Kā atrast vīru saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Lauva

Lauvām atliek tikai gaidīt savu vīrieti. Protams, viņas var gaidīt visu mūžu un nekad gaidīt. Tomēr joprojām ir jāspēj izturēt šādu raksturu. Bet, ja tiek atrasts tik pacietīgs vīrs, Lauva var būt ar viņu laimīga vismaz visu mūžu. Meklējiet šādus vīriešus visnestandarta vietās – piemēram, zem deguna.

Jaunava

Jaunava visu izvēlēsies pati, un viņai nav vajadzīga neviena palīdzība. Jaunava atradīs vīru, kad uzskatīs par vajadzīgu. Viņai nebūs iespējams atteikt, jo kā viņa teica, tā arī būs. Šeit pat otrais variants nav dots, par trešo nemaz nerunājot. Jaunavas vienmēr zina, kuram vīrietim vēlas zvanīt un kā viņu atrast.

Svari

Svariem nekas nav jādara – vienkārši jāmirkšķina acis un viss. Tas ir tas, ko viņas sasodīti zina, kā darīt. Vīrietis tikai uz brīdi uztvers šo skatienu, un viņš jau ir ieinteresēts. Un, lai izvēlētais apprecētos ar Svariem, viņām dažreiz ir jāpārtrauc veidot no sevis superneatkarību

Skorpions

Sievietēm Skorpioniem jāiemācās cienīt savu vīrieti un nebaidīties runāt patiesību. Atgriežoties pie humora tēmas, varam piebilst, ka Skorpioniem apprecēties nav grūti, jo viņas ir gudras un apburošas. Ir grūti šķirties. Vīrieši neatpaliek no Skorpiona dāmām pat pēc 10 gadiem. Arī pēc 20 gadiem viņas neliek mierā.

Strēlnieks

Lai vīrieši lūgtu tavu roku un sirdi, tev jāiemācās izskatīties vājai. Zvaigznes tevi ir apveltījušas ar unikālām spējām pašas spēkiem izkļūt no jebkādām akūtām situācijām, kas atbaida lepnos stiprā dzimuma pārstāvjus. Viņu vidū ir labi vīri, tāpēc pieņemiet palīdzību, kad tā tiek piedāvāta.

Lasi arī: Mikroviļņu kaitējums: fakts vai izdomājums

Lasi arī: 7 dāvanas, kuras jums nevajadzētu pieņemt

Mežāzis

Ja Mežāža meitene atradīs sev vīru, tad Visums atkal eksplodēs, laiks paies pretējā virzienā, un katrs no kaimiņiem nonāks slimnīcā ar lauztiem žokļiem. Daudzi zvaigžņu eksperti saka, ka Mežāžiem var būt grūti apprecēties: šādas dāmas nelec ar kādu precēties. Meklējiet pretendentu uz roku statusam atbilstošās vietās.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir jāatrod dvēseles palīgs. Laulībai ar to pietiks. Vienkārši meklējiet savu dvēseles palīgu, kur varat atrast hobija partneri. Dažas Ūdensvīra pasugas nav pakļautas analīzei, tāpēc tikai viņas pašas sajutīs savu sirdi.

Zivis

Lai Zivis apprecētos, viņām nepieciešama pilnīga pārliecība par partneri un pilnīga brīvība. Paskatieties uz vīrieti tuvāk, vai viņš ir tirāns? Loģiskā domāšana un skatiens nākotnē nenāks par ļaunu pirms laulībām.

Joki ir joki, bet mīlestība ir nopietna lieta. Senākos laikos, lai uzzinātu par mīlestību, rīkojās ar visizlēmīgākajām metodēm: piemēram, viņas mēģināja zīlēt uz vistas kauliem, lai atrastu savu saderināto. Vissvarīgākais ir nenokārt degunu. Pārliecinieties, ka laime nāks pie jums, jo katrs cilvēks ir pelnījis būt laimīgs.