Kā atbrīvoties no nepatīkamā svaigās zivs aromāta virtuvē?

01_Fish_How_to_get_that_520551754_yigitdenizozdemir_FB-768x402

Vai arī tu esi no tām sievietēm, kuras izvairās gatavot zivis par spīti tam, ka tev tās garšo? Visas zinām, ka svaiga zivs nelāgi ož, un gatavošanas procesā viss, kas tai pieskāries, iegūst šo aromātu. Diemžēl smaka nav pārāk vienkārši atmazgājama. 

Mums ir risinājums! Ar vienu vieglu triku tu pavisam neilgā laikā spēsi atbrīvoties no nepatīkamā aromāta, kas palicis no svaigās zivs uz virtuves dēlīša, naža, darba virsmas, bļodiņas, katliņa, pannas un pat cepeškrāsns.

Lasi vēl: Vai tas nav parāk nežēlīgi? Ķīnieši pasniedz zivs sautējumu ar vēl dzīvām zivīm

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt, kā atbrīvoties no svaigās zivs aromāta virtuvē!

Leave a Comment