Jūnija mēneša horoskops visām zodiaka zīmēm

 

AUNS

Aunus jūnijā gaida kādi visnotaļ interesanti piedāvājumi, kurus pieņemot viņi ne tikai labi nopelnīs, bet arī atrisinās kādas senas problēmas. Liela iespējamība, ka Jūs uz daudziem uzdevumiem paskatīsieties ar svaigu skatu un izmantosiet Jums sniegtās iespējas uzreiz vairākās dzīves sfērās. Jums būs iespēja sasniegt tos profesionālos mērķus, kurus kādu laiku atpakaļ uzskatījāt par pārāk riskantiem, tāpēc atlikāt savas idejas realizāciju uz “vēlāk” vai “nekad”, visticamāk, ka kaut kādi apstākļi dos Jums drosmi. Mēneša sākumā Jūs varat piedzīvot kādu divdomīgu situāciju. Mēneša vidū paplašināsies Jūsu paziņu loks, jo Jūs iegūsiet jaunus kontaktus, bet mēneša beigās ir iespējami konflikti ar radiniekiem.

Labvēlīgās dienas: 1., 7., 28.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3., 10., 17., 24., 25.

 

VĒRSIS

Vēršus jūnijā gaida grūtības lietišķajā sfērā. Kaut kādi seni konflikti un pagātnes kļūdas negatīvi ietekmēs esošo situāciju un neļaus izmantot kaut kādus izdevīgus piedāvājumus, tomēr, ja Jūs atradīsiet kopīgas intereses ar to cilvēku, no kura ļoti daudz kas šajā jomā ir atkarīgs, tendence tomēr var izmainīties. Liela iespējamība, ka, lai realizētu savus plānus, Jums steidzamā kārtā nāksies apgūt kādas jaunas zināšanas. Vērsieties pēc palīdzības pie draugiem – visticamāk, starp viņiem būs kāds, kas spēs Jums dot nepieciešamo informāciju. Mēneša sākumā ir iespējami kādi pasākumi, kas kaut kādā veidā būs saistīti ar Jūsu radiniekiem. Mēneša vidū Jums noderēs Jūsu spēja iegūt labumu gandrīz no jebkā, bet jūnija beigās satraukums nomirs, un Jums būs iespēja veltīt laiku pašam sev, kas ļoti pozitīvi ietekmēs Jūsu garastāvokli.

Labvēlīgās dienas: 2., 3., 6., 24., 29., 30.

Dienas, kurās jāuzmanās: 7., 14., 21., 28.

 

DVĪŅI

Dvīņi jūnijā jutīsies ļoti komfortabli – izpildīsies ļoti daudzas viņu vēlēšanās, parādīsies jaunas intereses un kaut kādā veidā atrisināsies dažas pagātnes problēmas, turklāt Jūs gaida arī enerģijas un dzīves spēka pieplūdums – pēc kaut kādas situācijas Jūs burtiski jutīsieties kā no jauna piedzimis. Jums būs arī visas iespējas realizēt kādu ideju, kurai jau vairāku mēnešu garumā esat veltījis savu laiku. Nav izslēgts, ka Jūs dosieties ceļojumā, par kuru jau sen esat sapņojis vai arī Jums izdosies pierunāt priekšniecību realizēt dzīvē kādu drosmīgu projektu. Mēneša sākumā Jūs, acīmredzot, atradīsieties uzmanības centrā, bet mēneša vidū ir gaidāmi ienākumi, kurus atnesīs ideja, par kuras rentabilitāti šaubījās apkārtējie. Jūnija beigās Jums nāksies vienoties ar kādu, kurš no Jums ir atkarīgs emocionālā plānā.

Labvēlīgās dienas: 4.

Dienas, kurās jāuzmanās: 2., 9., 16., 23., 30.

