Izvēlieties kristālu un saņemiet ziņu par nākotni!

Apskatiet nākamos 4 kristālus, neanalizējiet tos un izvēlieties vienu, kas jums patīk vislabāk! Pārliecinieties, ka tiek izvēlēta jūsu izvēle!

Lasi arī: Izvēlies attēlu, un uzzini kā jūsu dzīve var mainīties 2018. gada jūlijā

1. Citrīns

Šis kristāls atgādina jums, ka jums ir nepieciešams izveidot savu realitāti. Kādā brīdī, jūs noteikti varat apšaubīt to spēju realizēt savus sapņus, bet, kad jūs sākat šaubīties, atcerieties, ka esat kaislīgs un drosmīgs cilvēks, kurš spēj sasniegt visus savus mērķus!

Ir pienācis laiks radīt. Nosakiet savu mērķi, vizualizējiet tā sasniegšanas veidu un veiciet pareizos pasākumus, lai sasniegtu savu sapni! Bet paturiet prātā, ka nav nepieciešams iedomāties pilnu ceļu vai precīzi zināt, ko jūs darīsiet. Dažreiz tas ir pietiekami, lai veiktu pirmo soli, lai saglabātu pozitīvu attieksmi, kas ļauj jums būt laimīgam, un pārējā attīstīsies paši par sevi!

2. Nefrīts

Ja jūs jūtaties slikti, tas ir tāpēc, ka jūs pavadāt daudz laika, domājot par nākotni. Vienīgais, kas eksistē un pieder tev, tas ir īstais brīdis.

Jūs nevarat mainīt savu pagātni – kas noticis, jau ir noticis, un vienīgā lieta, ko jūs varat darīt, ir uzlabot klātbūtni un virzīties uz gaišāku nākotni!

Tagad ir īstais laiks atpūsties un pateikties pagātnei, kas ir izveidojusi pamatus, kas deva jums vērtīgas nodarbības un lika jums saprast, ka dzīve ir īsts brīdis.

Lasi arī: Frāzes, kuras liecina par attiecību problēmām

3. Rozā kvarca

Jūs esat persona, kas zina, ka uzticības un veiksmes panākšana ir izšķiroša nozīme dzīvē. Jūsu galvenais uzdevums ir būt pacietīgam, jo ​​dažkārt jūs pārmērīgi satraucaties un traucējat dabisko notikumu gaitu.

Atcerieties, ka dzīve ir skaista un tai ir savs laika grafiks, tādēļ, ja jūs vēlaties būt laimīgam, tad jums ir jāvirzās pa dabisko ceļu!

Ja jūs darāt visu iespējamo savā dzīvē, jūs vienmēr redzēsiet rezultātus, tāpēc turpiniet rīkoties ar mīlestību, drosmi un uzticību, un viss būs kārtībā!

4. Labradorīts

Ja jūs rīkosieties ar mīlestību, labklājību, laimi un bagātību, tas viss atkal atgriezīsies jums vēl lielākā apjomā.

Jūs esat persona, kas pastāvīgi darbojas. Bet neaizmirstiet, ka jūs iegūsiet tikai to, ko jūs domājat esam pelnījuši, tāpēc neesiet pārāk stingri ar sevi!

Avots

Leave a Comment