Izvēlies kristālu; Tas daudz var pateikt par tavu dzīves situāciju!

izvelies-kristalu

#1 Opāls

 

Ja izvēlējies šo akmeni, tad dziļi sirdī vēlies brīvību, būt kādā miera pilnā vietā, lai varētu ieklausīties savā iekšējā balsī. Iespējams, bieži jūties noraizējies, nedrošs par izvēlēto ceļu un ilgojies pēc laika, lai padomātu. Tas nebūt nenozīmē, ka kaut kas ar tavu dzīvi nav kārtībā. Ir jāsaglabā pacietība, jo jau drīzumā saņemsi “zīmes,” kas palīdzēs saprast notiekošo un ievirzīt pareizajās sliedēs.

#2 Zaļais malahīts

 

Ja tevi saista šis akmens, tas nozīmē, ka drīzumā piedzīvosi lielas pārmaiņas savā dzīvē. Šīs pārmaiņas var būt praktiska rakstura – dzīves vai darba vietas maiņa, bet var būt arī daudz dziļāka. Šis process var nebūt tas vienkāršākais, toties izrpatīsi savas patiesās vēlmes. Labais ir tas, ka ceļā uz pārmaiņam tevi pavadīs miers un veiksme. Tas ir akmens, kas izpilda vēlmes.

#3 Saules akmens

 

Ja izvēlējies šo akmeni, tad palēnām sāksi justices optimistiskāks par to, kas iepriekš tev raisīja raizes un stresu. Saules spēks enerģētizēs tavu ķermeni, uzlabos veselību. Ta sir veiksmes simbols, kas norāda, ka dzīve sāks iet uz augšu, drīzumā būs mazāk uztraukumu. Atgūsi spēju izbaudīt īštu pat īstu mīlestīvu un laimi, vienīgais nosacījums ir tas, ka tam ir jāļaujas, nedrīkst baidīties!

Lasi arī: Zīlēšana: izvēlies attēlu un uzzini, kas Tevi sagaida 2017. gadā!

#4 Mahagonijas obsidiāns

 

Šis akmens simbolizē noslēgumu. Ja to izvēlējies, tad nepazināti saki “esmu gatavs atbrīvoties no negatīvajām lietām savā dzīvē un izvēlos būt laimnīgs.” Tevī ir daudz emociju, kuras beidzot spēj izprast. Šogad spēsi atkal labi justices savā ādā. Novērtē to, kas tev ir!

 

#5 Hovlīts, baltais tirkīzs

Ja izvēlējies šo akmeni, tas nozīmē, ka nepazināti saņem ziņas no “otras puses”,  iespējams, caur sapņiem, negaidītām domām, vīzijām vai cipariem, kuri bieži atkārtojas. Tevi intuitīvi virza kokrētā virzienā– ieklausies savā intuīcijā! Šis akmens var arī nozīmē, ka drīzumā gaidāma jauna dzīvībiņa tavā pasaulē

#6 Dalmāciešu jašma

Laiks atgriezt dzīvē prieku un humoru! Jai izvēlējies šo kristālu, tava iekšējā pasaule tā vien kliedz pēc brīvības no rutīnas. Pēdējā laikā bieži jūties slikti, esi noraizējies un pat esi kļuvis ciniskāks. Atceries, ka pat vissliktākās situācijas var labot ar humora devu. Papildus: ja esi smēķētājs, izvēloties šo kristālu pastāv laba iespēja netikumu beidzot atmest, tas ir ļoti ieteicams!

Avots: theearthchild.co.za

Leave a Comment