 

VĒZIS

Vēžiem jūnijā nāksies nodarboties ar kādas lietas pabeigšanu, kurai jau viņi ir veltījuši pietiekami ilgu laiku. Nav izslēgts, ka Jums steidzamā kārtā nāksies ieviest kādas korektīvas gandrīz jau pabeigtos projektos, uzmanību prasīs arī tie, kas ar Jums bija kopā visa šī procesa laikā. Liela iespējamība, ka kāds centīsies ielīst Jūsu privātajā dzīvē, kaut ko par Jums uzzinās vai arī pats izdomās un palaidīs baumas. Tā kā šīs baumas var negatīvi ietekmēt ne tikai Jūsu noskaņojumu, bet arī notikumus lietišķajā sfērā, pacentieties to nepieļaut. Mēneša sākumā nāksies noregulēt kaut kādus konfliktus un atgriezties pie tā, ko Jūs uzskatījāt par nogājušu etapu. Mēneša vidū kaut kādi notikumi kļūs par intensīvu emociju avotu un piespiedīs Jūs griezties pie kāda pēc palīdzības, bet jūnija beigās ir gaidāmas kādas visnotaļ pozitīvas pārmaiņas.

Labvēlīgās dienas: 2., 6., 16., 30.

Dienas, kurās jāuzmanās: 11., 21.

 

LAUVA

Lauvas jūnijā var saskarties ar kaut kādām problēmām lietišķajā sfērā. Nav izslēgts, ka Jūs pats tās izprovocēsiet, nevēloties kārtējo reizi iespringt un upurēt kaut kādas savas intereses darba dēļ. Jūs, visticamāk, vispār nepievērsīsiet uzmanību nepatikšanām vai arī izturēsieties pret tām visnotaļ vieglprātīgi. Izklaižu un jaunu iespaidu ziņā Jūs gaida ļoti piesātināts mēnesis, Jums parādīsies jauni draugi, kuri dažādos Jūsu ikdienu un ienesīs Jūsu dzīvē kaut ko tādu, kas līdz šim Jums pietrūka. Kaut kāda negaidīti iegūta informācija kļūs par impulsu kaut kādām Jūsu virsotnēm. Mēneša sākumā Jums vajadzētu pareizi izvērtēt prioritātes, bet mēneša vidū centieties neizprovocēt konfliktus darbā – tie Jums var maksāt pārāk dārgi. Jūnija beigās ir gaidāma aktivitātes samazināšanās, taču tas nāks par labu Jūsu psiholoģiskajam un fiziskajam stāvoklim.

Labvēlīgās dienas: 8., 9.

Dienas, kurās jāuzmanās: 4., 18., 25.

 

JAUNAVA

Jaunavas jūnijā ar cieņu varēs iziet ārā no situācijas, kurā kādu laiku atpakaļ pašas sevi iedzina, Jūs spēsiet visus mīnusus pārvērst plusos, kas stiprinās Jūsu stāvokli un neslikti atsauksies ar uz Jūsu ienākumiem. Jums gan nāksies pielikt ne mazums pūļu, lai atkal neiekultos kārtējās nepatikšanās un neizsauktu jaunus konfliktus. Jums neraksturīga impulsīva rīcība, kas var izpostīt attiecības, var atstāt ļoti lielu iespaidu uz Jūsu dzīvi vai karjeru. Mēneša sākumā Jūs, iespējams, saņemsiet kādu diezgan labu atalgojumu par darbu, kas tika veikts februārī vai pēdējās maija dienās. Mēneša vidū ir gaidāmi finansiāla rakstura strīdi ar biznesa partneriem vai radiniekiem, bet mēneša beigās Jūs gaida pirkumi, kas tā vai citādi saistīti ar Jūsu mitekli un kaut kādā sadzīviskām lietām.

Labvēlīgās dienas: 1., 11., 15.

Dienas, kurās jāuzmanās: 16., 17., 23.

