Ja putns pieklauvē pie jūsu loga vai ietriecas tajā, tas nav negadījums, bet gan svarīga zīme

Ko sagaidīt, kad pie loga pieklauvē zīlīte

Zīlīte knābj pie stikla – būs labas ziņas. Ja viņa ielidoja mājā, tad tajā tiek gaidīta peļņa vai ģimenes papildināšana. Vientuļam cilvēkam dzeltenbrūns vēstnesis prognozē ilgi gaidīto tikšanos ar savu dvēseles draugu.

Zvirbulis klauvē pie loga

Zvirbulis rada problēmas ar naudu un neparedzētiem izdevumiem. Ja viņš klauvē pie tavas mājas, tuvākajā laikā centies neņemt kredītus, nedot kredītus un neslēgt riskantus darījumus.

Pazīmes: dzenis pieklauvēja

Dzeni tikai reizēm var redzēt pie mājām. Kad viņš sāk kalt koka palodzi, mājas iemītnieki ļoti nobīstas, jo šis putns tiek uzskatīts par dabas stihiju, slimību un pat Nā*es vēstnesi. Taču panikai nav pamata, jo iespējams, ka viņš ir ieradies pusdienās.

Lasi arī: Gurķu stādu piebarošana sākotnējā stadijā lieliskai ražai: vispirms pēc izdīgšanas un pirms stādīšanas zemē

Par ko brīdina balodis, klauvējot pie loga?

Balodis jau sen simbolizē mieru un cerību uz laimīgu nākotni. Kad viņš mierīgi guļ uz jūsu palodzes, gaidiet labas ziņas. Cilvēki tic, ka mirušā radinieka dvēsele var apciemot savus tuviniekus baloža izskatā.

Bezdelīga atsitās pret logu

Ja bezdelīga atsitīsies pret jūsu logu, tas nozīmē lielas nepatikšanas. Kad putns apsēdās atpūsties vai brīvi ielidoja istabā un pēc tam aizlidoja pats, jūs gaida veiksme un labvēlīgas likteņa pārmaiņas.

Tam, ka putns atsitās pret logu, ir arī cits izskaidrojums, parasts un nepavisam ne mistisks. Varbūt viņa zaudēja orientāciju vai vienkārši nepievērsa uzmanību neredzamajai barjerai. Ornitologi apgalvo, ka putni caurspīdīgu stiklu nepamana. Piemēram, bezdelīgas un ātras lido ļoti ātri, un, dzenoties pēc spārnotiem kukaiņiem, tām ne vienmēr ir laiks pareizi pielāgot savu lidojuma trajektoriju.

Zīles, žagatas un vārnas parasti tuvojas cilvēku mājokļiem, meklējot pārtiku, un zvirbuļi pastāvīgi atrodas mūsu tuvumā, pat taisot ligzdas zem mūsu jumta. Putnus nav ieteicams padzīt, ja vien tie, protams, nav lielu plēsēju sugu pārstāvji, kas var nodarīt neatgriezenisku kaitējumu jūsu mājputniem.

Ja jūs regulāri barojat izsalkušos putnus, varat iegūt veiklus palīgus, kas dos vairāk labuma nekā ļaunuma. Un tos ir arī ļoti interesanti skatīties.

Kādi putni dzīvo tavā apkārtnē?

Leave a Comment