Jūlija mēneša horoskops visām zodiaka zīmēm

AUNS

Auni jūlijā centīsies iegūt to savu paziņu atbalstu, kas prot rīkoties ekstremālās situācijās. Liela iespējamība, ka Jums tas būs nepieciešams, lai izvestu no krīzes kaut kādus projektus vai atrisinātu kaut kādu senu problēmu, kas negaidīti atkal kļūs aktuāla. Jums šajā mēnesī var gadīties saskarties arī ar neadekvātu apkārtējo rīcību, kuru ierosinājuši Jūsu izteicieni un darbība, tāpēc pacentieties tomēr pasargāt to cilvēku jūtas, ar kuriem sadarbojaties, jo pretējā gadījumā – daudzas Jūsu lietas apstāsies, jo tā vietā, lai ar tām nodarbotos, Jums nāksies skaidrot attiecības. Jūlija sākumā Jums kādu savu dienesta pienākumu dēļ var nākties atlikt savus plānus, bet mēneša vidū ļoti daudziem parādīsies ļoti radošas ieceres, kuru realizācija var palīdzēt Jums uzlabot materiālo un karjeras stāvokli, taču jūlija beigās Jūs, acīmredzot, aizrausieties ar kaut ko oriģinālu.

Labvēlīgās dienas: 24., 25., 26.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1., 2., 8., 15., 16., 23., 29., 30.

VĒRSIS

Vērši jūlijā, visticamāk, aktīvi nodarbosies ar mājas un radinieku lietā, kā arī centīsies atrisināt kaut kādu mitekļa problēmu. Acīmredzot, tas Jums būs tik svarīgi, ka Jūs, iespējams, pat paņemsiet atvaļinājumu vai arī atstāsiet darbu otrajā plānā, lai bez liekiem satraukumiem ieviestu kārtību sadzīviskajā sfērā. Profesionālajā sfērā Jūs sagaida sarežģījumi, kurus ierosinās Jūsu konservatīvisms, piesardzība un nevēlēšanās apgūt kaut kādus jaunus virzienus. Ja Jūs ļoti cieši turēsieties pie visa vecā, izprovocēsiet strīdu ar priekšniecību un vēl vairāk “uzvilktajiem” kolēģiem, tāpēc nebaidieties no inovācijām. Mēneša sākumā Jums nāksies atrisināt kādu svarīgu sadzīvisku jautājumu, un to ar ļoti lielu nepacietību gaidīs tie, kas tā vai citādi ir no Jums atkarīgi. Jūlijā vidū nav izslēgti konflikti ar tiem, kas vairāk gribēs izklaidēties, nekā strādāt, bet mēneša beigās ir gaidāmi kaut kādi neparedzēti tēriņi.

Labvēlīgās dienas: 18., 28.

Dienas, kurās jāuzmanās: 5., 12., 19., 26.

DVĪŅI

Dvīņiem jūlijā ļoti bieži nāksies pielāgoties kaut kādai situācijai vai arī rīkoties tā, kā izlēmis kāds cits. Nav izslēgts, ka Jūs nokļūsiet apstākļu un apkārtējo cilvēku gūstā, tāpēc būsiet spiests plānot savas lietas, ne gluži balstoties uz savām interesēm, bet trešajā jūlija dekādē viss mainīsies. Visticamāk, ka Jums piedāvās iniciēt kādu projektu, kurā Jūs noteikti būsiet galvenais, kurš Jums atnesīs labus ienākumus un palīdzēs iegūt popularitāti to cilvēku vidū, kuru viedoklis Jums ir ļoti nozīmīgs, kā arī ir gaidāmi ļoti interesanti izbraucieni. Mēneša sākumā esiet piekāpīgs, jo tas Jums palīdzēs izvairīties no ļoti daudziem konfliktiem un nepatikšanām. Mēneša vidū noteikti neatstājiet novārtā savu radošo iedvesmu, jo Jūsu ideju realizācija var Jums atnest tieši to, ko gaidāt, bet mēneša beigās Jūs gaida kāds masu pasākums un priecīgs notikums, kas atnesīs Jums spilgtus iespaidus.

