Ja tu neatbildēsi uz manu ziņu, es iešu tālāk

Es netiekos ar gļēvuļiem.

Man ir jāpasaka tev paldies, ka parādīji, ka tev trūkst drosmes, nemaz nerunājot par tavām briesmīgajām komunikācijas prasmēm. Fakts, ka tu ignorē mani, nepadarīs tavu dzīvi vieglāku. Tas tevi padarīs par idiotu, kurš neko nemācās. Tu vari bēgt no patiesības, bet viņa tuvosies tev. Tas nebūs ar mani, un par to es esmu pateicīga.

Lasi arī: Zodiaka zīmju veiksme mīlestībā

Kad tu beidzot uzrakstīsi man savu atvainošanos, es atradīšu savus iemeslus.

Ja tu domā, ka tu vari atkal parādīties manā dzīvē, kad vēlies, padomā vēlreiz. Man vienalga, kāpēc tu neatbildi, jo, kamēr tu esi aizgājis, es necietu, es vienkārši sapratu, ka tu neesi tā vērts.

Šādas beigas jau ir pārāk populāras.

Ar būšanu kā visiem pārējiem, nav par ko lepoties. Šodien daudzi nonāk šādās attiecībās – viņi vienkārši pārstāj reaģēt uz ziņojumiem. Bet no pūļa izceļas īstais cilvēks. Paldies, ka man parādīji, kurai kategorijai tu piederi.

Tu man parādīji, ka es esmu pelnījusi labāku.

Pat ja tu aizgāji tik necienīgi, es joprojām uzskatu, ka tas ir tikai labi. Tagad es zinu, ka es noteikti esmu pelnījusi vairāk.

Tici man – es neceru uz neko ar tevi.

Ja jūs domājat, ka es sēžu un gaida, ka tālruņa ekrānā parādīsies zvans ar tavu vārdu, tu kļūdies. Tiklīdz tu ignorē manu vēstījumu, es tev pārvilku krustu. Tu man esi nekas, un es nemēģināšu atdzīvināt to, ko pats esi nogalinājis.

Lasi arī: Vārdi, kurus ir noderīgi teikt pie spoguļa, lai piesaistītu veiksmi un mīlestību

Tu neuzvarēji, jo es vairs nevēlos tevi.

Tu var domāt, ka tieši tu pameti mani, bet patiesība ir tāda, ka es pieņēmu lēmumu tavā prombūtnes laikā. Tu neesi tas, ko es gribu vai kuru man vajag. Un, tā kā tu pameti, nepasakot neko, tā esmu es, kas pārtrauc mūsu attiecības. Es negribu tevi.

Ardievas.

Varbūt sākumā mani kaitināja tava gļēvulīgā bēgšana, bet patiesība ir tāda, ka tā jau ir klišeja. Tu vienkārši devi man iespēju pilnīgi aizmirst par tevi. Tu pārtrauci rakstīt man, tāpēc es dodos tālāk. Ardievu!

Avots

Leave a Comment