Jaunības noslēpums- vingrinājumi, kas tev būtu jāizpilda katru dienu!

1. poza

54

Stāja ar sāniski izstieptām rokām. Plaukstas ir vērstas uz leju, pleci un rokas ir vienā līmenī, un pēdas ir plecu platumā. Galva ir izstiepta uz augšu. Koncentrējies uz vienu punktu sev priekšā un sāc griezties, līdz sāk reibt galva. Griešanās laikā veic dziļas ieelpas.

2. poza

55

Nogulies uz zemes, rokas turi gar sāniem un plaukstas pavērs pret grīdu. Ieelpas laikā pacel galvu uz augšu tā, lai zods ir piespiests pie krūtīm. Vienlaikus pacel kājas vertikālā pozīcijā. Izelpas laikā nolaid kājas un galvu atpakaļ uz zemes.

3. poza

56

Notupies uz ceļiem tā, lai pēdas ir pilnībā pie grīdas, bet rokas ir taisnas un vērstas uz aizmuguri. Atliec plecus uz aizmuguri, lai galva būtu pavērsta uz augšu.

4. poza

57

Apsēdies uz grīdas un izstiep kājas uz priekšu. Pēdām ir jābūt aptuveni 30 cm attālumā vienai no otras. Plaukstas ir pilnībā pie grīdas. Atliec galvu atpakaļ un pacel ķermeņa augšdaļu virs grīdas. Ceļgali ir saliekti, bet rokas ir pilnībā taisnas. Ķermenim ir jāveido tāda kā galda forma. Lēnām atgriezies atpakaļ sēdus pozīcijā un atpūties pāris sekundes, bet pēc tam atkārto vingrinājumu.

5. poza

58

Nogulies uz grīdas ar vēderu uz leju un balstoties uz rokām. Plaukstām ir jābūt vienā līmeni ar pleciem un novietotām pilnībā pie grīdas. Poza saucas “suņa stiepšanās ar galvu uz augšu”, atliecot plecus un galvu uz aizmuguri. Pēc tam nosēdies “apakšējā suņa pozā”, pārnesot svaru uz aizmuguri un sēžot uz ceļiem, un noliec galvu uz leju.

Avots: yourtango.com

Leave a Comment