Jaunajai māmiņai aizrādīja par peldkostīmu viņas izskata dēļ; Internets sašutis

 

13934935_569463623241885_7asdssssd98448934453739234_n

Jaunā sieviete savā Facebook profilā ievietoja šo attēlu ar aprakstu zem tā:

Šodien es devos uz baseinu kopā ar savu 4 mēnešu veco dēlu. Velkot Kristiānam galvā peldcepuri pie manis pienāca sieviete ( aptuveni 50 gadu vecumā) un uzsāka sarunu. Viņa man vaicāja dažādas lietas par Kristiānu, cik vecs viņš ir, kāds ir viņa svars, kā viņš guļ un tā tālāk. Tad viņa man sāka stāstīt to, ka vīrieši pie baseina jūtoties neērti skatoties uz mani un šajā dzīves posmā man labāk būtu valkāt viendaļīgo peldkostīmu, kas visu apslēptu, jo divdaļīgais peldkostīms neesot piemērots mātēm it īpaši tādām kā man, kuras vēl atgūstas pēc dzemdībām.
Ikviens, kurš pazīst mani, zina, ka man noteikti bija pāris stingri vārdi, ko atbildēt šai sievietei, taču tā vietā es pasmaidīju un atbildēju viņai, ka es lepojos ar savu ķermeni, jo viena gada lakā es pieņēmos svarā par gandrīz 25 kg un zaudēju 16 kg.

Viņas ieraksts ir izpelnījies milzu popularitāti internetā, ar to dalījušies un komentējuši vairāki tūkstoši cilvēku. Un tomēr mēs dzīvojam laikmetā, kad gandrīz ikvienam ir brīvība vilkt ko un kā vien vēlas, bet vienmēr atradīsies kāds, kas aizrādīs vai izteiks kādu negatīvu komentāru.

Es esmu iznēsājusi cilvēku un devusi dzīvību skaistam brīnumam. Mans ķermenis nodrošināja manu bērnu ar visu vajadzīgo. Tāpēc mans ķermenis varbūt nav perfekts un tam tādam nav jābūt, lai citiem vīriešiem būtu ērti uz mani skatīties. Man ir vīrs, kurš mani mīl un uzskata par vēl seksīgāku nekā pirms bērniņa dzimšanas. Lai arī tas neizskatās seksīgi, taču tas pierāda to, ka es esmu izdarījusi ko lielisku!

Vairāk nekā 21 tūkstotis cilvēku ir izrādījuši atbalstu, šai jaunajai māmiņai, daloties ar viņas attēlu un ierakstu Facebook, tāpat ļoti daudzi gan viņas draugi, paziņas, gan svešinieki ir komentējuši, izsakot atbalstu. Šī sieviete arī iedvesmo daudzas citas jaunās māmiņas uzdrīkstēties un nekaunēties, jo tā ir zīme, ka jūs esat paveikušas, ko brīnišķīgu!

 

Leave a Comment