Ja vīrietis domā, ka viņam ir problēmas, tad viņš aiziet no sava ceļa

Problēmas pārņem tikai sievietes. Viņu psihe ir tā sakārtota. Tāpēc viņām ir jāpalīdz ģimenē. Viņa viena to nevar izdarīt. Dažreiz viņa var justies nemīlēta un nevēlama. Tā ir kā slimība, kas strauji attīstās pašā saknē. Tas ir kā izmežģīta potīte. Saļimst – un nav spēka. Viņa apguļas un raud. Un tieši šajā brīdī viņai tik ļoti vajadzīgs vīra atbalsts. Un ne muļķīgi nežēlīgi: “Celies, kāpēc tu guļi !?”

Patiesībā nevajag tik daudz: apskāviens, glāsti, uzdāvini ziedu, saki labus vārdus, novērs uzmanību, vienkārši esi blakus, bet neej prom, neignorē! Nevar teikt: “Nomierinies, visas šīs tavas problēmas ir izzīstas no pirksta, tie ir izgudrojumi no zila gaisa. Man šeit ir daudz reālu problēmu.” Sievietes to uztver kā apvainojumu, viņām tas nozīmē, ka tu uz viņu uzspļāvi un teici: “Es tevi nemīlu, tu man vairs neesi interesanta, esmu pret tevi vienaldzīgs, svešs.” Tas ir tāpat kā atstāt slimu cilvēku mirt. Tas ir tāpat kā atstāt partneri kalnos ar lauztu kāju, ļaut viņam nomirt vienam un nesabojāt savu garastāvokli ar viņas vaidiem.

Reizēm vajag atpūsties un pārvarēt pārejošas grūtības, uzlikt uz pleciem draugu un aizvilkt pāris kilometrus uz bāzes nometni, pārāk nedomājot par sevi, lai glābtu viņa dzīvību.

Lasi arī: Kā saprast, ka vīrietis tevī ir iemīlējies: 3 pazīmes saskaņā ar vīrieša zvaigžņu zīmi

Lasi arī: 5 lietas, ko nedrīkst darīt gultā nekādā gadījumā!

Reizēm vajag tikai apskaut, paglaudīt, uzdāvināt kādu ziedu, pateikt labus vārdus, novērst uzmanību, palikt blakus, silti skatīties acīs. Dažreiz pat ar to jau pietiek, lai viņa sāktu elpot brīvāk, lai sāpes pazustu.

Ģimene ir gan vīriešu, gan sieviešu kopīgs darbs, taču partnerattiecības diemžēl ir retums. Daudz biežāk diemžēl tā ir vai nu nežēlīga ekspluatācija, vai apkaunojoša manipulācija. Bet ģimene paredz upurējošu mīlestību. Tas paredz spēju uzklausīt mīļoto, kaut ko ziedot viņa labā. Kļūsti par vienīgā spārniem, esi par prieka avotu mīļotajai.

Vīrietis – Jaņ, Sieviete – Iņ. Viens bez otra ir kļūdains, bojāts, nepareizs, galu galā neharmonisks. Mēs esam dzimuši, esam ieņemti tā nav nejaušība. Viens papildina otru. Viens nemanāmi pāriet citā… Galu galā nav konkurences. Ir divas pasaules. Ir saikne un sadarbība. Nav labās un nepareizās puses. Ir dažādi mērķi. Ir vienotība un harmonija.

Leave a Comment