Kā attīstīt sevī dievietes uzvedību?

Būtībā tā ir sapratne, ka tu esat Dievišķa, un tu esi cienīga, un tu esi pelnījusi visu, ko vēlies. Tas arī parāda, kā tu vērtē sevi un savu cieņu pret savu dvēseli.

Tas palīdz tev patiesi pieņemt sevi un Dievieti, kas atrodas tevī.

Tu sāc dzīvot dzīvi pilnībā. Tu kļūsti par pozitīvas enerģijas avotu apkārtējai pasaulei. Tu kļūsti par sava laimes radītāju.

LASI ARĪ: Egoistiskākās Zodiaka zīmes

Tātad, kā tu vari to izdarīt?

1. Maini savu vidi: mēs zinām, ka mūsu attieksme ietekmē mūsu vidi. Vienkārša vides maiņa var pilnīgi mainīt mūsu attieksmi pret dzīvi. Turklāt ir nepieciešamas izmaiņas vidē. Mēs visi vēlamies pārmaiņas, un tādējādi mainoties videi var palīdzēt.

Tagad, lai sevī atrastu dievišķo, tev ir jāpadara tava vide pozitīva un enerģiska. Viss tev apkārt būtu pozitīvs, un tas dos tev pārliecību. Tev ir nepieciešama pašapziņa, lai tu būtu harmoniska ar savu iekšējo dievišķību.

2. Palutini sevi ar sarunu ar sevi. Tev nav ne jausmas, cik tas ir svarīgi. Tā ir kā īsta saruna, bet tev ir jārunā ar sevi. Tagad tev ir jāatgādina sev, cik tālu esi atnākusi. Atgādini arī sev par to, kas tev vēl ir jāpanāk. Un pats galvenais, atgādini sev, ka pasaule ir tava skatuve, un tu gatavo šo izrādi.

3. Uzzini, kā rīkoties ar saviem darbiem: novērtē to, ko izveido. Tas var būt grūti, bet tev ir jābūt godīgai ar sevi. Novērtē savas darbības un mēģini saprast, kāpēc tev ir izdevies vai nav izdevies.

Atmodini šo dievišķo principu sevī un rīkojies tā, it kā tev pieder šī pasaule!

avots: esotericblog

Leave a Comment