Kā automašīnu numuri ietekmē to īpašnieku dzīvi. Nenovērtē par zemu to nozīmi! Lūk!

Daudzi autovadītāji ir māņticīgi, tāpēc, lai pasargātu sevi uz ceļa, ieteicams noskaidrot, vai viņiem ir laimīgā numura zīme. Tas palīdzēs paskatīties uz dzīvi un nākotni pavisam citādi, kā arī atbrīvoties no negatīvisma.

Numerologi apgalvo, ka automašīnas reģistrācijas numuram ir svarīga nozīme cilvēka dzīvē. Lai to aprēķinātu, ir jāsaskaita kopā visi cipari un burti.

Ja automašīnas numurs ir, piemēram, AA 3651, burtus attiecina uz pirmo ciparu – tātad tie jāpievieno numuram, kas ir uz automašīnas.

Vieninieks
Ja automašīnai ir šis kods, tas nozīmē, ka īpašniekam patīk tīrība un kārtība. Viņš  mīl rūpēties par spēkratu, cenšas padarīt to spīdīgu, skaistu un glītu. Šī automašīna pieņem tikai vienu īpašnieku, dažreiz gribas to ātri vadīt.

Divnieks
Automašīnai ir īpašs raksturs. Bieži vien to parāda īpašnieks. Viņš ir cilvēks ar stipru raksturu, pašpārliecināta personība, kas zina savu vērtību.

Šie ļaudis spēj redzēt cauri citiem cilvēkiem. Viņi ir gudri, temperamentīgi un pašpārliecināti. Ar viņiem ir viegli un interesanti komunicēt. Tomēr viņi kļūt nervozi, it īpaši, ja kaut kas neizdodas kā gaidīts.

Trijnieks
Šie cilvēki ir jautri, vienmēr gatavi jauniem varoņdarbiem. Kopā ar šiem ļaudīm tu vari iedzīvināt visu, par ko viņi sapņo. Vadītājs vienmēr brauc ar automašīnu labā garastāvoklī. Ar spēkratu spēj pievārēt lielus attālumus.

Četrinieks
Šis kods ir vairāk piemērots autobusiem, taksometriem. Pie stūres ir cilvēki, kuri dievina ripošanu pa ceļu kopā ar līdzbraucējiem. Ar viņiem ir interesanti komunicēt. Viņi ir zinātkāri un pārliecināti par visu. Automašīna mīl garus braucienus un mierīgus vadītājus bez liekas agresijas un domstarpībām.

Piecinieks

Transportlīdzeklis ar šo kodu dievina dizaina un aparatūras izmaiņas. Piecinieku gandrīz vienmēr ir jāatjaunina, tad tas kalpos ilgi, spēs aizvest cilvēku tālos ceļojumos. Ja automašīnas kodā ir cipars “5”, tad tās īpašnieks var kļūt ļoti nokaitināts, it īpaši, ja kāds traucē ar sarunām un novērš viņa uzmanību no ceļa.

Sešinieks
Šis tiek uzskatīts par vienu no labākajiem automašīnas kodiem, kas palīdz cilvēka liktenim piesaistīt veiksmi un laimi. Tas veicina īpašnieka panākumus nākotnē. Automašīna sabojājas reti.

Septiņnieks
Ar šo automašīnu brauc ļoti laimīgs cilvēks, taču dažreiz viņam nemīl rīkoties spontāni.  Šis cilvēks ir neatkarīgs, zinātkārs un strādīgs. Gandrīz vienmēr gatavs jauniem varoņdarbiem. Viņiem nepatīk ievērot stingras normas un noteikumus.

Astoņnieks
Šis kodu saistīts ar naudu. Šīs automašīnas īpašniekam nav finansiālu problēmu. Viņš ir gatavs jauniem varoņdarbiem un vienmēr dara to, ko uzskata par vajadzīgu. Šis indivīds ir sabiedrisks, strādīgs un pārliecināts par sevi. Šis numurs ir piemērots mērķtiecīgiem un atbildīgiem cilvēkiem.

Deviņnieks
Komforta un tīrības kods. Šī automašīna spēj piesaistīt  savam īpašniekam laimi un veiksmi. Pozitīvi ietekmē viņa nākotni un likteni.

Leave a Comment