Jā, arī krūtis ir jātrenē – ar šo vingrinājumu palīdzību tās kļūs ievērojami tvirtākas!

Ar treniņu palīdzību tavas krūtis paliks lielākas, jo tiks darbināti krūšu muskuļi, dziedzeri un audi, kas atrodas tavās krūtīs. Izpildot šos vingrinājumus, tu darbināsi visu krūšu apvidu, nodrošinot to, ka laika gaitā krūtis kļūs lielākas un tvirtākas.

Atspiedieni 

Šis ir tradicionālākais veids, kā piestrādāt pie krūšu muskuļiem.

✔ Novieto abas plaukstas uz grīdas plecu platumā. Ār kājām stāvi uz pirkstgaliem – arī tās vari novietot plecu platumā. Atspiedies ar krūtīm pret zemi (zemei nav jāpieskaras) – centies atspiediena laikā turēt visu ķermeni taisnu un nekustīgu, svarīgi, lai mugura netiktu ieliekta! Pēc tam ar rokām spied sevi uz augšu – pozīcijai arī šīs kustības laikā ir jābūt taisnai, un ķermenis nedrīkst mainīt savu izliekumu.

✔ Ja atpiešanās ar šādi novietotām kājām ir pārāk sarežģīta, tad vari pildīt atspiedienu uz ceļiem, kājas sakrustojot aizmugurē. Arī šādā pozīcijā ķermenim ir jābūt pilnīgi taisnam (atskaitot kājas).

Attēlu rezultāti vaicājumam “push up gif”

Sienas atspiedieni

Šis no nosauktajiem ir pats vienkāršākais vingrinājums.

✔ Koncepts ir tāds pats kā parastajiem atspiedieniem, bet grīdas vietā ir jāizmanto siena.

✔ Abas kājas novieto tālāk no sienas un ar rokām atspiedies pret sienu. Saliec elkoņos rokas un atspiedies tāpat kā pildot grīdas atspiedienus. Atceries par ķermeņa pozīciju! Stājai jābūt pilnīgi taisnai.

Attēlu rezultāti vaicājumam “wall push up gif”

Lasi vēl: Es atbrīvojos no aknes nedēļas laikā!

Hanteļu lidojums

Šim vingrinājumam būs nepieciešamas hanteles.

✔ Atspiedies ar muguru uz kādas virsmas, piemēram, sola, žurnālgaldiņa. rokas, kurās ir hanteles, turi paralēli zemei. Tad cel tās taisnas uz augšu, līdz rokas praktiski saskaras.

✔ Atkārto šo “tauriņveida” kustību, līdz rokas ir piekusušas.

Attēlu rezultāti vaicājumam “dumbbell flys gif”

Atmuguriskais hanteļu lidojums

Šis ir tāds pats vingrinājums kā iepriekš minētais, bet tikai izpildāms atmuguriski.

✔ Atkal, bet šoreiz uz vēdera, atspiedies pret virsmu (tai jābūt tik augstai, lai tu varētu rokas taisnas iztaisnot pret zemi). Turi rokas ar hantelēm iztaisnotas pret zemi. Tad cel tās uz sāniem, līdz rokas grīdai ir paralēli.

✔ Atkārto kustību, līdz rokas piekūst.

Attēlu rezultāti vaicājumam “reverse dumbbell flys gif”

Avots: hipandhealthy.club

Leave a Comment