Daži cilvēki ierodas mūsu dzīvē tikai, lai mēs nekļūtu līdzīgi tiem

Katrs cilvēks var kaut ko mācīt. Pat liekot mums ciest, daži cilvēki dod mums iespēju savādāk reaģēt uz savām jūtām nekā viņi.

Psihologs Viktors Frankls reiz teica, ka viss mūsu dzīvē var būt svarīgs, un dažreiz pat ciešanas rada vērtīgas mācības.

Lai gan mums ir grūti redzēt jēgu dažās negatīvās emocijās, bet patiesībā tās palīdz mums redzēt pasauli, kā to vēl neesam redzējuši. Citiem vārdiem sakot, šādas jūtas māca mums to, kas ir jāvērtē un kas rada tikai sāpes. Tās mums parāda, no kā mēs vēlamies izvairīties mūsu dzīvē.

LASI ARĪ: 3 lietas, kuras jūs nekad nepanesat attiecībās, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Visi mūsu principi un viedokļi veidojas, ņemot vērā zināmu pieredzi. Tātad, ja mēs esam liecinieki netaisnībai un jūtam diskomfortu no citu uzvedības, tas liek domāt par saviem principiem un pārdomāt mūsu pārliecību par to, kas ir labs un kas ir slikts.

Meli, aukstuma attieksme un pašcentrēšanās ir ļoti kaitīgas attiecībām. Dažreiz labākais, kas var notikt, ir tad, ja jūs vispār pārtraucat sazināties ar tiem, ar kuriem jūs kādreiz esat sazinājies.

Ir cilvēki, kas mums parāda savu patieso dabu tikai tad, kad mēs viņiem vairs neesam nepieciešami, un viņi pat nemēģina to slēpt.

Kad tas notiek, sāpes liek mums pārvērtēt mūsu prioritātes un uzvedību pret citiem. Tāpēc dažkārt nonākšana nepatīkamā situācijā padara mūs labākus, palīdzot mums sākt novērtēt citu jūtas un iedrošināt mūs attīstīties. Bet tas viss notiek pirms milzīga iekšējā darba, kas ļaus mums virzīties uz priekšu, ļaujot atbrīvoties no vājības, vainas un neapmierinātības.

Atbrīvojoties no “problēmu” cilvēkiem, ir pozitīva ietekme uz mūsu veselību un prāta stāvokli.

Kad mēs pametām pagātnē tos, kas mūs sāpināja, tas mums dod labumu. Viņu rīcība un nodomi kļūst arvien vairāk paredzami. Tā rezultātā mums ir iespēja mainīt attiecības ar citiem cilvēkiem, tādējādi mainot mūsu vidi.

Tas nozīmē, ka mums nevajadzētu pievērst uzmanību tam, ar ko šie cilvēki tagad ir aizņemti, bet koncentrēties uz mācībām, ko mēs varam mācīties no gūtās pieredzes, palīdzot sev radīt izaugsmes iespējas un sākt strādāt ar pārliecību.

Galu galā, kāds, kas vēlas pārāk daudz, galu galā būs vīlies. Un tas ir diezgan toksisks rezultāts prātam, ķermenim un dvēselei.

LASI ARĪ: Visuzticīgākie vīri, saskaņā ar Zodiaku

Ja jūs ievērosiet šo viedokli, jūs varat sasniegt zināmu vienaldzības līmeni un izkļūt no nestabilās emocionālās situācijas. Tāpēc mēs nošķirsim savas problēmas no citiem, atbrīvosimies no pašapziņas un no nepareizas reakcijas uz to, kas notiek.

Ideja ir skaidri formulēt savas domas un emocijas, neņemot vērā iespējamās sekas. Tāpēc mēs sasniegsim ātrus, paredzamus un vienlaikus apmierinošus rezultātus – problēmas kļūs daudz mazākas un miers nonāks mūsu dzīvē.

Kad mēs apzināti cenšamies nodarīt kaitējumu, mums ir jāizlemj, vai atstāt mūsu emocionālo logu un atrasties tādā stāvoklī, kur mums nav ko elpot.

Dzīve ir pārāk īsa, lai tērētu to pardzīvojumiem par to, ko cilvēki ap mums saka vai dara. Tāpēc labākais lēmums būs pēc iespējas atturēties no visa negatīvā un pieturēties pie tā, kas mūs padara labākus.

avots: esotericblog

Leave a Comment