Kā atrast vīru saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Katra sieviete sapņo atrast savu mīļāko. Dažreiz vēlme apprecēties kļūst tik spēcīga, ka sievietes dara kaut ko tādu, kas nav pakļauts vīriešu prātam.

Saderība mīlestībā ir sarežģīta lieta. Mīlestības zvaigžņu savietojamība palīdzēs jums noskaidrot, ar kurām Zvaigžņu zīmēm esat ceļā un ar kurām mīlestība var kļūt neticami spēcīga un ilgstoša.

Bet dažreiz sievietes nerūpējas par zvaigžņu saderību vai dzimšanas kartēm, jo ​​viņas vēlas iegūt to vai citu vīrieti. Un kopīgas laimes labā viņas ir gatavas uz visu.

Auns

Lai sieviete Auns varētu atrast sev vīru, viņai būs jāveic kastings. Ar pirkstu knipi viņa savāks veselu virkni vīriešu, kuri slīgst un sapņo par viņu kā naudas maisu un māju savā salā. Vienīgā problēma ir tā, ka Auna sievieti neviens nevar iepriecināt, jo šī dāma sevi ļoti novērtē.

Vērsis

Vērša dāmas uzskata, ka ir neatvairāmas. Jā, tu esi neatvairāma, bet, lai atrastu vīru, dažkārt nepietiek ar acu uztaisīšanu. Lai gan vīrietis tevi tik un tā knābs, galu galā, ejot tev garām, ir tas pats, kas iet garām dimantam, kas atrodas redzamā vietā.

Lasi arī: Mikroviļņu kaitējums: fakts vai izdomājums

Lasi arī: 7 dāvanas, kuras jums nevajadzētu pieņemt

Dvīņi

Dvīņiem bieži palīdz stratēģija izlikties par savējiem. Šīs sievietes ir lieliski draugi. Vienkārši pasakiet personai, ar kuru vēlaties precēties, ka jums patīk futbols, automašīnas un jums nav nekas pretī piektdienās alus un zeķes jūsu istabā. Efekts būs tas, kas jums nepieciešams, mēs garantējam simtprocentīgu panākumu.

Vēzis

Vēžiem ir jāparāda vīrietim, ka viņas ir padevīgas un mīļas. Ja vēlēsies veiksmīgi apprecēties, nāksies atklāties un parādīt savu patieso seju. Vīriešu dzimums mīl patiesību un baidās no sievietes izolācijas. Paceliet garastāvokli, uzraugiet savu emocionālo veselību  un palieliniet enerģiju, lai piesaistītu vairāk vīriešu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment