Pitagora kvadrāts – izrēķini daudz ko par savu personību pēc dzimšanas datuma

Pitagora kvadrāts

Pitagora kvadrāts un reinkarnācijas kārtas skaitlis tomēr izpaužas jēdzienos, kurus katrs var interpretēt pēc sava prāta. Izrēķini, kurā reinkarnācijā tu esi.

Uzzini, kādi ir tavi dzīves pamatuzdevumi. Jau rakstījām, kā iespējams aprēķināt, kurā reinkarnācijā šobrīd esat rakstā “Izrēķini, kurā reinkarnācijā esi un kādi ir tavi dzīves pamatuzdevumi”.

Reinkarnācijas kārtas skaitlis tomēr izpaužas jēdzienos, kurus katrs var interpretēt pēc sava prāta. Kāpēc lai es ticētu, ka visi vienā laikā dzimušie – gan tie ar labo karmu, gan ar ļauno nodarījumu važām – savās izpausmēs izrādīsies līdzīgi?

Šie jautājumi nodarbinājuši arī senatnes gudro prātus – Sokrātu, Platonu, Pitagoru. Viņi secinājuši: ikviens radīts nevis kā reinkarnācijas laikabiedra kopija, bet gan pilnīgi atšķirīgs – pēc Dieva tēla un līdzības. Viena no astropsiholoģijas piedāvātajām iespējām, kas palīdz labāk iepazīt katram sevi, ir tā sauktais Pitagora kvadrāts.

 

Pitagora kvadrāts – metode

* Uzraksta visus ciparus, ar kuriem izsakāms dzimšanas gads, mēnesis un datums, un tos saskaita. Ja iznākumā ir divciparu skaitlis, sasummē tā daļas, kamēr paliek tikai viens cipars.

Pitagora kvadrāts

* No trim vertikāliem un trim horizontāliemi stabiņiem veido kvadrātu – sanāk deviņi vienādi lodziņi.

* Saskaita visus vieniniekus un to summu ieraksta pirmajā lodziņā – tas ir dzīvības spēka jeb iekšējās enerģijas daudzuma rādītājs.

* Sasummē visus divniekus un to skaitu ieraksta pirmās rindas otrajā vertikālajā lodziņā – tā ir enerģija, kas pieejama no visām četrām dabas stihijām: Uguns, Ūdens, Zemes un Gaisa.

* Trijnieku kopskaits trešajā vertikālajā lodziņā norāda uz kosmosa jeb dievišķās garīgās enerģijas kanāla klātbūtni, kas ļauj uztvert garīgumu un izprast sakrālās zināšanas.

Lasi arī: Kā uzzināt, ka jūsu dvēsele ir piedzīvojusi reinkarnāciju: 6 pazīmes

* Otrā stabiņa augšējais lodziņš – četrinieki, tie liek pievērst uzmanību Vese***as problēmām. Jo skaitlis mazāks, jo iedzimtā Vese***a spēcīgāka.

* Zem tā – piecnieki jeb sabiedriskuma rādītājs. Jo skaitlis lielāks, jo vajadzīga mazāka piepūle, lai citus vadītu, virzītu, aizrautu, komandētu.

* Pēdējais vertikālais lodziņš vidējā rindā – sešnieki jeb spēja just un izrādīt mīlestību.

* Pēdējā vertikālā stabiņa augšējais kvadrātiņš – septiņnieki jeb sargeņģeļa klātbūtne. Piedzimstot vismaz viens sargeņģelis ir visiem, dažiem pat vairāki.

* Zem tā – astoņnieki, skaitlis, kas pievērš uzmanību neatstrādātās karmas aspektiem, ko noteikti jāmēģina labot, lai nepaņemtu līdzi nākamajā reinkarnācijā. Jo tas lielāks, jo priekšā vairāk darba ar sevi.

* Pēdējais lodziņš – deviņnieku skaits, apzīmē intelektu. Skaitlis, kas lielāks par 3, liecina par talantu, 4 – par ģenialitāti, 5 – par superspējām.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu ko skaitļi nozīmē dziļākā būtībā

COMMENTS

  • <cite class="fn">Kuē mantras</cite>

    gaidu komentarus, interese citu viedoklis…

    ka lai zin, vai cipars ir liels vai mazs ?

    Otrā stabiņa augšējais lodziņš – četrinieki, tie liek pievērst uzmanību veselības problēmām. Jo skaitlis mazāks, jo iedzimtā veselība spēcīgāka.

    nulle ir mazs, bet ka ar 1 ? Vai 2 ?

    pec ka noska vai cipars ir liels ?

    Uzraksta visus ciparus, ar kuriem izsakāms dzimšanas gads, mēnesis un datums, un tos saskaita. Ja iznākumā ir divciparu skaitlis, sasummē tā daļas, kamēr paliek tikai viens cipars.
    Un kas jadara ?

Leave a Comment