 

SVARI

Svarus jūnijā gaida interesanti biznesa piedāvājumi. Visticamāk, ka tie nāks no cilvēkiem, kuri par Jūsu eksistenci un kaut kādiem Jūsu talantiem ir uzzinājuši no Jūsu paziņām, radiniekiem vai bijušajiem kolēģiem. Jaunu projektu realizācija atnesīs Jums ļoti labu peļņu, bet iesākumā gan vajadzēs pierādīt savu profesionalitāti. Šajā mēnesī Jūs gaida arī piedzīvojumi. Nav izslēgts, ka tajos Jūs “ievilks” indivīdi, kuri nevar iedomāties pavadīt savu brīvo laiku bez Jums. Ir gaidāms arī kāds brauciens, kurā Jūs, acīmredzot, apvienosiet izklaidi ar kaut kādām lietām, kas būs saistītas ar Jūsu ģimeni. Mēneša sākumā Jums būs jāpieņem kāds svarīgs lēmums, kas prasīs, lai Jūs atsaucat atmiņā kaut kādas zināšanas. Mēneša vidū parādīsies jauni plāni un vēlmes, kuru realizācija lielā mērā būs atkarīga no citiem cilvēkiem, bet mēneša beigās esiet uzmanīgs, atrodoties pie ūdeņiem.

Labvēlīgās dienas: 13., 18., 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 5., 12., 19., 26.

 

SKORPIONS

Skorpionus jūnijā gaida svarīgi sasniegumi biznesa sfērā. Visticamāk, šīs uzvaras ļaus Jums iegūt to, kas kaut kādu laiku atpakaļ paslīdēja Jums garām. Tas viss arī palīdzēs Jums nogludināt attiecības ar cilvēkiem, ar kuriem kādu laiku atpakaļ nevarējāt atrast kopīgu valodu un kuri Jums kaut kādu iemeslu pēc neuzticējās. Jūs gaida arī kādas izmaiņas privātajā dzīvā. Iespējams, ka Jūs beidzot realizēsiet kādu ideju, kuru agrāk nevarējāt īstenot dēļ tā, ka tam bija nepieciešama profesionālu speciālistu palīdzība. Mēneša sākumā, lai sasniegtu kādu mērķi, Jums būs nepieciešams nodibināt sakarus, kurus Jūs ne visai labprātīgi gribētu izmantot. Mēneša vidū daudz kas būs atkarīgs no kaut kādas sarunas, kura tiks kaut kādā veidā publiskota pret Jūsu gribu, bet jūnija beigās kaut kāds notikums dāvās Jums pozitīvas emocijas un fizisku komfortu.

Labvēlīgās dienas: 16.,  21.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3., 6., 13., 20., 24., 27.

 

STRĒLNIEKS

Strēlniekus jūnijā priecēs tā darba augļi, kas tika darīts aprīlī un maijā – iespējams, tie atspoguļosies kā peļņa no realizētajiem projektiem. Iespējams, ka Jūs atkārtoti saņemsiet kādu piedāvājumu, kuru Jūs kādu laiku atpakaļ nepieņēmāt objektīvu un subjektīvu iemeslu dēļ. Jums tiek ieteikts arī pārskatīt savu paziņu loku. Liela iespējamība, ka gala rezultātā Jūs no ļoti daudziem atteiksieties, jo iegūsiet jaunas paziņas, kas vairāk atbildīs Jūsu stāvoklim un interesēm. Mēneša sākumā pievērsiet pastiprinātu uzmanību savai Vese***ai un nenodarbojieties ar pašiznīcināšanos. Mēneša vidū Jums nāksies pārdzīvot pāris diezgan iespaidīgus konfliktus, bet jūnija beigās parādīsies iespēja izlabot to, ko nožēlojat, kā ari iegūt to, ko palaidāt garām, bet, lai tas notiktu, Jums nāksies piekrist tam, ko agrāk noraidījāt.

Labvēlīgās dienas: 9., 16., 18., 19., 30.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1., 22., 29.