Labvēlīgās dienas: 1., 2., 3., 29., 30.

Dienas, kurās jāuzmanās: 7., 14., 21., 28.

VĒZIS

Vēžus jūlijā gaida ienākumu pieaugums, veiksmīga profesionālā pašrealizācija un to ieceru piepildīšanās, kas agrāk kaut kādu objektīvu vai subjektīvu iemeslu dēļ nebija iespējama. Mēnesis solās būt ļoti ražīgs, kā arī Jums noteikti izdosies uzbūvēt pamatīgu pamatu nākotnei. Ir gaidāms arī kāda ilgtermiņa projekta sākums, taču nav fakts, ka tas būs saistīts ar Jūsu profesionālās darbības sfēru, taču rezultāts būs vērā ņemams. Mēneša sākumā Jums var nākties apvienot darbu ar kaut kādām svarīgām un neatliekamām sadzīves lietām, bet jūlija vidū Jums var nākties kādu uz kaut ko pierunāt, kas Jums arī bez liekām grūtībām izdosies. Mēneša beigās ir gaidāmi diezgan lieki izdevumi, taču, tā kā nauda aizies kaut kam ļoti perspektīvam, Jūs noteikti būsiet priecīgs to tērēt.

Labvēlīgās dienas: 3., 14., 18., 25., 28., 31.

Dienas, kurās jāuzmanās: 9., 12., 19., 23.

LAUVA

Lauvām jūlijā nāksies piespiest sevi strādāt, jo gandrīz visu mēnesi viņām būs vēlme nodarboties ar pilnīgi citām lietām. Liela iespējamība, ka Jums pirmajā vietā nostāsies kāds māksliniecisks process, kas nekādi nebūs saistīts ar Jūsu profesionālo darbību, tomēr pacentieties nenovērsties no dienesta pienākumu izpildes, jo Jūs šobrīd noteikti neesat tajā stāvoklī, lai varētu atļauties tos ignorēt. Ir gaidāma arī kādas senas sadarbības atjaunošanās, par kuru Jūs, iespējams, nebūsiet visai priecīgs, taču tā Jums atnesīs papildus ienākumus un ļaus īstenot kādu ieceri, par kuru jau sen sapņojat. Mēneša sākumā neizbīstieties no vēlmes ieviest kārtību mājās – tā drīz vien pazudīs, bet mēneša vidū ir gaidāma kāda Jums svarīga saruna. Jūlija beigās kaut kas Jums sagādās ļoti lielu gandarījumu.

Labvēlīgās dienas: 6., 7.

Dienas, kurās jāuzmanās: 2., 16., 23., 30.

JAUNAVA

Jaunavas jūlijā gaida veiksmīga darba aktivitāte , turklāt ne tikai darba jomā. Visticamāk, Jūs ļoti ātri un kvalitatīvi savedīsiet kārtībā visas savas lietas, bet paralēli tam atradīsiet iespēju iegūt arī kaut kādu papildus materiālo labumu, nav izslēgts, ka tādā veidā Jūs gatavosieties atvaļinājumam. Šajā mēnesī Jums diezgan bieži var sanākt kontaktēties ar radiniekiem. Liela iespējamība, ka Jūs ar viņiem apvienos kaut kāds kopīgs projekts, kas vērsts komforta un kaut kāda labuma gūšanas virzienā, tomēr ir iespējami arī konflikti, it īpaši ar tiem, kuru domu gājiens būtiski atšķiras no Jūsējā. Mēneša sākumā Jums var nākties papildināt kaut kādas rezerves, bet mēneša vidū Jūs atradīsiet risinājumu situācijai, kurā būsiet nokļuvis. Jūlija beigās Jūs gaida kāds brauciens, kas būs ne Jūsu, bet kāda cita ideja, kuram Jūs vienkārši nevarēsiet atteikt.

