Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada decembrī!

2. Pirmais ziemas mēnesis ir atbildīgs laiks, kad pienācis laiks nokārtot aktualitātes un izvērtēt. Pateicoties fokusēšanas vingrinājumiem, būs vieglāk tikt galā ar darbu un nepalaist garām neko svarīgu  . Arī decembrī nepieciešams saglabāt optimistisku noskaņojumu. Daudz kas būs atkarīgs no emocijām, tostarp veiksmes, kas nozīmē, ka jums ir jāapņem sevi ar optimistiskiem cilvēkiem un jāpiesaista pozitīvas domas.

3. Jaungada brīvdienu priekšvakarā visi klusībā cer piepildīt savu loloto vēlmi un tic brīnumam. Būs vieglāk atrast laimi un paātrināt savu sapņu piepildījumu, ja pārvaldīsi domu spēku un nekavēsies pie neveiksmēm. Jaungada brīnums noteikti notiks, ja stingri ticēsi savu vēlmju piepildījumam un neizpaudīsi savus plānus svešiniekiem, kuri varētu nodarīt ļaunumu.

4. Decembris ir drudžains laiks, taču nedrīkst aizmirst par atpūtu. Tu spēsi tikt galā ar plānotajiem uzdevumiem un piesaistīt savā dzīvē veiksmi un labklājību, ja laikus iepauzēsi un atjaunosi enerģiju. Karstie ziemas dzērieni palīdzēs stiprināt enerģiju, un ilgi gaidītās tikšanās ar ģimeni un draugiem būs lielisks veids, kā atpūsties un pavadīt laiku starp tiem, kuri var atbalstīt un iedvest pārliecību.

5. Visuma zīmes palīdzēs noslēgt gadu uz pozitīvas nots un nepalaist garām savu laimi. Ikviens tos var redzēt, ja rūpīgi seko notikumiem un ieklausās viņu sajūtās. Iekšējā balss jums vairāk nekā vienu reizi palīdzēs grūtos brīžos un norādīs pareizo virzienu. Lai labāk izprastu sevi un atšķirtu zīmes no nejaušībām, svarīgi atrast harmoniju ar ārpasauli un nepakļauties negatīvismam.

6. Gadu būs vieglāk noslēgt uz pozitīva viļņa, ja pareizi noteiksit prioritātes un neburzīsi. Būs vieglāk palikt miera stāvoklī, ja ikdienā praktizēsi meditāciju un atradīsi laiku ne tikai atpūtai, bet arī saviem iecienītākajiem vaļaspriekiem. Mandalas arī palīdzēs stiprināt jūsu enerģiju . To krāsošana atvieglos uzkrāto stresu un kļūs par lielisku laika pavadīšanas veidu.

Decembris ir ne tikai aktīvs darbs, bet arī gatavošanās galvenajiem svētkiem. Ir pienācis laiks izrotāt māju, izvēlēties košus tērpus un parūpēties par gardiem svētku gardumiem. Vienkārši ēdieni, kas rotās galdu un iepriecinās jūsu dārgos viesus, palīdzēs piesaistīt veiksmi un jaunā 2024. gada patrona uzmanību.

Leave a Comment