Kā izvēlēties pareizo trauku krāsu, formu un materiālu saskaņā ar Fen Šui

Galda trauku materiāls saskaņā ar fen šui

Saskaņā ar austrumu mācībām, traukus vēlams izvēlēties no dabīgiem materiāliem. Telpas un cilvēku enerģētikai vislabvēlīgākais materiāls ir koks . Koka trauki ļoti labvēlīgi ietekmē visu ģimenes locekļu veiksmi un veselību. Protams, visizplatītākie koka izstrādājumi ir karotes. Tos ēst ir ļoti noderīgi.

Porcelāns, fajansa, māls un keramika . Tie ir Zemes elementa materiāli. Tie palīdzēs stiprināt ģimenes saites un izraisīs siltu jūtu pieaugumu. Ar šādiem traukiem cilvēki strīdēsies mazāk un biežāk nonāks pie harmonijas un savstarpējas sapratnes.

Stikla un kristāla trauki ienes mājās mieru, kas izplatās arī tad, ja no šādiem traukiem neēd un nedzer. Jūras veltes labāk pasniegt uz stikla traukiem, un no stikla glāzēm labāk dzert tīru ūdeni, jo šie materiāli ir Ūdens stihija.

Plastmasa  ir visbīstamākais materiāls. Zinātnieki saka, ka sildot tas kļūst nedrošs. Eksperti atzīmē, ka saskaņā ar Fen Šui mirušajiem mākslīgajiem materiāliem, piemēram, plastmasai, ir ārkārtīgi negatīva ietekme uz veiksmi un enerģiju.

Alumīnijs un nerūsējošais tērauds  ir divi materiāli, kas padara cilvēkus nervozākus un impulsīvākus. Ja iespējams, labāk nevienu no tiem neēst. Šādus katlus un tējkannas labāk nomainīt pret vara.

Fen Šui trauku forma

Viss, kas jums jāzina par vēlamo trauka formu, ir asu stūru trūkums. Kopumā šeit nav citu ierobežojumu. Jācenšas nodrošināt, lai visiem traukiem – karotēm, šķīvjiem, dakšiņām un visam pārējam – būtu pēc iespējas vairāk noapaļotu galu.

Trauki var būt ovāli, apaļi vai neregulāras formas, taču, ja tiem ir asi stūri, tas var padarīt cilvēkus, kas no tiem ēd, dusmīgus un noslēgtus.

Neaizmirstiet, ka trauki ir jāmazgā un jāpieskata. Izmetiet visu, kas ir salauzts vai saplaisājis. Neglabājiet savās mājās atkritumus, neatstājiet netīros traukus ārā uz nakti un neaizmirstiet iztīrīt visu dzīvokli saskaņā ar fenšui noteikumiem.

Leave a Comment