Šīs ir izplatītākās kļūdas seksā; #3 ir drausmīgi

kludas-seksa

1. Turi muti!

Runa iet par tieksmi runāt seksa laikā. Sekss nav tā nodarbe, kas ir jāpavada ar sirsnīgām sarunām. Pilnīgi pietiks, ja jūs smagi paelsosiet, ilgstoši pakunkstēsiet, pavaidēsiet, vai pakliegsiet- galu galā. Visas sarunas par mīlestību un attiecībām atstājiet pēc seksa.

 

2. ”Tu esi labāks par Pēteri, Raiti un Gati!”

Bez šaubām uzslava partnerim pēc seksa cels viņa pašapziņu, bet nevajag viņu salīdzināt ar saviem iepriekšējiem partneriem. Protams, ka sieviešu šķīstība sen vairs nav ”modē”, bet , kad viņa pēc seksa sāk stāstīt par visiem bijušo plusiem un mīnusiem. tad tagadējam to klausīties kā minimums, nav patīkami.

 

3. “Baļķis”

Nezinu kāpēc, bet liela daļa sieviešu seksa laikā izliekas par ”beigtām”- apguļas un gaida, kad viss beigsies. Pēc tāda seksa liekas, ka esi bijis sporta zālē un nāvīgi noguris. Baudas no tā nav pilnīgi nekādas.

Ņemot vērā, ka vairums pozu jau iekļauj sevī pasīvu sievietes piedalīšanos, tad vēl dažas to pasivitāti pārspīlē. Un tad vēl mūs sauc par egoistiem. Nesmuki sanāk.

 

4. Sekss futbola laikā

Liela daļa vīriešu kaislīgi aizraujas ar sportu. Citi aktīvi, bet ļoti liela daļa pasīvi- skatoties sportu pa TV. Un bieži, kad mēs skatāmies kādu izšķirošo spēli, jums ienāk galvā mums sevi piedāvāt- pilnīgi loģiski jūs saņemiet noraidījumu un kā bonusu pāris smagus vārdus. Savukārt mēs tiekam apsaukti par impotentiem un tiekam nosūtīti dzīvot pie ”saviem sportistiem”.

Tad nu mīļās dāmas, esiet gudras, neaiztieciet savus vīriešus, kad viņi kaislīgi jūt līdzi savai komandai. Labāk pēc mača beigām ar seksu nosviniet komandas uzvaru, vai arī zaudējuma gadījumā, sniedziet brīnišķīgu seksu kā mierinājuma balvu. Visas neveiksmes sportā būs tūlīt aizmirstas.

 

5. ”Agrāk Tu neko tādu nedarīji!”, ”Kur Tu to iemācījies?”

Līdzīgi jautājumi ”uzpeld” starp partneriem, kas jau ilgāku laiku ir kopā un zina viens par otru burtiski visu. Tādos gadījumos kā vīrietis, tā arī sieviete vēlās ieviest savā seksuālajā dzīvē ko jaunu.

Bet pēc vārdiem: ”Agrāk Tu neko tādu nedarīji!”, ”Kur Tu to iemācījies?” un greizsirdības scēnas, uzbudinājums un vēlme var pazust uz ilgu laiku, bet vēlme eksperimentēt var pazust uz visiem laikiem…

dieviete

Leave a Comment