Kā attīrīt plaušas 72 stundu laikā – īpaši noderēs smēķētājiem!

Kā attīrīt plaušas

Kā attīrīt plaušas: Ja vēlies justies labi un būt vesels, ir jārūpējas par savu ķermeni – un ne tikai ārēji.

Ir svarīgi, ka visas ķermeņa daļas un orgāni funkcionē pēc iespējas labāk, tomēr mēs visi zinām, ka ik pa laikam kaut kas var noiet greizi.

Lai viss būtu tik labi, cik tas var būt, mums ir jāseko līdzi savai Vese***ai, jādomā par to, ko mēs dzeram un ēdam. Īpaši tas attiecas uz cilvēkiem ar tādiem sliktiem ieradumiem kā smēķēšana – viņiem pastāv lielāks risks saslimt ar dažādām nopietnām slimībām.

Ja esi paredzējis atmest smēķēšanu, tad tu noteikti arī vēlētos attīrīt savas plaušas tā, lai tās būtu pēc iespējas veselīgākas. Mēs tev parādīsim, ar kādiem produktiem to ir iespējams izdarīt!

 

Kā attīrīt plaušas: Burkāni

Burkānu sula ir daudz veselīgāka, nekā tev varētu šķist. Dzer daudz burkānu sulas starp brokastīm un pusdienām – tā pamatīgi palīdzēs attīrīt plaušas.

 

Dzērvenes

Pirms gulētiešanas izdzer glāzi dzērveņu sulas – tā palīdzēs cīnīties pret infekciju izraisošām baktērijām.

 

Zāļu tēja

Zāļu tēja Vese***ai un organismam ir ļoti nepieciešama – visiem cilvēkiem. Iedzer tasi šādas tējas pirms gulētiešanas – drīz vien redzēsi uzlabojumus. Tā palīdz no organisma izvadīt toksīnus.

Lasi vēl: Smēķēšanu atmest ir vienkārši! Atklājam jums noslēpumu!

 

Greipfrūtu un ananasu sulas

Šīs sulas smēķētājiem būs pašas labākās – dienas laikā tās vajadzētu dzert vairākas reizes. Brīnumlīdzeklis, kas ir šajās sulās, ir antioksidanti, kas normalizē elpošanas sistēmu.

Kā attīrīt plaušas: Citi noderīgi padomi

Ļoti noderīga būs arī eikalipta eļļa – bļodā, kurā ir karsts ūdens, iepilini 6-10 eikalipta eļļas pilienus un pārklāj sev pār galvu dvieli. Ieelpo šādu ūdeni aptuveni 10 minūtes – pa vidam noņem dvieli un ieelpo tīro gaisu.

 

Jūs varētu arī interesēt! Smēķētājiem: viegli pagatavojamas zāles, kas palīdzēs attīrīt plaušas! Lai uzzināt recepti, SPIED ŠEIT!

Avots: jeodot.com

COMMENTS

Leave a Comment