 

MEŽĀZIS

Mežāži, lai sasniegtu kaut kādus karjeras mērķus, jūnijā izies uz risku. Nav izslēgts, ka kaut kādu laiku atpakaļ Jums bija iespēja iegūt paaugstinājumu vai arī kādus citus labumus, taču Jūs nobijāties no nestandarta metožu izmantošanas, bet tagad Jūsu prioritātes ir mainījušās, un Jūs esat gatavs citai rīcībai. Ir gaidāmas tikšanās ar cilvēkiem, kas jau sen kā vairs neietilpst Jūsu paziņu lokā. Liela iespējamība, ka sadarbība ar kādu no viņiem atnesīs Jums ne tikai baudu, bet arī kādu praktisku labumu, piemēram, Jums var izteikt pāris aizraujošus piedāvājumus. Mēneša sākumā nāksies atdot morālos un materiālos parādus, bet jūnija vidū Jūsu priekšā pavērsies jaunas perspektīvas, kā arī būs iespēja atjaunot kaut kādas lietišķās vai draudzīgās attiecības, mēneša beigās Jūsu dienesta pienākumiem var patraucēt radinieki vai arī kādas sadzīviskās problēmas.

Labvēlīgās dienas: 7., 14., 21., 22., 28.

Dienas, kurās jāuzmanās: 2., 6., 9., 13., 20., 23., 27., 30.

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrus jūnijā gaidā kāds ļoti interesants sakars, kurš atstās Jūsu dzīvē ļoti nozīmīgas pēdas. Nav izslēgts, ka kaut kāda oficiāla vai arī neformāla tikšanās kļūs pa pirmo soli uz ļoti nozīmīgām pārmaiņām un aktīvu darbību. Visticamāk, ka Jūs ar to visu tik ļoti aizrausieties, ka neapstāsieties, kamēr nebūsiet šo lietu novedis līdz galam, rezultāti solās būt pārsteidzoši. Pārmaiņas var skart arī Jūsu darba vidi, jo, iespējams, ka Jūs pāriesiet uz jaunu darbavietu. To Jūs gan, visticamāk, nedarīsiet pēc brīvas gribas, bet drīzāk gan kādas situācijas dēļ, no kuras savādāk vienkārši nav iespējams iziet. Mēneša sākumā Jūsu vilkme pēc inovācijām var izprovocēt Jūs uz kaut kādiem eksperimentiem. Mēneša vidū Jums pēc pilnas programmas nāksies izmantot Jūsu komunikācija prasmes, bet mēneša beigās ir iespējami kādi nepatīkami pārsteigumi darba jomā.

Labvēlīgās dienas: 4., 8., 11., 18., 22., 23., 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 5., 12., 19.

 

ZIVIS

Zivīm jūnijā būs ļoti sarežģīti vienoties ar apkārtējiem cilvēkiem. Liela iespējamība, ka Jūs iziesiet uz saviem principiem un pārstāsiet rēķināties ar citu interesēm. Tā kā šādā situācijā Jūs būsiet pirmais, kurš cietīs, tad Jums no tās vajadzētu censties izvairīties. Kopumā lietišķajā sfērā Jums šajā mēnesī viss būs vienkārši brīnišķīgi – parādīsies iespēja piedalīties kādā jau eksistējošā projektā, kas nesīs labu peļņu un kurā Jūs ļoti labi parādīsiet arī sevi. Mēneša sākumā slinkuma uzplūdi ar var nedaudz sarežģīt Jūsu lietas un attiecības ar tiem, kuri no Jums ir atkarīgi. Mēneša vidū noteikti nav vērts demonstrēt savu raksturu, jo to nenovērtēs, bet mēneša beigās kaut kas pavērs Jums jaunas perspektīvas un Jūs piesaistīs kāds visnotaļ rentabls piedāvājums.

Labvēlīgās dienas: 3., 6., 9., 25., 26.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1., 8., 15., 29.

 

Leave a Comment