Labvēlīgās dienas: 6., 9.

Dienas, kurās jāuzmanās: 7., 14., 21., 22., 28., 29.

SVARI

Svarus jūlijā gaida problēmas darba jomā, jo pastāv liela iespējamība, ka Jums nāksies sastapties ar pretiniekiem, kuri traucēs Jums realizēt kādu ģenialu ideju vai arī vienkārši “iesaldēs” visu procesu, nav izslēgti arī strīdi ar konservatīvi noskaņotiem kolēģiem. Jūs, iespējams, būsiet spiests nodarboties ar lietām, kas Jums nesniedz ne kaut kādu izdevīgumu, ne arī gandarījumu, taču trešajā jūlijā dekādē Jūs noteikti atradīsiet risinājumu šai situācijai, kas Jūs neapmierina, vai arī vismaz mainīsiet savu attieksmi pret notiekošo. Mēneša sākumā problēmas var sagādāt radinieki, bet mēneša vidū, acīmredzot, Jums kaut ko gribēsies izmainīt savā miteklī, un Jūs visnotaļ mākslinieciski arī pieiesiet šim procesam. Jūlija beigās Jūs, iespējams, uzsāksiet kādu projektu, kas ļaus Jums apmierināt savas ambīcijas.

Labvēlīgās dienas: 2., 8., 9., 11., 15., 16., 30.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3., 5., 12., 17., 19., 26., 31.

SKORPIONS

Skorpionus jūlijā gaida visnotaļ nopietni panākumi profesionālajā jomā, kas ne tikai uzlabos viņu stāvokli, bet palīdzēs arī atrisināt veselu kaudzi problēmu, turklāt, acīmredzot, nāksies ņem kaut kādu procesu savās rokās, jo kāds no apkārtējiem nespēs ar to tikt galā. Šajā mēnesī Jūs, iespējams, skars arī kāds mitekļa jautājums – savas mājas iegāde, izdevīgs īres piedāvājums vai nekustamā īpašuma sadale, taču esiet gatavi tam, ka Jums var nākties mazliet panervozēt, bet ne kaut kādu nepatikšanu dēļ. Mēneša sākumā Jums var nākties pārvarēt kāda visnotaļ piesardzīga cilvēka pretestību. Mēneša vidū Jūs, visticamāk, nespēsiet kaut ko izlemt, bet jūlija beigās nav vērts sākt kaut kādus jaunus radošus projektus un doties ceļojumā, jo tas viss Jums var atnest tikai un vienīgi liekas galvassāpes.

Labvēlīgās dienas: 5., 13., 14.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1., 4., 15., 18., 22., 25., 29.

STRĒLNIEKS

Strēlniekus jūlijā gaida atgriešanās pie tām lietām, kuras viņi pēdējā laikā bija atstājuši novārtā. Pastāv iespējamība, ka par to visu viņiem visnotaļ emocionāli atgādinās tie, kuri dzīvo pēc stingriem noteikumiem, turklāt ir gaidāms ari konflikts ar radiniekiem. Viss tas ir aktuāls tikai pirmajām divām jūlija dekādēm, jo pēc tam Jūs gaida ļoti nozīmīgi panākumi gan profesionālajā, gan radošajā sfērā. Jums noteikti pietiks spēka un ideju, lai ātri un kvalitatīvi sasniegtu gandrīz visus nospraustos mērķus. Esošajā periodā Jums, iespējams, izdosies doties kādā piedzīvojumā. Mēneša sākumā daudz ko nāksies darīt pret paša gribu, kā arī nāksies atdot kādus parādus, bet mēneša vidū ir gaidāma noskaņojuma, vēlmju un prioritāšu maiņa, kas novedīs pie jauniem dzīves plāniem. Jūlija beigās Jūs, visticamāk, pabūsiet kādā iespaidīgā pasākumā.

