Kā atpūsties un vienlaikus notievēt – izlasi un izdari

Nodarbojieties ar boksu Taizemē

Pludmales tūristiem vasaras Taizeme it kā neeksistē. Mistiskā “lietus sezona” nozīmē lietu stundas garumā, bet masu apziņā tā ir briesmīga lieta. Nu, mums tas ir pat labāk, it īpaši jo mēs nemaz nedodamies uz Taizemi pakaļ baltajām smiltīm no bukletiem.

Taizemiešu bokss – tas ir gandrīz garantēti mīnuss trīs tūkstoši kaloriju dienā. Bokss ļauj samazināt svaru un uzlabot izturību, un, turklāt, Taizemiešu bokss koriģē ēšanas uzvedību, tāpēc ir piemērots cilvēkiem, kuri cieš no bulīmijas.

Muai Thai treniņi izmaksās 17 tūkstošus batu mēnesī, kaut gan cena ir stipri atkarīga no reģiona. Līdzīgi, dzīvošanas izmaksas Taizemē arī ir mainīgas. Teiksim, moderna boksa viesnīca Lub D Silom maksā apmēram trīs tūkstošus diennaktī, pie tam pat dārgajā Puketā par to naudu var sameklēt hosteli uz 4 dienām. Vēl viens vasaras Taizemes pluss – biļešu salīdzinoši zemā cena.

Talasoterapija Grieķijā

Talasoterapija Grieķijā – iespējams viens no patīkamākiem veidiem kā sakārtot sevi atvaļinājuma laikā. Globāli, ārstēšana ar jūru – tas iekļauj gan pastaigas gar pludmali, gan peldēšanos, un daudz ko citu.

Grieķijā šim sarakstam pievienojas algoterapija, t.i. ārstēšana ar aļģēm. Šī procedūra nodrošina ne tikai patīkamas sajūtas, bet arī uzlabo vielmaiņu, mīkstina ādu, novērš iekaisumus un palīdz pret sāpēm locītavās.

Procedūru maksa sākas no 40-50 eiro, un, protams, nevajag cerēt uz labu efektu jau pēc pirmās ietīšanās. Tāda brauciena budžetam ir nepieciešams pievienot dažus simtus eiro lidojumam un apmēram 100 eiro diennaktī dzīvošanai specializētā viesnīcā, piemēram, Porto Carras Meliton.

 

Nūjošana Jūrmalā

Baltijas pludmales diez vai ir piemērotas ilglaicīgiem peldējumiem. Tikai augustā jūra uzsildās līdz 18-19 grādiem. Taču arī bez tā Jūrmalā ir ar ko nodarboties. Vietējā tūrisma pārvalde sagatavoja bezmaksas jogas un nūjošanas nodarbības visiem interesentiem.

20 km no Bulduriem līdz Kauguriem – ideālais maršruts pastaigai ar nūjām. Nūjošana palīdz sadedzināt 46% vairāk kalorijas un trenē apmēram 90% visu muskuļu. Tāda staigāšana ir nepieciešama visiem biroja darbiniekiem, jo tā palīdz risināt stājas kopumā un īpaši kakla problēmas.

Bezmaksas fitnesam pievienojiet neticami lētus SPA vietējās viesnīcās un organiskos produktus, un jūs saņemsiet ideālu kokteili jūsu veselīgajam atvaļinājumam.

 

Balneoterapija Slovēnijā

Kūrorts Rogaška – Slatina atrodas pavisam netālu no Ļubļanas, Slovēnijas galvaspilsētas. Kopš pagājušā gadsimta šīs vietas ir pazīstamas ar savu unikālu ūdeni. Donat Mg izmanto kuņģa-zarnu trakta un lieka svara problēmu ārstniecībai.

Ār*tniecības plāns paredz ūdens uzņemšanu gan iekšēji (dzeršana un inhalācijas), gan visas iespējamās vannas un masāžas.

Pat grand viesnīcas, šeit, Slovēnijā, maksā lētāk nekā līdzīgas Altajas Belokurihā. Diennakts wellness centrā Grand Hotel Donat maksā apmēram 150 eiro, bet pirms doties uz ūdeņiem jums būs nepieciešams ģimenes ārsta norīkojums.

 

Kaitings Ēģiptē

Vasaras Ēģipte mulsina nesagatavotus ceļotājus ar savu karstumu, taču vietējie +40 grādi ir vieglāk izturami nekā Turcijas +35. Turklāt, vasarā Ēģipte samazina cenas, un mūsu gadījumā vēl palīdz nomest kilogramus.

Vietiņa El Gouna netālu no Hurgadas ir ideāli piemērota iesācējiem. Šeit ir sekls un meirīgs ūdens, ideāla ūdens virsma. Vējš, parasti, pūš krasta virzienā 45 grādu leņķī, kas ir ļoti labi kaitinga iesācējiem. Nedēļas laikā ir pilnībā iespējams nostāties uz dēļa, treniņu laikā iedarbinot visas muskuļu grupas.

Ir pilnīgi iespējams atrast biļetes Ēģiptē , bet ir labāk vērsties aģentūrā pēc gatavas tūres ar atlaidi.

Sērfings uz Bali     

Pēc stundas uz dēļa jūs zaudēsiet tikai 300 kalorijas, bet esiet pārliecināti, ka jūsu rokas, un kājas, un prese būs jums pateicīgi par šiem vingrinājumiem. Augusts – labākais laiks, lai pamēģinātu sērfingu uz Bali. Augstā Bali sezona sākas tieši vasaras beigās, kad vakarā parādās patīkama vēsma, kā arī dienā nav tik karsts, pateicoties vieglajam vējam.

Nedēļas sērfinga kurss izmaksās 300 dolārus, bet turpmāk jums būs nepieciešams tikai serfs un laba kompānija. Starp pārējiem izdevumiem ir vērts apsvērt aviobiļetes un daudzveidīgas viesu mājas pludmalēs, kuras ir labāk rezervēt iepriekš.

 

                     

Leave a Comment