Kā iepazīties un atpazīt savu īsto vīrieti

Likteņa mākslinieki

Nepieciešams zināt, kāds tavs ideālais partneris bijis pirms tam, kad tu satiki viņu. Un vienīgais pareizais solis – iepriekš izveidot sava nākamā mīļotā tēlu.

Tikai nesaki, ka tu jau tāpat zini – tavam izredzētajam jāizskatās kā Mikijam Rūrkam filmā “9 ar pusi nedēļas”. Pat ja klonēšana būtu atļauta, nav teikts, ka viņš tai piekristu (bet vai tev pietiktu naudas samaksāt par šādu nejēdzīgu eksperimentu!). Tādēļ būsim reālisti – paņem papīra lapu, rakstāmo un ķersimies pie lietas!

 Sāksim ar ārieni. Apraksti, kāda acu krāsa tev patīk, kādi mati. Vai principiāla nozīme ir augumam? Vai tev patīk kalsni vai drukni vīrieši? Kādas ārienes “detaļas” tu nevari ciest?

Uzmetusi sākotnējo tavas “otrās puses” portretu, pārej pie īpašību uzskaitīšanas. Uzraksti vismaz 10 rakstura iezīmes, kurām, pēc tavām domām, jāpiemīt ideālam vīrietim. Blakus slejā atzīmē tev nepieņemamas īpašības. Padomā, ar ko tādam vīrietim vajadzētu nodarboties, kāda viņam profesija, kā viņš mēdz pavadīt brīvo laiku, tas ir, kāds ir viņa vaļasprieks?

Kā viņš izturas pret draugiem, kāda ir viņa uzvedība kompānijā? Ko viņš domā par ģimenes dzīvi? Ko uzskata par pašu svarīgāko dzīvē? Uz ko tiecas? Nav nekas briesmīgs, ja tu pirmo reizi nespēsi atbildēt uz visiem šiem jautājumiem. Noliec sarakstu malā un atgriezies pie tā pēc kāda laika. Tici, ka tev noteikti atradīsies ar ko papildināt!

Vārda maģija

 Nākamā iemīļotā portretam tev vienmēr jābūt pa rokai. Pirmkārt, jebkurā brīdī tev var iegribēties izdarīt kādas korektīvas. Otrkārt, nevajadzētu ignorēt arī mistisko momentu. Sen ievērots, jo mūsu vēlmes labāk un sīkāk pārdomātas, jo lielākas izredzes to drīzākai piepildei. Uzrakstīta vārda maģiskais spēks pieaug vairākkārt! Bez tam ideāla partnera tēls pastāvīgi uzturēs tevī tonusu – stimulēs meklēt vajadzīgo variantu un atturēs tevi no tev absolūti nepieņemamā.
Piemēram, tu iepazīsties ar cilvēku, starp jums uzšķiļas iemīlēšanās dzirksts, sākas romāns, bet pēkšņi atklājas, ka viņš nemīl bērnus un dzīvniekus, bet tu precīzi zini, ka tavs sapnis ir māja, ko piepilda bērnu smiekli, kur uz dīvāna murrā kaķēns … Un tu saproti, ka neatkarīgi no tā, cik tev pievilcīgs šķiet šis cilvēks, sagaidīt kopā laimīgas vecumdienas jums neiznāks.

Uzvarēt vientulību

 Daudzi uzskata, ka mīlestība – tā ir veiksme, panākums, izdošanās. Vai nu tu sastapsi tādu cilvēku vai nesastapsi. Liktenis, protams, var pastiept tev pretī palīdzīgu roku, bet arī tev jāizmanto iespējas, kuras dod dzīve, vai arī tev pašai tās jārada. Ja tu ieslēgsies četrās sienās, diez vai skaistais princis varēs pats par sevi materializēties uz tava dzīvokļa sliekšņa.
Meklē to pati! Dodies brīvdienās uz parku – ja tavs nākamais izredzētais ir dzīvnieku mīļotājs. Varbūt tieši tur viņš izvedis pastaigāties savu labradoru? Piedalies masu pasākumos, ja vēlies sastapt cilvēku, kam ir sportisks dzīvesveids. Ej uz literāriem vakariem, ja vēlies kļūt par uzticamu mūzu nākamajam Nobela prēmijas laureātam. Zem guloša akmens ūdens netek!
 Dažreiz vientuļi cilvēki neatzīstas pat sev, ka paši ir izvēlējušies savu dzīves situāciju. Bailes traucē viņiem atrast attiecības, kuras piepildītas ar mīlestību. Daudzi nerunā par savām jūtām, baidīdamies tikt atraidīti. Viņi uzskata, ka situācija izmainīsies tikai tad, kad viņu dzīvē parādīsies sevišķs cilvēks, kas nespēj pievilt. Bet viņi nekad neatradīs mīlestību citos, kamēr to nebūs atraduši sevī. Tikko mēs kļūstam mīloši, mēs uzvaram vientulību!

Leave a Comment