāca pie jums un tur asti kā cauruli, tas nozīmē, ka nekas neapdraud jūs, jums ir daudz enerģijas un spēka. Ja kaķis atnāk pie jums ar saspringto asti, tad jūs, iespējams, esat negatīvās enerģijas negatīvais upuris. Šādā gadījumā ņemiet kaķi rokās, paglaudiet to, paspēlējieties ar to, un tā noņems visas negatīvās emocijas, nogurumu un negatīvus, kas iegūti dienas laikā.

avots: dailyhoro

COMMENTS

Leave a Comment