Jūties vienkārši nožēlojami? Tā nav tava vaina – veselas 3 planētas šomēnes atrodas retrogrādā

 

Saturna retrogrāds (6. aprīlis līdz 25. augusts)

person animated GIF

Par laimi, Saturns retrogrādā atrodas tikai reizi gadā, tādēļ tad, kad tas paies, varēsi atviegloti uzelpot, tomēr līdz tam Saturs tevi pamatīgi “iepļaukās”.

Tā kā Saturns ir disciplīnas planēta, mēs jutīsim, ka ikdienā paveicamie darbi ir kļuvuši arvien grūtāk izpildāmi. Jutīsim, ka mūsu kaitinošais kolēģis ir vēl kaitinošāks. Un lielais projekts, kam jau tuvojas nodošanas termiņš? Būs sajūta, ka, lai to pabeigtu, ir jāuzkāpj kalnā bez aprīkojuma.

Tomēr labi ir tas, ka šī enerģija liks visu darīt pareizi (ne obligāti vieglajā un jautrajā pieejā), darbi arī tiks izdarīti līdz galam pat tad, ja tas nozīmēs, ka kaut kam vilinošam ir jāpasaka stingrs “nē”.

Merkura retrogrāds (9. aprīlis līdz 4. maijs)

life animated GIF

Šajā laikā būs sajūta, ka atrodies vienā no tām atrakcijām, kas tevi svaida šurpu-turpu, līdz tev liksies, ka vairs neizturēsi un vienkārši izvemsies.

Tomēr viss būs kārtībā – mēs šim laika posmam jau pavisam drīz esam tikuši garām, drīz jau būs 5. maijs, kad šī briesmīgā sajūta būs pagājusi, atstājot retrogrādā tikai divas planētas.

Mums vienkārši ir jābūt mazliet fleksiblākiem – ja randiņš atceļas, nopūties, paraudi un tiec tam pāri. Ja uznāk vēlme izšķirties, pārtraukt draudzību ar kādu Facebook, labāk ir pagaidīt līdz 5. maijam un tad pieņemt šo trako lēmumu.

Lasi vēl: Personības raksturojums, balstoties uz tava Zodiaka valdošo planētu

Plutons retrogrādā (20. aprīlis līdz 28. septembris)

unimpressed animated GIF

Sākumā – mums šķita, ka Plutons vairs nemaz nav planēta, tādēļ kādā veidā tā var nest mums nepatikšanas?! Tomēr var.

Šis ir neizbēgamais laiks, kas ir diezgan garš. Mēs visu pārdomāsim divreiz, būsim aizdomīgi, neuzticēsimies. Vai tā ir slikta lieta? Ne vienmēr.

Ir labi mazliet vairāk nodrošināties, ja runa ir par tavu dzīvi un lēmumiem tajā, tomēr vienmēr atceries, ka tas, kas ir par daudz, nāk par skādi, tādēļ centies apstāties īstajā laikā.

Šis ir labs laiks savas dvēseles meklējumiem, tādā veidā mēs būsim spējīgi saprast, kas ir tas, ko tiešām vēlamies un ko nevēlamies. Šajā laikā tev pār savu dzīvi ir jāņem lielāka kontrole, jādomā, kam tur tērē savu enerģiju un laiku un kas ir to vērts. Vislabāk ir sākt vairāk kontrolēt profesionālo un finansiālo sfēru.

Nevajag norakstīt nebeidzamās garastāvokļa maiņas uz sevi – tas viss ir saistīts ar enerģiju, ko dod retrogrāda planētas. Pievērs uzmanību datumiem un šajā laikā pārāk neiespringsti!

Avots: yourtango.com

Leave a Comment