Labvēlīgās dienas: 15., 16., 17., 21., 28.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13., 20., 27.

MEŽĀZIS

Mežāžus jūlijā gaida sarežģījumi komunikācijā. Liela iespējamība, ka Jūs kaitinās apkārtējo emociju uzliesmojumi, kurus Jūs nevarēsiet izturēt, kā rezultātā radīsies gan sīki, gan ne tik sīki konflikti. Esiet lojālāks – ne visiem ir tādi nervi kā Jums, turklāt Jums nevajadzētu izvairīties no svešu pienākumu izpildes – ja Jūs tam piekritīsiet, ātri vien iegūsiet to, uz ko mērķtiecīgi ejat. Trešajā jūlija dekādē Jūs gaida sadarbība ar kādu visnotaļ atjautīgu cilvēku, kurš Jums pateiks, kā labāk tikt galā ar sarežģīto situāciju, kurā būsiet nonācis, ir gaidāma arī veco sakaru atjaunošanās. Mēneša sākumā nav ieteicams jaukties radinieku strīdos, jo tā Jūs tikai zaudēsiet viņu atbalstu un cieņu. Mēneša vidū Jūs kaut kādās situācijās, visticamāk, rīkosieties sev ļoti neraksturīgā veidā, bet jūlija beigās svarīgu lomu Jūsu dzīvē nospēlēs cilvēks no pagātnes.

Labvēlīgās dienas: 5., 6., 19.

Dienas, kurās jāuzmanās: 4., 11., 18., 21., 25.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem jūlijā nāksies rauties starp darbu un kaut kādā sadzīves likstām. Nav izslēgts, ka Jūs izlemsiet mājās realizēt kādu senu ideju, taču, lai to izdarītu, Jums būs nepieciešama profesionāļu palīdzība. Šis mēnesis var izrādīties arī visnotaļ pilns ar konfliktiem. Ja pirmajās divās dekādēs Jums problēmas sagādās kaut kādi Jūsu pienākumi, tad pēc 21. datuma Jūs iesaistīsieties strīdos ar draugiem un paziņām, pret kuriem parasti izturaties visnotaļ draudzīgi. Mēneša sākumā neuzņemieties vairāk, nekā Jūs varat izdarīt, pretējā gadījumā – nokļūsiet ļoti neveiklā situācijā. Mēneša vidū nav vērts mesties īstenot kaut kādas radošās idejas, pagaidiet, lai tās nostabilizējas, bet jūlija beigās tiek rekomendēts samazināt komunikāciju ar apkārtējiem.

Labvēlīgās dienas: 2., 9., 13., 16., 21.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3., 10., 17., 31.

ZIVIS

Zivīm šis mēnesis solās būt visnotaļ viegls – laba komunikācija ar apkārtējiem, nesaspringts darbs, kas atnesīs labus ienākumus. Ir gaidāma arī kādu vēlmju piepildīšanās, kas tā vai citādi saistīta ar radiniekiem un kādu vietu, kur Jūs gan fiziski, gan psiholoģiski ļoti labi jūtaties. Trešajā jūlija dekādē Jums parādīsies iespēja realizēt kādu senu radošu ideju. Liela iespējamība, ka tajā Jums palīdzēs cilvēks, kurš kļūs ne tikai par Jūsu sabiedroto, bet arī par konsultantu. Mēneša sākumā ir gaidāms kāds pasākums, kas, neskatoties uz to, ka padarīs Jūs visnotaļ sentimentālus, ļoti pozitīvi ietekmēs Jūsu noskaņojumu. Mēneša vidū kaut kas, kas ir saistīts ar Jūsu pagātni, iedvesmos Jūs uz kaut kādiem oriģināliem sasniegumiem, bet jūlija beigās Jums ļoti daudz dos saskarsme ar tiem, kas Jūs ciena.

Labvēlīgās dienas: 7., 11., 14., 21., 22., 23., 28.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13., 20., 27.

Leave a Comment