Kā efektīvi cīnīties ar celulītu

LA4

Celulīts ir ļoti aktuāla problēma. Bet kā ar to vislabāk cīnīties?

 

Pašlaik tiek piedāvātas ļoti dažādas procedūras, kas sola tik galā ar neglīto apelsīna miziņu uz gurniem, dibena, vēdera. “Mana pārliecība ir, ka masāža ar rokām ir efektīvākais veids, kā dabūt prom celulītu, jo masieris ar rokām var sajust un izmasēt katru celulītu veidojošo taukšūniņu, turklāt tajās vietās, kur tas ir visvairāk nepieciešams,” uzsver fizioterapeite un skaistumkopšanas salona “Ma-beauty” masāžas speciāliste Kristīne Ziemele.

Visbiežāk pretcelulīta masāžu izvēlas veikt apaļīgākas sievietes, kurām ir gan izteikts celulīts, gan nevēlami tauciņi. “Taču apaļīgākām sievietēm arī visātrāk ir redzams rezultāts, tāpēc ka visvairāk ir, ko zaudēt. Bieži tas ir ļoti labs stimuls turpināt, un tad cilvēks sasniedz salīdzinoši labu rezultātu,” novērojusi Kristīne Ziemele.

Ar rokām veiktu pretcelulīta masāžu bieži veic arī sievietes, kurām celulīts vēl ir tikai pirmajā stadijā, praktiski nav redzams. Tā esot ļoti laba profilakse. Šādā veidā tiek novērsts risks, ka celulīts varētu progresēt un pāriet otrajā vai trešajā stadijā. Tad to dabūt nost ir grūtāk, vajadzīgs ilgāks laiks.

Vēl pretcelulīta masāžu bieži izvēlas sievietes, kuras ir sākušas sportot ar mērķi notievēt. Sieviete pamana, ka liekie kilogrami zūd, taču celulīts paliek. “Tas ir tāpēc, ka sportojot var sadedzināt taukus, taču izlīdzināt taukšūnas, kas veido neglīto apelsīna miziņu, nevar. Savukārt, sportošanu apvienojot ar rokām veiktu pretcelulīta masāžu, celulīts un ķermeņa apkārtmērs zūd ļoti ātri,” skaidro Kristīne Ziemele.

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu vairāk!

Leave a Comment