Ja putns pieklauvē pie jūsu loga vai ietriecas tajā, tas nav negadījums, bet gan svarīga zīme

Kā izrādījās, esmu diezgan māņticīgs cilvēks. Neviļus manā galvā sakrājās pārāk daudz aizspriedumu, kas saistīti ar dažādām cilvēka dzīves sfērām, vidi un savvaļas dabu. Piemēram, es nešaubos, ka putni, kas klauvē vai ielido logā, bieži vien ir noteiktu ziņu vai notikumu vēstneši. Vakar stikla pakešu logā ietriecās putns, pēc minūtes zvanīja vecmāmiņa un teica, ka tiek sūtīta uz apskati uz reģionālo kl**iku.

Tautas zīmes būtība: putns atsitās pret logu – kaut kam jānotiek. Ja spalvainais indivīds paliks dzīvs un neskarts, nekas briesmīgs nenotiks. Ir slikti, ja putns mirst no trieciena, jo tad var notikt nelaime. Tā kā mazais putnēns pārsteigumā tikai no bailēm čivināja un aizlidoja, es nebiju pārāk noraizējies. Un tiešām, pārbaudes liecināja, ka mīļotajai sirmai kundzei nopietnu Vese***as problēmu nav.

Paklausieties, pat ja jūs absolūti neticat nekādām zīmēm, putns ietriecās jūsu logā kāda iemesla dēļ: labāk uzmanieties. Lai gan šeit daudz kas ir atkarīgs no putna veida un tā uzvedības. Ja viņa nokritīs līdz Nā*ei, drīz notiks skumjas.

Vārna atsitās pret logu

Cilvēkiem ir aizspriedumaina attieksme pret vārnām. Tiek uzskatīts, ka viņa nonāk citā pasaulē. Tāpēc, kad aiz loga tiek novērots melns putns, nekas labs nav gaidāms. Ja putns neatlaidīgi klauvē pie loga rāmja, visticamāk, mājā drīz parādīsies Mir*s cilvēks.

Lasi arī: Taro prognoze nedēļai no 2024. gada 15. aprīļa līdz 21. aprīlim: pievērsiet uzmanību tam, kas notiek jūsu dzīvē!

Ko nozīmē žagata, kas atsitas pret stiklu?

Cilvēkiem žagata asociējas ar jebkādām ziņām vai starpgadījumiem. Ja tā ietriecas jūsu logā, jums vajadzētu sagaidīt sliktus pārsteigumus. Pagalmā pļāpā žagata – paredzētas vētrainas dzīres ar kuplu viesu skaitu. Ja viņa uztaisījusi ligzdu tavā īpašumā, tas nozīmē, ka tuvākajā laikā ģimenē gaidāmas kāzas. Nebaidieties, putni nesāks laupīt tuvu ligzdai, bet apkārtnē tie var nozagt cāļus un pārtiku no dzīvniekiem.

Turpinājums nakošajā lapā…

Leave a Comment