Jogas vingrinājumi, kas palīdzēs atbrīvoties no vēdera tauciņiem

  1. Pontona poza

1

Šis vingrinājums palīdzēs samazināt tauku daudzumu vidukļa daļā, kā arī nostiprinās kājas un muguru.

Lai izpildītu vingrinājumu nogulies uz muguras un novieto rokas pie sāniem. Lēnām pacel kājas no grīdas, cenšoties tās nesaliekt. Pacel tās tik augstu, cik vari. Izstiep rokas, un ar pirkstgaliem aizskar pēdas. Atrodoties 45° pozā, noturi to 15-30 sekundes. Atkārto vingrinājumu 5 reizes, ar 15 sekunžu ilgiem pārtraukumiem.

  1. Kobras poza

2

Šis vingrinājums stiprina ķermeņa augšdaļu un muguru. Tas palielinās arī tavas muguras lokanību un ļaus atbrīvoties no liekajiem centimetriem vēdera rajonā.

Lai izpildītu vingrinājumu nogulies uz vēdera un novieto plaukstas zem pleciem. Ieelpo un lēnām pacel krūtis no zemes. Atliec krūšu daļu atpakaļ, cik tālu vien spēj. Noturi šo pozu 15-30 sekundes. Atkārto vingrinājumu 5 reizes, ar 15 sekunžu ilgiem pārtraukumiem.

  1. Vēja poza

3

Šis vingrinājums atvieglos muguras sāpes un liks sasprindzināt gurnus, vēdera muskulatūru un augšstilbu muskuļus. Šī poza palīdz izlīdzināt vēdera pH līmeni, uzlabot metabolismu un atbrīvot organismu no aizcietējumiem.

Lai izpildītu vingrinājumu nogulies uz muguras, abām kājām jābūt kopā, tā lai saskaras papēži. Sāc saliekt kājas ceļos, līdz tās pieskaras krūtīm. Izmanto augšstilbus un spied tos pie vēdera. Turi kājas šādā pozā un novieto rokas zem augšstilbiem. Atkārto vingrinājumu 5 reizes.

  1. Bultas poza

4

Šis vingrinājums ļaus nostiprināt vēdera muskulatūru un cīnīties ar vēdera aizcietējumiem.

Lai izpildītu vingrinājumu nogulies uz vēdera, novieto rokas abās pusēs. Saliec ceļus un satver kājas pie potītēm, dari to lēnām. Paliec šādā pozā 15-30 sekundes. Atkārto vingrinājumu 5 reizes, ar 15 sekunžu ilgiem pārtraukumiem.

Avots: www.womedailymagazine.com

Leave a Comment