Plusi un mīnusi, satiekoties ar katras Zodiaka zīmes pārstāvi

Mums katram ir savas labākās īpašības, kuras palīdz atklāt partneris, bet tomēr ir arī šādi tādi mīnusiņi, no kuriem mūsu rakstura dēļ nav iespējams izbēgt.

Un katrai Zodiaka zīmei šie mīnusi un plusi ir atšķirīgi – uzzini un salīdzini, vai tas atbilst arī tev!

AUNS

Plusi: Viņš ir gatavs jebkuram izaicinājumam – ar viņu praktiski vienmēr ir jautri. Auna enerģija ir neizsīkstoša, un ķīmija starp viņu un viņa partneri ir apbrīnojama.

Mīnusi: Auns no sevis prasa pārāk daudz – un šajos brīžos partneri viņš noliek malā. Aunam raksturīgi ir neatbildēt uz ziņām, e-pastiem vai jebkādiem saziņas līdzekļiem, ja viņi ir nomākti un aizņemti.

VĒRSIS

Plusi: Viņš ir ļoti mīlams un viņa klātbūtnē partneris jutīsies kā drošībā. Viņš ir perfekts pavārs – pat ja tas varbūt nav viņa labākais talants, visam, ko viņš pagatavos būs neaizmirstama garša, kuras dēļ vien ir vērts mīlēt.

Mīnusi: Dažkārt viņi var “iesprūst”, un šajos brīžos viņi nevēlas neko. Ja esi tāds, kuram īpaši nepatīk ietiepīgi cilvēki, tad labāk turies pa gabalu no Vērša – viņ ietiepīgums ir leģendārs!

DVĪŅI

Plusi: Tu nekad nebūsi garlaikots, ja tava otra pusīte būs Dvīņi. Viņi ir ļoti gudri, māk labi runāt un vienmēr tavas vēlmes un vajadzības nostāda pirmajā vietā.

Mīnusi: Viņu inteliģences dēļ viņi var tēlot visziņus, kas tev var likt justies mazāk gudram. Dvīņiem arī ir ieradums pārāk daudz pārdomāt lietas un bēdāties par lietām, ko paši ir izdomājuši savā galvā.

VĒZIS

Plusi: Viņš pret partneri izturēsies pareizi, kā arī viņam var uzticēties 100%. Viņam var stāstīt noslēpumus – pie nepareizajām ausīm tie no viņa nenonāks. Saistības ir tas, kas Vēžiem padodas vislabāk.

Mīnusi: Garastāvokļa maiņas. Vienu brīdi viņš ir nenormāli laimīgs, bet otru brīdi viņš atrodas tumšākajā vietā, kāda ir iespējama. Vēzis arī nestāstīs, kas viņam kaiš un ko viņš jūt šādos mirkļos. Viņam vienkārši bieži gribas pabūt vienam savā čaulā.

LAUVA

Plusi: Viņa ir smieklīga, ar labu humora izjūtu – visas dzīves situācijas var padarīt interesantas. Un Lauvas ir arī ļoti seksuāli pievilcīgas. Ar viņām var izveidot pašas labākās atmiņas.

Mīnusi: Lauva nav pārāk iejūtīga. Ne vienmēr viņa domā par citu cilvēku jūtām. Kad Lauva tevi ir sāpinājusi – veiksmi centienos viņai likt par to uzņemties atbildību.

JAUNAVA

Plusi: Viņa ir ļoti maiga persona un vienmēr ņems vērā tavas jūtas. Jaunava ir burvīga tajā ziņā, ka viņa ir gudra, pieaugusi un nopietna. Jaunavai praktiski vienmēr var uzticēties.

Mīnusi: Dažkārt viņa ir pārāk jūtīga un šaubās par partnera uzticību.

Lasi vēl: Pieķerti! Kā melo katras Zodiaka zīmes pārstāvji?

SVARI

Plusi: Svari ir tie, kuri skūpstās vislabāk – zodiaki nemelo! Tāpat viņiem ļoti padodas flirtēšana, kā arī viņi liks tev justies pievilcīgam.

Mīnusi: Viņi necieš konfliktus, tieši tādēļ tā vietā, lai ar tevi izšķirtos aci pret aci, viņi to izdarīs ar telefona vai datora palīdzību.

SKORPIONS

Plusi: Ar Skorpionu saikne vienmēr ir ļoti spēcīga – gan seksuālā, gan emocionālā līmenī. Satikšanās ar Skorpionu ir ļoti kaislīgs un neaizmirstams piedzīvojums.

Mīnusi: Skoprions var kļūt pat pārāk iekarsis šajās attiecībās – tas jau var sākt šķist uzmācīgi un biedējoši.

STRĒLNIEKS

Plusi: Viņš ir ļoti smieklīgs – spēj sasmīdināt jebkuru. Strēlniekam patīk jaunas pieredzes un nebijušas lietas, kā arī viņš dievina savienību ar cilvēkiem mentālā līmenī.

Mīnusi: Viņam patīk jaunas lietas, kas var nozīmēt to, ka Strēlniekam ir grūti nobāzēties kādās attiecībās. Viņš sūta daudz juceklīgu singālu, tādēļ veiksmi saprast to, kas tu īsti viņam esi!

MEŽĀZIS

Plusi: Viņš ir pilnībā uzticams – viņa partnerim par to nekad nevajadzēs uztraukties. Mežāzis negaidīs brīvdienas vai svētkus, lai liktu tev justies īpaši.

Mīnusi: Dažkārt Mežāzim patīk kontrolēt, tādēļ tu varētu justies kā palikts zem tupeles. Mežāzis ir manipulatīvs pat tad, kad pat to tā nemaz nedomā.

ŪDENSVĪRS

Plusi: Viņš tevi aizraus ar savām unikālajām domām. Viņš gribēs izmēģināt jaunas lietas un vietas, vienalga, vai tas ir kāds restorāns vai klubs. Ūdensvīra klātbūtnē tu varēsi būt tu pats.

Mīnusi: Ūdensvīrs bieži ir vairāk savā galvā nekā sirdī: emocijas ir ļoti slidīgs temats. Un viņi mēdz kļūt arī diezgan agresīvi, ja nespēj kontrolēt kādu situāciju.

ZIVIS

Plusi: Viņas pilnībā sapratīs tevi un tavu jūtīgumu. Zivis liks tev smieties līdz asarām, un viņas būs ne tikai tavs partneris, bet arī labākais draugs.

Mīnusi: Viņas var būt pārspīlēti emocionālas. Dažkārt viņas pat neteiks, kādēļ ir noskumušas un nelaimīgas – pašam vien būs jācenšas uzminēt. Dažkārt viņām ir kādas komunikācijas problēmas.

Avots: yourtango.com

Leave a Comment