Izvēlies koku un noskaidro kāds patiesībā ir tavs raksturs

1. Tiek uzskatīta par īslaicīgu pārejas formu

Parasti šo koku izvēlas cilvēki, kas dotajā brīdī ir visnotaļ neapmierināti gan ar sevi, gan savu dzīvi, bet vēlas šo situāciju mainīt uz labo pusi. “Tur ir viss laimei, tikai manis tur nav, bet tas nozīmē to, ka es tur būšu!” – tā ir šo cilvēku devīze! Šo cilvēku galvenās rakstura iezīmes ir zinātkāre, drosme un interese par visu jauno. Viņi no visas sirds vēlas kaut ko mainīt, tāpēc uzsūc zināšanas kā “sūklis”. Ilgstoši šajā fāzē cilvēki paliek ļoti reti – kā likums, pēc tam, kad ir pieņemts lēmums par to, ko tad īsti darīt, viņi pāriet kādā no atlikušajām četrām fāzēm.

2. Šie cilvēki parasti ir pacietīgi, sīksti un ļoti neatlaidīgi

Atmest ar roku kaut kam iesāktam un teikt, ka tāpat nekas nesanāks – tas noteikti nav viņu stilā! Viņi soli pa solītim iet sava mērķa virzienā un neapstāsies, kamēr nebūs to sasnieguši. No viņu skatu punkta – dzīve ir izdevusies tikai tad, ja viss rit pēc plāna! Šie stabilitātes cienītāji bieži vien cenšas pieturēties pie kādas konkrētas lietu kārtības, viņi mīl veidot loģiskas konstrukcijas un shēmas, viņiem nepatīk pārsteigumi, inovācijas un jebkura veida pārmaiņas kā tādas!

3. Mākslinieciskas, radošas un oriģinālas personības

Viņi neiet pa iemītām taciņām, nepadodas kaut kādām klišejām un stereotipiem, dodot priekšroku visu darīt pa savam, izstrādājot nestandarta pieejas un pieņemot netradicionālus lēmumus. Bieži vien šie cilvēki ir ļoti harismātiskas un apburošas personības, taču viņi ir ļoti mainīgi. Viņi ir lieliski oratori, kuri gatavi dalīties ar savām idejām!

4. Izteikti līderi

Šie cilvēki ir apveltīti ar milzīgu enerģiju un ambīcijām, taču viņiem piemīt arī pragmatisms. Viņi ir piesardzīgi un mērķtiecīgi, zina ne tikai to, ko grib, bet arī to, kā to iegūt! Darbā viņi parasti spēj pārliecināt vadību par savu neaizstājamību, viņi ir ļoti spēcīgas personības un bīstami konkurenti, tāpēc reizēm šķiet, ka kopā ar asinīm viņu dzīslās plūst arī sāncensības gars!

5. Kā neviens cits spēj iedomāties sevi citu vietā un just līdzi

Ļoti labsirdīgi un atsaucīgi cilvēki, viņi ir laimīgi tikai tad, ja viss ir kārtībā ne tikai ar viņiem pašiem, bet arī ar viņu ģimeni un draugiem. Viņi nemīl iesaistīties konfliktos un pēc tam skaidrot attiecības, tāpēc daudziem no šiem cilvēkiem miers ir svarīgāks par patiesību, kas nozīmē to, ka bieži vien viņi piekāpjas pirmie.

 

 

Leave a Comment