Kā atpazīt svētlaimīgu sievieti

Svētlaime – tas ir saistīts ar tās iekšējo enerģijas avotu, gatava to koplietot, iedvesmot un radīt. Šāda sieviete nav tikai visu cilvēku sapnis, bet arī īsta dāvana ikvienam cilvēkam, ar kuru viņa satiekas un runā. Pat ja viņa pati par to nezina.

Viņas acis mirdz

Saziņa ar iekšējo avotu galvenokārt atspoguļojas acīs: tās kļūst starojošas, atspoguļo gaismu. Lai nezaudētu šo stāvokli, ir svarīgi „noslaucīt” acu mirdzumu ar klātbūtnes stāvokli šeit un tagad.

Sieviešu acis sāk mirdzēt, kad viņas hormoni ir kārtībā. Dažreiz tas notiek pats par sevi, piemēram, ja sieviete iemīlas. Un dažreiz jums ir nepieciešams atbrīvoties no iekšējiem cēloņiem (visbiežāk psiholoģiskiem), kas izraisa endokrīnās sistēmas neveiksmes.

LASI ARĪ: Kāds tu esi mīlestībā

Viņas balss izklausās skaidra un skaļa.

Intuitīvai personai balss var teikt daudz vairāk par vārdiem un darbiem, jo ​​balss, kurā dzīvo cilvēki, ir garīgās attīstības līmenis, emocijas un apziņas stāvokļi.

Ja sieviete ir pamodusies savā dzīvē, ja viņa ir piepildīta ar enerģiju, viņas balss izklausās kā straumes skaņa. Balss skanoša un tajā pašā laikā nav pārāk skaļa, skaidrs un muzikāla.

Viņas pleci ir iztaisnoti

Enerģija, kas cirkulē organismā, neļauj liekties, turot pozu taisni. Enerģijas trūkums, gluži pretēji, liek cilvēkam pieņemt vislielāko slēgto pozīciju: saspiesti pleci, sakrustotas kājas un rokas dod iespēju taupīt resursus un aizsargāties no ārpasaules.

Jūs varat izmantot atgriezenisko saiti – un palielināt enerģijas līmeni, iztaisnojot plecus un padarot muguru pēc iespējas taisnāku. Lai to izdarītu, ir svarīgi nedaudz piespiest zodu pie kakla.

avots: esotericblog

Leave a Comment