Rūgtā patiesība par katru zodiaka zīmi, jo katram ir savas sliktākās īpašības, ne tikai Skorpioniem

Kā saka astroloģija, katrs no mums ir dzimis zem noteiktas zvaigznes. Šajā sakarā katram no mums ir savs liktenis un savs raksturs. Piemīt pozitīvas un negatīvas īpašības . Turklāt, zinot cilvēka dzimšanas gadu un datumu, mēs varam apdrošināties pret nepatīkamiem brīžiem, sazinoties ar viņu nākotnē. Protams, ne katrs indivīds atbilst noteiktai īpašībai, bet lielākā daļa to dara. Tev tikai jājautā: kad tu piedzimi, draugs?

Mēģināsim noskaidrot, kādas tumšās puses pastāv katrā no zodiaka zīmēm. Kas ir noderīgi zināt par to pašu Lauvu vai Vērsi? Šķiet, ka ar Skorpionu viss ir tik skaidrs? Cilvēki, kas nopietni nodarbojas ar astroloģiju, apgalvo, ka joprojām ir daudz nezināmā, taču ar katru gadu kļūst arvien vairāk un vairāk jaunas informācijas.

Auns

Spītīgums un impulsivitāte ir tās vājās puses, kas pārsvarā piemīt Auniem. No vienas puses, viņi vienmēr cenšas komandēt un būt līderi. Kas šķiet labi. Bet patiesībā dabisko līderu nav tik daudz. Tik daudzi Auni ikdienā ir parasti egoisti un egocentristi, kurus tu nebaro ar maizi, tikai ļauj viņiem izmest pavēles. Pat ja tas notiek, guļot uz sava dīvāna. Apkārtējiem tā ir smaga nasta, taču Auns nevar sevi mainīt.

Pat ja izrādīsies, ka Auns konkrētajā situācijā ir kļūdījies, viņš nekad neatzīs savas kļūdas. Viņš spītīgi turēsies pie savas pozīcijas un pieturēsies pie savas līnijas līdz galam. Ir tāds vārds – “grūti prātīgs”. Tas ir tas, kas Aunam piestāv vislabāk. Uzziniet, kas ir jūsu priekšnieks darbā. Ja viņš pastāvīgi dos neadekvātas instrukcijas saviem padotajiem un uzdosies par kuģa kapteini, iespējams, izrādīsies, ka šis cilvēks ir marta vai aprīļa Auns.

Vērsis

Vērša cilvēki ir spītīgi. Līdzīga īpašība kā Aunam, taču viņi ir spītīgāki ar savu tuvāko draugu loku. Viņi var strīdēties par spēles noteikumiem. Vai arī sastrīdēties ar neuzmanīgu viesmīli un restorānā stundu ilgāk gaidīt savu pasūtījumu, lai tikai pierādītu, ka tev ir taisnība. Tādi smacīgi puiši. Un vairumā gadījumu jūs vienkārši nevarēsiet viņiem neko pierādīt. Lieta tāda, ka viņi nekad, pat hipotētiski, nemēģina ieņemt kāda cita vietu. Bet viņi var dusmoties.

Tā ir ļoti nepatīkama situācija, kad Vērsis sāk turēt aizdomās savu otro pusīti par krāpšanos. Tā ir diezgan liela problēma. Greizsirdīgiem cilvēkiem vispār statistiski grūti kaut ko pierādīt. Smadzenes nestrādā, tikai ekstrēmas sajūtas, piemēram, dusmas, aizdomas, ļaunprātība. Un, ja jums nav pa rokai 100% pierādījumu par savu nevainību (un dažreiz pat tie nepalīdz), Vērsis sāks zaudēt savaldību, kliegt un taisīt ainas. Turklāt šis noteikums ne vienmēr attiecas tikai uz vīriešiem.

Lasi arī: Gurķu stādu piebarošana sākotnējā stadijā lieliskai ražai: vispirms pēc izdīgšanas un pirms stādīšanas zemē

Dvīņi

Galvenais Dvīņu trūkums ir viņu neuzticamība. Vienkārši sakot, nevērība pret citiem. Dvīņi var neapmeklēt svarīgu tikšanos vai neizpildīt steidzamu pasūtījumu vienkārši tāpēc, ka viņi to vēlas. Viņu uzmanību var novērst kaut kas, kas viņus interesē, un vienkārši atteikties no visa pārējā. Šeit nav runa par viņu ekskluzīvo interesi par kādu nevajadzīgu jautājumu vai procesu. Viņi vienkārši neuzskata citus par svarīgākiem par sevi. Viņi pacels uzaci, ironiski palūkosies uz sarunu biedru un ķersies pie savām lietām.

Turklāt Dvīņi lielākoties ir ļoti harizmātiski. Viņi zina, kā vadīt cilvēkus un nekavējoties tos pamest. Jā, Dvīņu divkosība ir plaši pazīstama tēma. Šādi tiek raksturota viņu attieksme pret mīļajiem: vieglprātīga, virspusēja, bez jebkādas pieķeršanās. Nereti gadās, ka, atraduši draugu vai uzsākuši romantiskas attiecības, Dvīņi ļoti ātri viņiem apnīk un atraida. Pašu iemeslu dēļ, kas zināmi tikai viņiem.

Vēzis

Vēzis ir nedrošs. Viņš ir ļoti labs ģimenes cilvēks, izcils strādnieks, un viņu iepazīšana nerada nekādus jautājumus. Bet iekšā viņš nepārtraukti steidzas no vienas puses uz otru. Un tāpēc viņš bieži pieļauj ārkārtīgi stulbas kļūdas ne sarežģītākajos ikdienas darbos. Ar vēzi psihologiem parasti ir ļoti viegli strādāt. Viņi gadiem ilgi var iet pie speciālistiem un neizrādīt nekādas stresa pazīmes. Bet patiesībā… Kopumā zini, ka tavs draugs Vēzis, iespējams, slēpj no tevis kaut kādu negatīvismu un no visa spēka cenšas to neizlaist.

Lai gan Vēži lielākoties ir diezgan uzticami, dažreiz tie var būt vienkārši garlaicīgi. Pastāvīgās iekšējās spriedzes dēļ viņi cenšas izskatīties “normāli”, kas nekavējoties atklāj viņu nepatiesību. Piemēram, ar šādu cilvēku noteikti ir iespējams kaut kur aizbraukt atvaļinājumā. Bet pēc ierašanās jums būs jākļūst par auklīti un animatoru. Jo pretējā gadījumā tu redzēsi, kā tavs kompanjons vienkārši nevēlas piecelties no krēsla, ja vien tu viņam to nelūgsi. Klusi skatīties vienā sienas punktā, protams, ir interesantāk!

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment